- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
sonny007 #10321 üzenetére
Nagyon felesleges ebben sok cucc. Purge wiper szerintem felesleges, a part cooling fan is. Én egy db hardened hotendet vennék, amit beleszerelek, a hardened extruder gear-t (ez is beszerel), és ha sokat akarok locsolni rá, akkor hotend cooling fan max tartalékba. A purge wiper az oké, szerintem a szilikon zokni is, bár az 1 évig nem kell, ha jól csinálod. Filament cutter elvileg volt tartalék a dobozban, nem? Hotend heating assembly-t se venném meg instant. Amiket megspórolsz, inkább más tipusu heatbed jobb ötlet. Amúgy azért nem szokás túl sokat költeni, csak tényleg azokra, ami ha elromlik, instant megáll az élet, mert sokszor egy idő után az ember inkább nagyobbat/gyorsabbat/zártat/jobbat akar, és gépestől adja el féláron az új alkatrészeit. Kár túl sokat alkatrészbe fektetni.
Én ebből a listából felülről lefele csakis ezeket venném meg sorrendben:
1, 5, 7, 8, és 9 csak ha nem volt a dobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fogyjunk le!
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest