- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
PazsitZ #5679 üzenetére
Persze, hogy nézegettem, ezzel kezdtem. De ez csak a teljes képernyős módra érvényes sajnos. Ha aktiválom az általad említett opciót, akkor teljes képernyőre téve ugyan HD-ra vált, de a kis ablak az marad az alapértelmezett 360p
Nekem olyan megoldás kellene, ami teljes képernyő nélkül is az elérhető legmagasabb minőségben indítja a videót.
-
szabod2
csendes tag
válasz
PazsitZ #5353 üzenetére
Ami 5 mp-nél kezdődik az vmilyen bagoly, sztem kuvik. Nálaunk van ilyen meg macskabagoly is. A kuvik állandóan a tereaszunkra kajál, reggelnete ilyne rovarmaradványok, szárnyak, lábak, amiketn em tudott megenni lepik el a teraszt...
Nekem is lenne egy kérdésem. Eredetileg itt szabod néven futok, ezzel csak a problémám miatt regiztem. Szóval délelőtt nézni szerettem volna az email-emet, de nem enged be felhasználó/jelszó nem létezik szöveggel. Gondoltam biztos vmi karbantartás, megnéztem a másik email címemet, ode se engedett be. Itt már kezdett gyanús lenni a dolog, megnéztem a facebook-t, ode ezzel a 2 címmel vagyok regizve, hát oda se engedett. Továbbá ide és sg.hu-ra sem. Van még kisezer oldal, ahova ezen 2 címmel vagyok regisztrálva, pl vatera, de oda felengedett, legalábbis amiket néztem igen (eddig legalábbis). Érős a gyanúja, hogy feltörték, vagy vmi hatalmas szarakodás van itt. A legnagyobb gond, hogy az ETR is hozzá van kapcsolva az egyik email címemhez, és habár oda még betudok jelentkezni, nem tudom megváltoztatni az email címemet, ezért ha vmi nagy gebasz van (mint most), akkr konkrétan az egyetemi tanulmányaimat bassza a tönkre... Már nem nagyon tudok józanul gondolkodni, mert rohadt ideges vagyok. Azért regiztem gyorsan ide, hogy hátha tudtok segíteni. Valakit vagy valamit mondani, amivel én is fel tudom törtni a címemet, vagy valamilyen megoldást, mert ez így elég nagy szívásnak ígérkezik. Annyit hozzátennék, hogy mindegyik helyre ugyanaz a jelszavam volt, de soha nem hagytam sehol úgy a gépet, hogy ki tudják lesni, egyedül a mobil facebookra vagyok mindig bejelentkezve, de az meg nálam van.
Nos ez volt az alap szituáció. Azóta supporttal beszéltem chaten és megadta a jelszavat az email címemre. A másik címem új jelszvát megkaptam erre a címre így azzal is megoldódott a problémám. Ekkor vetrem észre hogy facebookra hozzá lett csatolva még egy email cím, vmi generált szarságnak tűnt. Ezt szépen töröltem meg 1 napra hűvösre vágtam a profilomat. Ahogy néztem máshova továbbra is be tudok lépni, már csak a ph-s és az sg.hu-s nickemmel vannak gondok. Kérnék új jelszót az email címemre, csak az is megváltozott, itt reddennedd-409@yopmail.com áll. Nem tudom ez milyen cím, vmi generált cuccnak tűnik. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám visszaállítani a régi címem/jleszavam? Van valahol support, mert nem találom, vagy csak azért mert ideges vagyok...
Előre is köszi -
-
The DJ
addikt
-
dantes
tag
válasz
PazsitZ #2549 üzenetére
én is erre gondoltam, de nem sok értelme van.
Egyszer amikor felújították aszem a Szépművészeti múzeumot, direkt csináltak egy tök nagy ponyvát, amire rá volt festve a múzeum eleje, de fordítva rakták fel. Több hónapig ott volt.
Gondolom több tíz/száz? tűzoltóautónál nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4g
- Asus ROG Strix gamer laptop notebook RTX 3080 150W + Ryzen 6800H + 16GB DDR5 + 1TB SSD + 2K 165HZ
- Trust laptop soft skin védőtok eladó, 3990Huf
- Ryzen 5 5600X BOX dobozos processzor vadiúj gyári hűtővel
- Xbox Series X 1TB kiváló állapotban, minden tartozékkal, dobozában eladó. Garanciális június 15-ig!
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest