Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjani18
őstag
válasz forintuser #30461 üzenetére
Gyere haza
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
kjani18
őstag
válasz forintuser #30463 üzenetére
Itthon nincs remény...
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
dfdfdf
őstag
a proxy jó megoldás erre use this
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem tudod a helyet állítani? Máshol vagyok? Proxy?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz forintuser #30467 üzenetére
Esetleg diplomáciai mentesség...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz forintuser #31404 üzenetére
ez érdekelhet engem is, amennyiben erre gondolt az illető
-
AndrisBoy
aktív tag
-
Scarletiel
senior tag
válasz forintuser #45147 üzenetére
Eddig nem volt ilyen gondom, ugyanezekkel a játékokkal, pedig akkor is ez a winyó volt.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Lompos48
nagyúr
válasz forintuser #47319 üzenetére
Kicsi autó - kicsi motor - kevés vas - hamar melegszik. A szigetelés hiánya az vacak dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz forintuser #47321 üzenetére
Nem mondok határozott igent, de elképzelhető. A "tojássütést" kérdőjelezem meg, mert ahhoz azér' száz fölött kell, de a hatvan fok is forró. Állíts meg egy FordK-st az utcán és kérdezd meg vagy tapogasd meg a kocsiját!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz forintuser #47397 üzenetére
A Nero megpróbálná....
No meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Impressa
őstag
válasz forintuser #47544 üzenetére
Hali!
Van benne riasztó?Egyébként jót is teszel a kocsival, ha megjáratod kicsit, mert a hidrotőkék járataiból kifolyik az olaj, és annyira nem tesz nekik jót, emiatt indításkor sokkal hangosabbá is válnak. (persze rövid időn belül elcsendesednek )[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
pjen
félisten
válasz forintuser #47544 üzenetére
ha jó minőségű az aksi és normálisan fel van töltve,a ká könnyen indul?ebben a melegben 1 hónapot is ki kellene bírnia.sőt akár kettőt is.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz forintuser #47547 üzenetére
hetente egyszer lemész pár sörért neked biztos jó ebben a melegben,ártani az aksinak sem árt.
-
Impressa
őstag
válasz forintuser #47549 üzenetére
+1
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz forintuser #47547 üzenetére
3 hét alatt semmi baja nem lesz annak az akkunak. Ha vissza jössz menj vele egy kiadósabbat s az tökéletesen elég. Ha nincs benne riasztó akkor ki is veheted az akkut mert felesleges bele s úgy hónapokig is bírja.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz forintuser #51601 üzenetére
Pontosan milyen alaplapba akarod beletenni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz forintuser #51603 üzenetére
Jó lesz bele az a ram.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
psg5
veterán
válasz forintuser #55090 üzenetére
Ebben az esetben, adott egy lap: Chaintech 7NJS Ultra Zenith, mely vezetékekkel tudom átvinni a tv-re a hangot?
F.K.T.
-
Elvagyok
senior tag
válasz forintuser #56240 üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm!!!És miért porosodik a polcon?Laci.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
Vakegérke
félisten
válasz forintuser #56244 üzenetére
Esetleg eladhatnád baráti áron Elvagyok fórumtársunknak.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Elvagyok
senior tag
-
draff
aktív tag
válasz forintuser #56548 üzenetére
Ugye most akkor viccelsz velem?
Mer én aztán elárasztottam ám rendesen az oldalt a két - egymást követő beszólásommal!
Mert ha mindezt egy spam automata nyomatná fel többezerszer, akkor talán megérteném . .
de inkább finom leszek - menj a .... z ünnepségre! -
BaGeBrain
tag
válasz forintuser #56645 üzenetére
Köszönöm
-
Impressa
őstag
válasz forintuser #61994 üzenetére
Lehet történt ilyen változtatás, de én erre azt mondom neked, hogy cserélje le az olajadat, és kannába visszatöltve adja vissza, így nem lesz többletmennyisége. Egyébként meg csökken a haszna, ha nem tőle veszed meg az olajat, és ez itt a lényeg.
(#61996) Qru +1
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Kamuzott, nincs ilyen. Vidd máshova akkor a kocsit, ne a saját jó drágán mér teszkó olaját öntse már bele...
#nincsbennetarcsi
-
rover45
őstag
Ez mekkora szar szöveg már
Keress másik helyet, én a szűrőket és az olajat is magamnak szoktam beszerezni, csak a munkadíjat fizetem a szervizben -
őstag
válasz forintuser #66403 üzenetére
Tudom hogy kell fiókot váltani. A bajom az, hogy közel minden frissítéskor újra át kell kapcsolnom a másik fiókra.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
őstag
válasz forintuser #66405 üzenetére
Milyen időközönként történik a frissítés? Oldalfrissítésre gondoltam, így gondolom nem kell időközt magyaráznom. Van amikor egy másik videóra kattintok, és frissít az oldal, van amikor bezárom a youtubeot, aztán megnyitom és ,,csókolom", megint a rossz profilt használja.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
VoidXs
nagyúr
válasz forintuser #72072 üzenetére
Lehet az olcsó,
Akkor bizony lassú lesz.
Lehet a 8 jobb.W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
MineFox54
őstag
válasz forintuser #85948 üzenetére
-
MineFox54
őstag
válasz forintuser #85950 üzenetére
Vártál 1,5 percet, szaladj a webshopba
-
Borisz76
veterán
Ha van a környékeden másik asztali pc akkor lehet próbálgatni.
Másik gépből táp ki tiedbe bele és próba.
Ha elindul akkor a táp a ludas ha nem akkor vissza minden és fordítva kell próbálni.
Te gépedből a másikba a VGA-t és próba.
Memóval ugyanígy és a HDD-vel is.Tehát kizárásos alapon kell vizsgélni, hogy mi jó és mi nem jó.
Sajnos ez ilyen.
Türelem , idő és kézügyesség kell hozzá.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz forintuser #85953 üzenetére
Nincs egy haverod sem akinek a pincéje tele van pc alkatrészekkel ?
Mert akkor tényleg csak a vásárlás marad....
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Shingen
addikt
-
Borisz76
veterán
válasz forintuser #85955 üzenetére
Akkor gyere át hozzám
Én is kint vagyok
-
Borisz76
veterán
válasz forintuser #85959 üzenetére
Schwelm-ben.
-
Borisz76
veterán
válasz forintuser #85961 üzenetére
Én tőlük rendeltem már :
Alternate
Notebooksbilliger
RedcoonMindhárom helyen lehet hitelkártyával fizetni otthonról, neten keresztül.
Dombornyomott kártya kell hozzá.Xitra24
Náluk utánvétel vásároltam és a DHL futárnak fizettem.Egyébként itt szoktam keresgélni az árak miatt :
-
forintuser
őstag
Megjött az új táp.Régi ki, (Gigabyte Superb 460).Minden funkcionál.A régi tápot szétszedtem.Púpos kondiknak nyoma sem volt..Fene se érti..
Holnapkészítést vállalok.
-
VoidXs
nagyúr
válasz forintuser #86175 üzenetére
A hosszára figyelj.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
pjen
félisten
válasz forintuser #88563 üzenetére
Nem tudom érdemes e rákölteni,észre vehető lesz e a különbség.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz forintuser #88563 üzenetére
Szerintem nézz be az SSD-s fórumba, ha még nem tetted. Ott talán el fogják mondani miért is nem érdemes törnöd magad a cserén és a sebességmérés helyes menetét. Azt az első h.sz-ben megtalálod.
- Glaz-doz-fhut -
-
Dexter-2000
őstag
válasz forintuser #89176 üzenetére
sárga oldalak? nem tudom mire gondolsz
huha ennyire nem bonyolodok beke
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz forintuser #89178 üzenetére
még mindig nem világos pedig az arany fénylik rendesen
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
-
Arcképgyáros
válasz forintuser #89482 üzenetére
Köszi, nem tudtam mi ennek a neve.. mindenhogy kerestem.
-
faragojof
őstag
válasz forintuser #89482 üzenetére
Elég félrevezető. Ez a pellengér. De hogy mi a neve a képen láthatnak, egyszerűen nem jut eszembe.
Persze a megfejtés jó.
Csak hát ez nem az..."Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz forintuser #89490 üzenetére
Nem sűrűn, az biztos
Báááázzzz...
Most ugrott be. Kaloda!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Vakegérke
félisten
válasz forintuser #90161 üzenetére
Szia!
Live Linux lehet a megoldás.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz forintuser #90163 üzenetére
Nincs mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest