Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Ugye csak vicceltek?
-
chungee
addikt
THX all!
-
sekli
addikt
Hol lehet magyarországon fx-991ES ilyen számológépet venni? olyan helyet keresek, ahova bemegyek, és meg tudom venni, nem posta meg futárszolgálat meg átutalás meg ilyesmi...!
én bruttó 6700ért láttam, de az nem bolt, hanem ebolt... -
Foglalt név
addikt
Hello,
tudja vlki, hogy az újabb, 1 bajuszkapcsolós mercikben hol lehet reflektort kapcsolni? Ezekben is a magam felé húzom a kart trükk müködik? -
DeepDish
őstag
Hi!!
VAn 1 Gigabyte K8NF-9-Rh alaplap + inno 7600 gst es mikor vga driver felkerul kiirja tft,hogy no signal connected!
Vga modba elindit ,driver le es maris muxik minden jol!!!!
Mar mindent kiprobaltam vki vmi otlet esetleg? -
_az
senior tag
HELP!
Mit jelent a multiméternél a 20 voltos MÉRÉSHATÁR??????
Egy valszámos feladathoz kéne...az
-
szállitó
senior tag
válasz Winner_hun #1661 üzenetére
20V ...
-
rii
nagyúr
császtok ....
vannak YUKKA-im ...
szám szerint 6.
életkepes még ebből 5., haldoklik: 4.
kérdem én mért, hiszen a Yukka-nak nem kell csak het i1 kevés víz, asszem megadtam neki, és a legigyéntelenebb növény ...
mentsük meg a YUKKA-imat ... O.o
át kellene ültetnem nagyobb izébe? Föld kéne alá új? Ugyanabban a földben van, amiben megvettem 9 hónapja ...
nagyon, és előre is köszke a HELP-et!!!!!!!!!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Létezik használható fordító program?Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
victoireB
csendes tag
Ez akárhogy számolom, 9 jukka Elvileg 2-3 évente elég lenne átültetned. Lehet, hogy mégsem eléggé öntözted? Használj tápoldatot az öntözéshez. Lehet, hogy nem kap elég napfényt, állítsd az ablak elé (főleg így télen). Ha pedig átültetnéd, azt kora tavasszal tedd, friss földbe. Több ötletem nincs.
-
tildy
nagyúr
Üvegről hogy szedjem le a rajtuk lévő ragasztót? Pl. ilyen instant kávés üvegekről.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
rii
nagyúr
válasz victoireB #1665 üzenetére
[[magyarázkodás, illetve önigzaolás]
a 6-ból még életképes 5 (szal 1 már konyec) és ebből az 5-ből is ami haldoklik (szal majdnem konyec) az 4 szal a 6-ból csak 1 az ami köszöni, és talán jól érzi magát .... :-/ (vagy valami hasonló .... )
de persze köszönöm szépen a segítséget ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Tud valaki olyan oldalról, ahol műszaki termékek, úgynevezett robbantott képeit tudnám megnézni? Egyáltalán így hívják azt, amikor egy készülék úgy van ábrázolva, hogy az alkatrészei külön-külön vannak, mintha szét lenne robbantva?
Konkrétan projektorról készült képek érdekelnének.
Előre is köszönöm a segítséget.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tildy
nagyúr
válasz szállitó #1669 üzenetére
A papírt már leszedtem, csak a ragasztó maradt fenn. Víztől nem ázik le, ez tuti.
Kis douwe egbertses kávés üvegcsékről van szó, üvegfestékkel szeretnék fűszertartót varázsolni belőlük, ha lejön ez a ragacs... .
Megpróbáloma körömlakklemosót, meg hozok fel egy kis hígítót is.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rii
nagyúr
valami swenska polnaja móda, vagy norvég, finn, orosz, szal egy jó kis estreme nyelvezetű ráddióadót, - lehetőleg komolyzeneit - nem tud valaki linkelni, amit a Windows Media Player, vagy iTunes, végső esetben Winampal (mert az most bajos) lehet lejátszni
előre is köcce ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
versekkel foglalkozó rádió van?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Drizzt
nagyúr
Khm... Arról kéne info, hogy Csepelen milyen szolgáltatók vannak? Ami kellene: max. 12K\hónap, legalább 3mbit down, s 512k up, s nuku forgalom korlát. A Chellonál ahol vagyok, a forgalomkorláűt lesz komoly gond tesóm hazaköltözésével, így ide kellene nekem valami alternatíva. Valaki tud valamit javasolni? Vagy hol kérdezzem ezt?
Pantel 24 mbit sajna kiesik, mert Csepelen még nincs.I am having fun staying poor.
-
koob
senior tag
golf sapkát azaz csak siltje van hol lehet kapni???
-
PazsitZ
addikt
Valahol olvastam 1 fejtegetést, ahol kiszámolták kb. mennyi idő lenne x sebességgel letölteni a teljes netet. És ezen idő alatt hányszorosára nőne az adatmennyiség.
De sehol nem találom , pedig funny. Valaki nem ismeri? Nem 100%, de lehet itt a PH-n olvastam ?
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
T. Almeida
senior tag
Hellótok,
Tudnak valaki képeket küöldeni a kőröshegyi viadukt jelenlegi állapotáról?
Egy k* képet nem találtam a neten róla. Köszi! -
föccer
nagyúr
válasz T. Almeida #1689 üzenetére
Majd szólok a hídépítős srácoknak, hogy hozzanak egyet Hozzánk hordják az ott készült betonok minőségbiztosítási kockáit vizsgálatra
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rii
nagyúr
miért szúrja (kegyetlenül) a köhögésd a mellllyem a bimbó fölött 3 cm-re?
arcüreggyuszkóm van, meg tüdővizgsre küldtek.... tom hogy el kell mennem, de majd csak holnap tudok .... most még az ügyfél boldogít ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
úgy érzem túl erotikus kérdést tettem fel .... sietve kellett írnom, nem tudtam szalonképesen fogalmazni ....
nekem még háború van, sietnem kell vissza a frontra.....
Ha a hajnal pírja elhagyja orcátokat, és merészkedtek válaszolni, szívesen vennék az egészségüyi állapotomra vonatkozó bármilyen _használható_ információt ........ O.o
PLSpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
- iSO -
tag
Sziasztok!
Nem találom a számcím keresős topikot!
Segítsetek!!!
Köszi!
iSO -
Jester01
veterán
A sparban most pontokért edényeket lehet venni. Van valaki akinek már van ilyen? Érdemes megvenni? Mert nagyságrendileg 4000Ftot még le is akarnak értük gombolni az emberről és ilyen árban egyébként is lehet kapni.
Jester
-
Makaveli
senior tag
Legyetek szívesek segíteni! Sürgős eléggé! Egy olyan honlapot, ha linkelnétek nekem, ahol leírják a Big Ben adatait MAGYARUL! Akkor azt nagyon megköszönném. Holnap megyek a sulival Londonba és kellenének az adatok de sehol nem találok, sem Googleban sem Vizslán sehol se! Lécci ne azt mondjátok - Google is your friend, hanem linket szeretnék, ha persze kapok!
Előre is millió thanx!!!CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?