Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Van annak valami különösebb oka, hogy az ncore-ra már nem került fel update-elt Office csomag 5 hónapja? Windows verziókból a mai napig kerül fel, de az office valamiért elmarad, pedig nagy segítség volt, hogy nem kellett hülyére frissíteni telepítés után
-
coco2
őstag
Amikor én általános iskolás voltam, kaphatóak voltak marokban könnyen elférő (elrejthető) állatfigura vízipisztolyok, amik 6-7 méterre elvittek (meglepetés
). Most nem találom őket webshopokban. Valaki találkozott velük esetleg?
-
6120
tag
válasz
Prémvadász #48237 üzenetére
Ami nyilván azért alacsony, hogy ha eladod akkor mindenképp kelljen az államnak adót fizetned (kell a pénz, jövőre választás a kassza üres…)
De szívesen készítek ezért magyar adóbevallást…
Nem vagyok teljesen vakon. Elolvastam a vonatkozó szabályokat (elbirtoklás és közös tulajdon megszüntetése). Adni-venni ingatlant meg többször is tettem mint egy átlagember (sőt SZJA-T is fizettem). -
6120
tag
válasz
Top cat #48235 üzenetére
Koszi! Tényleg az. A feleségem már nullára írta az onnan bejövő összeget. Én nem engedném ilyen könnyen el. Egy megyeszékhelyen levő ház ára(nak a fele) még innen is jól látható összeg.
A norvégok csak vicc volt. Valami workaround megoldás… Gondoltam hogy hozok egy ajánlatot (3. féltől) a házra és akkor élhet az elővásárlási jogával. Amolyan nyúl kiugrasztása a bokorból… -
Top cat
addikt
Kellemetlen helyzet.
Jogász topik.
Norvégokat nem jó ötlet, lepusztítanák az egészet.
-
Golden9
veterán
-
6120
tag
Van ingatlan adás-vételi topik? Esetleg jogi? Feleségem és a testvére örököltek egy házat, kb 2 éve. Nekünk nincs rá szükségünk, ezért szeretnénk eladni. A másik fél szeretné megvenni, de nem csak a két évvel ezelőtti ertekbecslo által meghatározott (pofátlan) alacsony áron. Két év alatt azért a környékbeli házak árai jelentősen változtak, annyiért nyilván nem adnánk. Most fogalmaztam neki egy levelet amiben ajánlok egy összeget, amiért eladnánk illetve ugyanazért az összegért meg is vennénk (az összeg a piaci ár alatt van, Szal ha megvesszük akkor masnap kb el tudom adni..)
Nincs túl jó viszony a testvérek között; a másik fél a tulajdoni jog elbirtoklására játszik (közös ismerős mesélte). Nyilván az 15 év. De mi külföldön lakunk, így nem nagyon látunk rá az otthoni történésekre.
Nyilván azt kell tudom majd bizonyítani, hogy én foglalkoztam az ingatlannal és eszem ágában sem volt lemondani róla.
Kell ehhez ingatlanjogásszal konzultálnom?
Koltoztessek be egy ‘norvég rakétatudóst és kis családját’ a mi felünkre?
Bármi ötlet? -
Golden9
veterán
List of Internet forums. Internetes fórumok listája.
-
Golden9
veterán
List of social networking services. A közösségi hálózati szolgáltatások listája.
-
mwin
kezdő
Esetleg tud valaki másik közösségi fórumot hasonló mint a ph? jöhet priviben is. köszi
-
Top cat
addikt
válasz
anonymus89 #48222 üzenetére
Készpénz felvétel: 0,45%, legfeljebb 20 000 Ft. És persze az 1% bünti.
De csak a Magyar Államkincstár Állampénztári Irodáiban lehetséges, az állampapír-értékesítési pontokon nem. És 3 millától, már két nappal előtte be kell jelenteni.
-
I02S3F
addikt
válasz
itt tudnak válaszolni, szvsz
-
BiP
nagyúr
válasz
Webkincstárban eladod (ennél a műveletnél bukod az 1%-ot, mert az eladási árfolyam 1%-kal rosszabb), majd a szabad pénzt elutalod magadnak, pont ugyanúgy, mint a kamatot. Utána a bankszámládon már azt csinálsz vele, amit akarsz. Ki is veheted (persze a banki feltételekkel, költségekkel, ill.ha milliókról van szó, akkor szólni kell, stb)
Ez a legkényelmesebb.A készpénzes ill.kincstári személyes felvételt nem tudom.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok ki szeretnénk venni párom PMÁP- ját még lejárat előtt.
20-án meg volt a kamatfizetés, van lehetőség kp-ban kérni bent kincstárban?
Most 1% lesz a díj van valami más metodika? -
flash-
veterán
Hozott már nektek foodora rendelést woltos futár? Na ma ezt is megéltem 😂
Szegény vietnami vagy milyen sracot majdnem elhajtottam aztán a telefonján mutogatta a foodora rendelésem 😀 -
-
Met
nagyúr
válasz
MADcat #48209 üzenetére
Moderátor létére nem tudja hogy van kertész topic...eszemf@szommegáll.
Szerintem valami örökzöld lesz a nyerő ha nem tudod teleltetni.
-
Sziasztok. Egy nagyobb -nevezzük- dézsába szeretnék a kapum elé télálló bokor, fát, végső esetben örökzöldet ültetni. Teleltetni nem tudom. Maradna a helyén. Sok napfény éri. Ötlet?
-
coco2
őstag
Youtube video: túlélési gyakorlat men team vs. women team
A dicsőséges női intuíció meg a többi valódi próbán. Aki röhögni akar a feministákon, nézzen bele.
-
FattyDove
őstag
Melyik a BB minimum 45W-ot tudo telefon töltő jelenleg? Fontos, hogy type C legyen a kimenet, ha megoldhato két porttal rendelkezzen, de az se gond, ha csak 1
-
BiP
nagyúr
válasz
totron #48204 üzenetére
Nem tudom, hogy nettó-e vagy bruttó, meg kell nézni újra az adást, de asszem, mintha azt mondta volna, hogy ebből még le kell adóznia.
De ugye nála a gyártási költség minimális.
Nem kell stúdiót berendezni, vágót, hangmérnököt, stábot fizetni, stb. Cserébe egyedül kell mindent csinálni.
A többi általam említett/ néha nézett csatorna (theVR, jólvanezígy, handras) komplett stábot tart el, gondolom Magyarósi sem egyedül csinált mindent. Ott azért nagyobb bevételt kell generálni, mert többfelé oszlik.
Cserébe vannak promocuccok, támogatások, tudnak pályázni, stb.tehát egyéb bevétel is van, nem csak a gugli/YT reklámfizetése. -
totron
addikt
Ez a Dave gyerek meglepett a bevételével. Ez már az adózott? Ekkora nem nagy számokból ennyi nettó lé? Hm.
#48179coco2, Csaba esetén nem is baj, hogy visszavett a fordulatszámból, nem állítom, hogy ez a dominált és hogy érzékkel, jó érzéssel ez hozta a döntést benne, de nagyon elkurvult ő maga és a cselekményrendszere is, belsőkörös, szűk körös, farkába harapó kígyóvá lett a csatorna, a szponzorai seggét nyalta rövid úton, de hosszú nyelvvel, egyre kevesebb emberhez szóltak már a videói. Menet közben is voltak sajnálatos kilengései, vállalhatatlan tévéshopos megmozdulásai kellemetlenek voltak. Mennyit kaphatott azért, amikor bevonva a családját is, sült krumpli sütőt reklámozott? Nehéz komolyan venni ilyenek után.
Az anyagiakat csak tippelni tudjuk, arányok nem ismeretesek, van ingatlan vonalon is bevétele és még ki tudja, tehát az amplitúdó megvolt, így még érthetetlenebb, hogy a vállalhatatlan akciók miért kellettek. A többségnél nyilván átment ez is, átment így is, tömeges felzúdulások nem keletkeztek.
#48182Cs1csó, egyszer mondta a Pisti gyerek, hogy az iPhone is ugyanolyan, mint az Android. De azért neki csak iPhone-ja van. Neki nem mindegy? Az ilyen ál mindegyekből épül fel a mai világunk...
Dilemma még, hogy a tehetség akkora bennük, hogy tudnak minden nap beszélni valamiről vagy szerencséjük is volt és azért vannak azon a helyiértéken, hogy meghallgatják őket az emberek nap nap után. Mind a kettő, de az arány nem mindegy. -
Amióta elindítottam az egyéni vállalkozásom, azóta nem kapok semmilyen értesítést az ügyfélkapuból, mint pl. a gépjárműadó, ami most érkezett.
A könyvelő továbbította, de nem értem én miért nem kaptam meg.
Nem igazán tetszik, hogy ennyire függök a könyvelőtől, ráadásul a tárhelyen nem is látom ezt a gépjárműadós pdf-et egyáltalán.
Nektek ez hol jelent meg/hogy kaptátok meg?
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Idős anyukámnak valami konnyen kezelhető wifis rádiot vennék amin tudná a Kossuth rádiot hallgatni, konnyen kezelni. Van ilyen 20-30ezer forintért?
Esetleg konkrét tipust tudtok ajanlani?
Ezeket egyaltalan konnyu kezelni? Megjegyez mindent csak ki-be kell kapcsolni?
link
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- 27% Számlával! Asus ROG STRIX 16" 240Hz / i9-14900HX / RTX 4080 / 1TB Gen4 / 32GB DDR5! BeszámítOK!
- 27% Számlával! Asus Strix G18 Gaming Notebook! 18" 2.5K 240Hz / i9-14900HX / RTX 4060 8G! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest