Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Két problémám lenne:
1.) Adatátmentés. Régi gépről ( Hitachi HDS728080PLAT20 ATA Device (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133 IDE-s) + Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 + Win 7 64bit) -> újra (WD Blue 1TB EZEX + Gigabyte B75M D3H + Win 8.1 pro). Egyetlen tápom van (Chieftec GPA iArena 400W). Hogyan lehetne esetleg kivitelezni egy full kezdőnek, aki még BIOS-t sem látott soha? Annyi választ kaptam, hogy a táp és a merevlemez megy át a régi gépbe és sima ügy....
2.) Van egy NEC ND-4550A ODD-m. 9 éves darab kb, de tökéletesen teszi a dolgát. IDE-s csatlakozós (elvileg), viszont szeretném az új gépbe kötni, mivel voltam olyan balga és nem vettem ODD-t a géphez. Annyira nem is szeretnék rá költeni.... Nekem csak annyira kéne, hogy betudja akár lassan is, de olvasni a lemezeket... Még írni sem akarok vele!
Nagyon hálás lennék, ha valaki ki tudná nekem ezeket olyan szinten fejteni, hogy meg tudjam magamnak csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest