Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35401) Debesq válasza Jorus (#35398) üzenetére


Debesq
tag

Köszönöm szépen a segítséget. Nagynehezen átraktam a jumpert, mert alig fértem hozzá meg el is tűnt vagy 2 percre, de most már a memóriát alapból berakta 333MHz re és 266 os FSB lett az alap(200 helyett, ugye eddig így volt 333 MHz). Én ezt átraktam 300 FSB-re, eddig nincs gáz. Most adok neki egy kis orthos rem jó lesz. Eddig ugye a memória miatt nem ment a tuning mert nemt udtam visszáb venni, de így hátha :DD

[ Szerkesztve ]

(#35402) JetiRulez válasza Lenry (#35371) üzenetére


JetiRulez
őstag

Köszi. Akkor viszont marad a proci 650 MHz-en. Nem mintha az a +150 sokat számítana, de mégis örülnék, ha 100%-osan üzemelne.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#35403) Boticell


Boticell
csendes tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy most vettem egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 alaplapot, AMD Phenom II X4 955 BE procival, 4 GB rammal, és sajnos a hátlapon lévő csatlakozók (usb, hálózat, billentyűzet) nem működnek.
Már többször összeraktam, és szétszedtem a dolgokat, de ezek még mindig nem működnek.
Amúgy a gép betölt, minden megy, a monitoron megjelenik a BIOS-üdvözlőképernyő, de sajnos a billentyűzet, ill. a többi nem megy.
Tud vki segíteni?

Köszi

(#35404) gabimiki66


gabimiki66
csendes tag

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni valakitől. Egy IC-7-es alaplapom van. Létezik-e az, hogy csak egyforma méretű/1Gb/ memóriával működik a gépem? Van 3 db 1Gb-os memóriám , de nem kezeli a harmadikat. Ha kiveszek 1db memóriát, benthagyok 2db 1Gb-ost és visszateszek 2db 512-es memóriát,így mind a négy hely foglalt,de
nem indul el a gépem.

(#35405) Soot


Soot
csendes tag

Csőő all!
Van egy Ep35-ös alaplapom, és egyik napról a másik napra azt csinálja, hogy a hát hangbemenetbe hiába dugom a mikrofont, vagy akár a hangot, nem érzékelni, és egyik sem működik, leszedtem gigabyte oldaláról a realtek drivert, most annyi, hogy 1 progi, ami jelezné hogyha valamelyik jacket beledugom valahova, de semmi, erre a problémára szeretnék megoldást találni, kösz!!! :R :R

(#35406) Poo válasza gabimiki66 (#35404) üzenetére


Poo
aktív tag

Vannak kényes lapok amik csak azonos memóriákkal működnek szó se róla próbáld meg a leg újabb biost feltenni hátha akkor csodával határos módon megjavul.Elvileg 4 gigáig kezeli a lap a memóriát.Próbálj meg játszadozni a memóriákkal,2 nem egyformát betenni különböző slotokba csak azzal indítani amivel nem megy ha bent van amivel megy meg ilyenek.De első körben én feltenném a leg újabb biost az biztos.

Veszek eredeti tonereket,patronokat

(#35407) Poo válasza Soot (#35405) üzenetére


Poo
aktív tag

Hát én olyan esettel találkoztam már hogy a tápban volt egy púpos kondi a ami mellé a lila szál végződött a tápban asszem ez a -5VSB volt de majd kijavítanak ha rosszul emlékszem és így az alaplapi hangkártya nem halt meg mondjuk de szarul működött tápcsere után megjavult, szal nézz bele a tápba esetleg ha van vagy tudsz szerezni táp tesztert nyomd rá nézzük mit mond de az is valószínű h csak simán bedöglött mert ilyenre is van példa.Persze feltételezem hogy a hangkártya megfelelő drivere van fent tutira és eszközkezelőben nincs semmilyen ismeretlen esetleg felkiáltójeles eszköz.

Veszek eredeti tonereket,patronokat

(#35408) Poo válasza Boticell (#35403) üzenetére


Poo
aktív tag

Ezt fejtsd már ki bővebben légy szíves.Bill az milyen ps2,usb,usb+wireless?mi az a mindent amit betölt?

Veszek eredeti tonereket,patronokat

(#35409) Boticell válasza Poo (#35408) üzenetére


Boticell
csendes tag

A billentyűzet ps2, de kipróbáltam másikat is, ill. usb-et is, azokkal sem ment.
Ennél az alaplapnál van egy grafikus Bios-kezdőlap (nem a "hagyományos"), ahol ki lehet választani, hogy mit lehet csinálni (boot-menu, quick-start, és még jónéhány, többre nem emlékszem).
Eddig eljutok, tehát szerintem megy a proci, a vinyó, a videókártya, hűtők, egyedül ez a hátlapi csatolófelület nem, sem a ps2-es portok, sem az usbk, sem a hálókártya (ott nem villog, ill. ég a led)

(#35410) vuk777


vuk777
aktív tag

sziasztok!
Valaki meg tudná nekem valaki mondani mi a különbség a P45 és a Q45-ös chipset között pontosan?Gugliztam már de nem találtam érdemleges választ a kérdésemre,igaz nem sokat vesződtem vele,gondoltam itt megkérdezem hátha valaki tudja pontosan!
Előre is köszönöm!

(#35411) Soot válasza Poo (#35407) üzenetére


Soot
csendes tag

ez a gyári integrál hangkártyára gondolok, azzal van a gond, ebbe szoktam a fülhallgatót, meg a mikrót dugni, a másikon van a hangrendszer, eddig tökéletesen működött mostmeg cső, nemtom mi van !

(#35412) FlashR


FlashR
tag

Heló

nos az mitől lehet,hogy az MSI P35 Neo lapomon frissitettem bios-t és el is indult az új biossal,de ha bármit átállitok a bios-ba a default-ról,akárcsak a boot sequence-ről legyen szó,a mentés után már se kép se semmi. jumperolhatom a clear cmos-t és akkor megint elindul rendesen. Nemértem :F

300 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#35413) gaboooka válasza FlashR (#35412) üzenetére


gaboooka
aktív tag

Hali,

Én megpróbálnám újból frissíteni, ha ez nem segít, visszapakolnám a régebbi BIOS-t amivel jól működött. Amúgy miért döntöttél a frissítés mellett?

(#35414) Sundesz


Sundesz
őstag

Sziasztok!

Az én gonom az lenne, hogy tegnap kiírta az Windows XP, hogy az USB vezérlővel van valami, de nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán ma próbáltam a gépre tölteni képeket egy fényképezőről és a PC nem reagált rá semmit, pedig fényképezőgépen látszik, hogy USB-re van kötve de ennyi. Aztán kipróbáltam a pendrive-ot, semmi. A nyomtatóval szintén ez a helyzet, nincs kapcsolat.
Aztán mindezt megpróbáltam Windows Vista-n is, de ott sem működnek a dolgok.

Kérdésem, hogy akkor az alaplapi USB vezérlő szállhatott el vagy más lehet a háttérben?

Köszi előre is!

Hörcsög Powa'

(#35415) RootRulez válasza Sundesz (#35414) üzenetére


RootRulez
félisten

Nálam is ez volt régebben, ott USB vezérlő halt meg, vettem egy PCI-os USB kártyát. Azt még hozzátenném, hogy ezután pár hónappal eladtam az alaplapot procival és az új tulajnál megint ment az USB... Szóval érdekes dolgok ezek... :U

═════════════════════════════════════════

(#35416) AssAssynn


AssAssynn
őstag

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide is írok, de sürgős lenne. (ide írtam még)

Először is, a konfigurációm az adatlapomon.
A történetem röviden: vízhűtést szereltem be a gépembe, s a CPU blokk nem megy rá teljesen a CPU-ra, mert a CPU körül lévő, pontosabban felette lévő kondenzátorok, vagy tranzisztorok (nem tudom mik azok) útban vannak. A mostani lapom ilyen, s ahogy látjátok felül jobban belógnak azok a kis bigyók mint bal oldalt, s ez már elég ahhoz, hogy ne férjen rá a blokk. Mondjuk nekem egy icipicit máshogy néz ki a lapom, mint ezen a hivatalos képen (pedig teljesen egyezik a neve, leírása), ugyanis az enyémen más színük van a kis hengereknek, bár ez biztos nem számít, a lényeg, hogy nekem ha a két bal oldali(azon a gyári képen felül) lefogató (kis lyukak a lapon, amibe a CPU hűtését pattintjuk, csavarozzuk) között képzeletben húzunk egy vonalat az pont középen metszi a hengereket, tehát mintha az átmérőjük lenne az a vonal. Na, s ha a felső kettő (a képen a jobb) oldali furatok közt húzunk egy ilyen vonalat, akkor az pont érinti a hengerek szélét, de úgy, hogy a hengerek a vonal CPU felüli részére esnek, s ezzel ugye már nem megy rá a blokk. Próbáltam érthető lenni :U , remélem átment, s persze visszakérdezni szabad.
Még annyi, hogy kérlek ne mondjátok azt, hogy ne alaplapot cseréljek, hanem blokkot, mert akkor nem ide írnék.
Na szóval tekintve azt, hogy bal oldalon befér, jobb oldalon meg nem, arra jutottam, hogy ha bal oldalt, s felül is a furatok közti vonal pont felezi a hengereket, akkor be kell férnie a blokknak. Persze ez csak találgatás, de nem tudom, hogy kinél tudnám letesztelni, hogy befér-e.
Na tehát kellene egy olyan alaplap aminek ezek a bigyói távol esnek a CPU-tól, minimum annyira, ahogy fent már leírtam, de ha lehet jobban is. Visszalépést nem szeretnék csinálni, tehát minimum szeretném, ha olyan jó lenne a következő alaplap mint a mostani.
Az adatlapomon látjátok a konfigurációmat, nos, ezek közül semmit sem szeretnék kidobni emiatt, tehát legyen ez is 775-s és DDR2-s.
Ha ez segít, a blokk réztalpának széle-hossza 6-6cm.

Na tehát, ugye nem tudok biztosat, de talán valami ilyen jó lehetne, elméletben.

Nem vagyok egy márkának sem a megkötözöttje, de talán jobb lenne ha megint Gigabyte lapot vennék.
Segítsetek kérlek!

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#35417) De4d


De4d
őstag

Üdv.
Lenne egy olyan problémám hogy bekapcsolom a gépet minden felpörög, nem sípol semmi, de nem ad képet, monitor jó kábel jó ( 2vel volt nézve )
vga is tuti jó.
Mi lehet a legvalószínűbb hiba?Lehetséges hogy rossz a monitor csatlakozó? Bár 2 van a lapon és 1ben sem nagyon ad képet.
Előre is kösz, üdv.

Minden jó, ha a vége jó!

(#35418) RootRulez válasza De4d (#35417) üzenetére


RootRulez
félisten

Ebben az estben (ha nem sípol) proci vagy lap szokott lenni... De hátha nem... próbáld ki másik proccal a lapot...

═════════════════════════════════════════

(#35419) cSuwwi


cSuwwi
aktív tag

Sziasztok,

Tud valaki vmi jó összehasonlítós siteról, ahol nem csak 1 márka lapjai vannak?
Össze akarok dobni egy gépet, szerver lesz belőle, ehhez keresek olyan lapot, amin 2db LAN port van (nem kell Gbit, elég a 100-as is), megy bele legalább 8GB DDR3 és legalább 4 memória slotja van, ja és LGA775 lehetőleg (de mindenképpen intel).

Konkrét típusnak is örülnék, csak lehessen itthon kapni, és ne a csillagos eget verdesse az ára.
Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#35420) Kom-ancs válasza #65675776 (#35390) üzenetére


Kom-ancs
tag

De úgy néz ki csak kell neki,mert próbáltam a tápot AM3-as lapban,775-ös lapban,478-as lapban és mindegyiket indítja rendben,csak az én 1156-os lapom nem indul vele.És szerintem nem a lap hibás mert egy sima mezei 500w-os LC-Power táppal simán megy(erről nem hiányzik az a vezeték amelyik a Liberty-ről)
Ezek szerint kellene a s1156-nak a -5v ?

...van egy lassú de ugrik a cd.

(#35421) Furesz00


Furesz00
csendes tag

Hali!

Kaptam egy GIGABYTE GT430 1GB DDR3 vidikarit, meg egy GEIL BLACK DRAGON 2X2 GB 800 MHZ DDR2 memóriát!

A régi alaplapom GIGABYTE M61PME-S2P

De szeretnék egy AMD ATHLON II X4 640 AM3 BOX PROCESSZOR-t

Milyen lapot kéne hozzá vennem? Valaki segíthetne, úgy árban is elfogadhatót.
Olyan max. 15.000 Ft!
Én néztem egyet, de nem biztos hogy jó lenne, nem vagyok annyira szakértője a dolognak.
Én ezt néztem:

Gigabyte GA-M68M-S2P

Vagy elmenne a régi lapomba is?

Nem tudom! Légyszi segítsetek! Köszönet!

(#35422) derapo


derapo
tag

Üdv mindenkinek.

Van egy IBM alaplapom. S478-semmi extra. Az viszont extra lenne,ha tudnám a pontos típusát. De talán ez most nem is számít. A lap az egyik pillanatról a másikra megadta magát. A benne lévő proci jó,másik lapban próbáltam.Ramok is.. a hiba jelensége: ha a gépet úgy kapcsolom be,hogy a 12V atx csatit rádugom a lapra,akkor meg sem moccan. Ha lehúzom róla akkor felbörög a proci hűtő..pörögnek a vincsik stb.

Valakinek van valami ötlete mi lehet szar?

Egyébként egy pontosan ilyen lapról van szó.

Köszönöm előre is.

https://www.youtube.com/watch?v=etVHIG8i_Ls

(#35423) klambi


klambi
addikt

olyan gondom lenne hogy bios jelszó van beállítva 1 dell minin, és nem tudni a kódot, ezt lehet valahogy orvosolni??

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35424) gaboooka válasza klambi (#35423) üzenetére


gaboooka
aktív tag

Próbáltad már a dell vagy DELL jelszavakat?
Esetleg jól jöhet még EZ is.

Szokták még javasolni az elem kivételét is, de azt én magam sosem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#35425) klambi válasza gaboooka (#35424) üzenetére


klambi
addikt

elem az ki volt véve egész estére, ezzel meg az a gond hogy be sem lehet inditani a gépet, mert kéri a jelszót.... :((

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35426) gaboooka válasza klambi (#35425) üzenetére


gaboooka
aktív tag

És mi a helyezt a dell/DELL jelszavakkal? Milyen BIOS van ezen a gépben?

(#35427) klambi válasza gaboooka (#35426) üzenetére


klambi
addikt

egyéni jelszó, nem gyári...
Phoenix BIOS

ez lehetséges?

[ Szerkesztve ]

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35428) gaboooka válasza klambi (#35427) üzenetére


gaboooka
aktív tag

Én kipróbálnám... Amúgy mit szólt a gép a dell jelszavakra?

(#35429) megema


megema
őstag

Sziasztok!

Nemrég írtam egy bejelentkezés utáni újraindulásos problémával. Mivel van olyan, hogy a gép akár 36 órát is megy egyhuzamban és ennek a nagy része gyakorlatilag üresjárat, így nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy ne használjak energiagazdálkodást.

Így csak annyit csináltam, hogy kikapcsoltam az automatikus újraindulást, hogy dobjon BSOD-et. Nem is jelentkezett a probléma pár hétig (kb. 4), csak most a hétvégétől kezdődően, de már új formában. Most már nem a bejelentkezés után csinálja, hanem teljesen váratlanul. Sőt! Egy váratlan BSOD-vel indult az egész az egyik nap, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Aztán tegnap megfagyott a gép pár másodpercre, amikor a Firefox 4 Beta 8 Google mezőjében keresni akartam és amikor magához tért, az értesítési területen megjelent egy üzenet, hogy a VGA nem reagált vagy valami hasonló. Aztán később Windows-élményindex mérés közben csak úgy elszállt a kép és nem adott jelet a gép a monitornak. Újraindítás után lefutott simán. Felraktam a legfrissebb Catalyst-ot, hátha az volt a gond. Aztán ma keresgéltem a neten, közben zenét hallgattam és szétesett a kép. Becsíkozódott az egész és a zene is beakadt. Újraindítás után elkezdtem írni ide a hozzászólást és közben is BSOD-et kaptam.

Nem tudom mi lehet ez az újkeletű hiba. Intel Burn Test, Windows memóriadiagnosztika volt, de simán lefutott. Még egy szőrősfánkot lefuttatok, hátha az integrált VGA a gond. A korábbi jelentkezésem idején még nem a 4-es Firefox-ot használtam, azt csak később kezdtem el a Beta 7-tel. Viszont a napokban frissítette magát Beta 8-ra. Lehet ez a gond?

Konfig az adatlapomon megtalálható.

[ Szerkesztve ]

(#35430) klambi


klambi
addikt

olyan gondolm volna, hogy a lapos aksijának idejét nem írja ki, folyton csak becséls van rajta, lehet hogy azlrt mert rá lehet tenni egy 2. akksit és keresi azt is? létezik vagy más lehet a gond?

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35431) vakond5


vakond5
őstag

Sziasztok

Van egy Giga 770DS-3 Rev1-es deszkám. Esélyes hogy egy AMD Phenom II x4 920-at veszek bele. Itt azt írja hogy a 920-at elviszi. Ez biztos? Tudom hogy hülye kérdés kvázi megcáfolni a gyártói kiírást, de biztosra szeretnék menni... Előre is köszi a választ :R

[ Szerkesztve ]

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#35432) Jorus válasza vakond5 (#35431) üzenetére


Jorus
nagyúr

Szerintem a gyártónál kevesen tudják jobban. Én hiszek nekik. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#35433) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Helló

Ez a típusú alaplap M6TBA- BIOSTAR mekkora hdd-t képes kezelni USB-n? :R

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#35434) vakond5 válasza Jorus (#35432) üzenetére


vakond5
őstag

Köszi a gyors és kielégítő választ :R

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#35435) Lenry válasza enginev3.0 (#35433) üzenetére


Lenry
félisten

ha legalább XP SP1-et használsz, akkor amekkorát csak rá tudsz kötni

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#35436) enginev3.0 válasza Lenry (#35435) üzenetére


enginev3.0
félisten

Huh remélem ez teljesen biztos :U

És ha linuxot rakok rá? szerény egy gép

433Mhz CPU,alaplap..stb..
kingston 133Mhz 3x128 384 Mb ram tök egyformák
4,5Gb hdd..

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#35437) Henry1990


Henry1990
tag

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható de nem túl drága alaplapot a következő feltételekhez:

AM3-as procifoglalat
DDR3 ram
SLI támogatás
ha nem muszály akkor ne gigabyte legyen mert most is az van, 2 hete vettem de megutáltam egy életre.

„A sikert legtöbbször azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.”

(#35438) klambi válasza klambi (#35430) üzenetére


klambi
addikt

:F :F

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35439) Lenry válasza enginev3.0 (#35436) üzenetére


Lenry
félisten

99%ig biztos, főleg, hogy jelen esetben nem is az alaplap, hanem az USB vezérlő határozza meg a vinyót (mert gondolom nem az alaplapi USB 1.1-es csatikat akarod használni)

egyébként ez a gép bőven fölötte van az XP rendszerkövetelményeinek (300MHz proci, 128MB RAM), szóval mehet rá nyugodtan az is, de végülis egy Xubuntut is rádobhatsz, ezt direkt kis teljesítményű gépekhez ajánlják (sys.req: 2GB hely és 192 MB RAM, 256MB ajánlott), vagy bármilyen más disztrót, ami lightweight DE-ket kínál

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#35440) enginev3.0 válasza Lenry (#35439) üzenetére


enginev3.0
félisten

Értem

Most mondták, hogy a külső vinyókat nem szabad folytonos írás olvasásnak kitenni, mert tönkre mehet a mechanika. Viszont én pont erre használnám, bár én külön vettem a 2.5 vinyót meg hozzá a külső rack-et így használva usb-n.

Ha esetleg cserélem a külső vinyót egy 3.5 belsőre, természetesen IDE-sre, akkor azzal sem lehet gondja ugye? 200GB-os vagy több...

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#35441) Lenry válasza enginev3.0 (#35440) üzenetére


Lenry
félisten

a külső vinyók mechanikailag semmiben sem különböznek, mint a belsők, úgyhogy ez marhaság, hogy tönkremennének ettől, inkább arra figyelj, hogy működés közben ne mozgasd, mert az tényleg árthat neki.

IDE-s vinyóval már előbb lehet gondja a gépnek, az alaplapon lévő 440BX chipset elég öreg, rég volt vele dolgom, de ha jól emlékszem 137GB-ig képes fölismerni a vinyókat...

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#35442) enginev3.0 válasza Lenry (#35441) üzenetére


enginev3.0
félisten

Rendben akkor marad a külső, egy PCI-os usb kártyával.

Így haladva úgy látszik holnap megveszem a gépet, remélem nem bánom meg :) Picit félelmes, mert volt egy NAS-om amit ilyen célre vettem, igaz hogy sokkal gyengébb vas mint ez, de az nem nagyon szerette a sok torrentet mert igen belassult a le fel sebesség és a használata is. Ezért döntöttem egy ilyen gép mellett, ami gyenge és ezáltal keveset fogyaszt, de ki tudta hogy még a 120GB-s külső vinyóval is bajom lesz ha gépet veszek :((( :)

Amúgy az alaplapi 1.1USB nem bírná el a 120GB-t? vagy csak lassan? Bár a sebességgel nem lenne baj, hisz csak 300k-val tudok letölteni :((( ;]

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#35443) Lenry válasza enginev3.0 (#35442) üzenetére


Lenry
félisten

az alaplapi USB 1.1 900K-val tud másolni, annyi csak vele a gond, ami azért lássuk be, hogy elég lassú...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#35444) klambi válasza klambi (#35430) üzenetére


klambi
addikt

senkinek nincs tippe?

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#35445) Chris16


Chris16
csendes tag

Sziasztok!
Ma vettem egy új Gigabyte p41-es3g alaplapot. A hanggal lenne problémám. 5.1-es hangrendszerem van és mindent a helyére tettem, de csak 2 hangszóró szólal meg. A drivereket is feltettem, a Realtek szoftverében próbáltam állítgatni néhány dolgot, de nem sikerült. Van valami ötletetek, hogy mit csináljak?

Chris

(#35446) FlashR válasza gaboooka (#35413) üzenetére


FlashR
tag

Azért frissitettem bios-t,mert 1.0-ás volt rajta és nem támogatta az új Dual Core-okat. Rátettem a 2.1-est (kicsit régi volt rajta) és azóta van ez. Szóval azt mondod,visszatudok tenni rá egy régebbi bios-t,mondjuk a 2.0-át?

300 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

(#35447) kutyulí


kutyulí
csendes tag

Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy van egy pIII asus tusi-m alaplapom amin integrált vga van,ha szeretnék másik videókarit belerakni a bios-ban át kell állítani valamit hogy működjön?üdv

(#35448) Alastair' válasza kutyulí (#35447) üzenetére


Alastair'
nagyúr

Van ilyen beállítás a biosban, a PEG-et állítsd elsődlegesre.

Alister from Hell

(#35449) Sundesz válasza RootRulez (#35415) üzenetére


Sundesz
őstag

Közben áramtalanítottam a gépet és megjavult az USB. Szeszéleyesek ezek a hardverek. :)

Hörcsög Powa'

(#35450) RootRulez válasza Sundesz (#35449) üzenetére


RootRulez
félisten

Na ez az. :U

═════════════════════════════════════════

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.