Hirdetés

2021. december 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) chros


chros
Topikgazda

Szert tettem egy v3-as verzioara (LG 65B8-al tarsitva), a legutobbi jailbraked UDP20X-65-0131 firmwarrel erkezik.
Miert erdekes ez a lejatszo? Mert jelenleg ez az egyetlen, ami ISO / UHD BD backup-bol is tud Dolby Vision-t es tomoritetlen HD hangokat is tovabbadni az erosito fele. En csak DV tartalmak lejatszasara vettem, minden mas (SDR, HDR10) PC-rol megy.

honlap: www.bd-mod.com (ar: $400)
spanyol csoportos rendeles (ar: $300)
kulfoldi forum: AVForums
spanyol v2 review
eredeti Oppo supprt page (manual, apps mobilokra, stb.)
unofficial eredeti Oppo FAQ , default settings

Random tapasztalatok rovid hasznalat utan:
0. streaming app-ok nincsenek
1. SMB 1-rol (Win10) jol muxik
2. az eszkoz kikapcsalasa (automatikus/kezi) abszolute el van cseszve
- valakinek sikerult Sleep Timer hasznalata utan eletet lehelni bele? :)
3. ugyan kepes mas tartalmakbol is csinalni DV-t on-the-fly, de az eredmeny egy kicsit rosszabb, mint elotte (pl HDR10-el), igy nem erdemes vacakolni vele:
- csak ISO, BDMV, mp4, m2ts HD/FHD-vel es UHD formatumokbol, mkv-t nem tamogatja! :) (tsmuxer-rel pl m2ts-be muxelve mar mixuk)
4. neha meg/le-fagy bizonyos tartalmaknal (mp4, m2ts, mkv), vagy rovid idore vagy teljesen (PC-rol minden OK ezen tartalmaknal)
5. neha nincs hang bizonyos tartalmaknal (mp4, m2ts, mkv), van amikor kezzel kivalsztva a hangot magjavul, de van amikor fel sem ismeri a hang savot (PC-rol minden OK ezen tartalmaknal)
6. jo hir, hogy ha pl ha hianyzik 1-2 szelet egy tartalombol (99%), akkor is elboldogul vele

Ezek utan szemely szerint nem mernem ajanlani mindenevo lejatszokent, de aki DV-t akar ISO-bol / backup-bol, annak nincs mas valasztasa :)

[ Szerkesztve ]

(#3) devil-k válasza chros (#1) üzenetére


devil-k
nagyúr

0. streaming app-ok nincsenek

Nem is lehet telepíteni őket?
Nekem kicsit kautikusnak tűnik a FW. Milyen gyakran szokott érkezni frissítés egyébként? Azt lehet tudni.
Köszi, hogy nyitottál egy topikot. :R

(#4) robi-k válasza devil-k (#3) üzenetére


robi-k
őstag

Mivel az OPPO FW-re épül (átalakított OPPO FW több módosítással, mivel a hardver felépítése teljesen eltér az OPPO-tól), így értelemszerűen nincs benne app. A hardver eltérés miatt van gond a lefagyással és a táp/gyors indítás funkció működésével a klónnál.

Hogy miért nincs app a 20X lejétszókban? Válaszul beidézem a hivatalos OPPO FAQ-t:
Do the UDP-203 and UDP-205 have any built-in streaming services such as Netflix or VUDU?

In order to provide a premium user experience with quick start-up times and fast response, the players are designed with a purist approach in mind for disc and file playback, and so it does not carry internet video and music streaming apps. Instead, an HDMI 2.0 input port that supports UHD resolution is available for users to connect an external streaming device. This approach affords users the flexibility to choose from a wide range of streaming devices and easily upgrade as streaming technologies evolve, while still taking advantage of the players' audio and video processing capabilities.

(#5) Mulholland válasza devil-k (#3) üzenetére


Mulholland
tag

Te keversz valamit. Ez egy zárt rendszerű lejátszó. Tehát nem streamer és nem futtat androidot, sem linuxot. Mint írták is ez egy oppo "klón" tehát annak a 4k lejátszónak a hardver elemeit hasznosítja. Ennek értelmében, szinte ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá mint az eredeti Oppo lejátszóra minusz a lemez egység. Az utolsó megjelent firmware verzióval van frissítve egyébként. Én nekem még a V2 verzió van és nagyon imádom, mert nagyon szép a képminősége és hangügyileg is toppon van. Legalább is az én erősítőmmel és Oled TV-el karöltve. Annyi negatívum van, hogy az srt feliratoknál a hosszú ú, ű karaktereket nem kezeli (ergo azokat a karatkereket kihagyja) viszont sup-ban (blu-ray feliratszabvány) nincs gond.

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#6) creativehun


creativehun
csendes tag

Szevasztok.

Hanggal kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Elsősorban nem a video formátumok hangsaávja érdekelne..sokkal inkább a Hi-Res audió..aza az..FLAC lejátszása..SACD lejátszása ISO ból...FLAC lejátszása cue-ból..DSD 64-128 lejátszása... stb stb..Előre is köszönöm a tapasztalatok megosztását.

(#7) Mulholland válasza robi-k (#4) üzenetére


Mulholland
tag

Nem tudom, miért kell elindítani megint a ködösítést, ezzel a lejátszóval kapcsolatosan. És máris degradálni az Oppo-hoz képest a gépet. Inkább akkor írj a hardverfelépítésről és "lefagyásokkal" kapcsolatosan, ha VAN ilyen géped. Ugyanis én semmi fenti megjegyzésedet nem tapasztaltam. Egyáltalán nincs gond se az indítással, sem a normál leállítással (V. 2). A sleeptimer funkcióval viszont valóban az első bejegyzésben leírt probléma. De természetesen erre is van viszonylag egyszerű megoldás :).

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#8) robi-k válasza Mulholland (#7) üzenetére


robi-k
őstag

Kicsit jobban ismerem a klón hardver és szoftver részeit, mint bármelyik user ;]
Amúgy egyáltalán nem fikáztam a lejátszót, szerintem is jelenleg ez az egyik legjobb ár/érték arányú lejátszó. A válaszom arra vonatkozott, hogy mi okozza pl. a be/kikapcsolás körüli anomáliákat.

(#9) renatto válasza chros (#1) üzenetére


renatto
őstag

Akkor úgy látom, azért ez előnyök mellé jár hátrány is. Remélem beválik neked és hátha fogják javítani/fejleszteni és úgy később még jobb lehet.

KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-250S - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Himedia Q30 - XBOX SERIES X

(#10) chros válasza Mulholland (#7) üzenetére


chros
Topikgazda

Mi a megoldas a sleep timerre, a ki es bekapcsolason kivul? :)

devil-k: mivel az oppo nem gyartja tovabb, igy lehet, hogy ez az utolso firmware.

robi-k: en viszont kivancsi vagyok minden tenyre, nem erdekes, ha negativ, plane ha linkekkel / kepekkel van megtamogatva. :) Koszi!

(#11) chros válasza renatto (#9) üzenetére


chros
Topikgazda

Ez jobb mar biztos nem lesz :) Ez nem hivatalos kutyu, orulsz annak ami es ahogy mukodik. :)

(#12) renatto válasza chros (#11) üzenetére


renatto
őstag

uhh. Azt hittem, azért legalább szoftveresen később alakíthatnak rajta... :O Így ez nem lesz az én lejátszóm.

KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-250S - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Himedia Q30 - XBOX SERIES X

(#13) chros válasza Mulholland (#5) üzenetére


chros
Topikgazda

v3-nal nincs gond az ekezetes karakterekkel srt fajlbol, bar kalapos lesz az u es o.

creativehun: nem probaltam, majd mas besegit.

(#14) devil-k válasza robi-k (#4) üzenetére


devil-k
nagyúr

Köszönöm a választ. :R

(#5) Mulholland
Zárt rendszerű lejátszó volt, már nem az, ebből kiindulva lehet(ne) finomítani pár dolgot rajta.

(#10) chros
De azok akik a klónt gyártják, azok fejleszthetik tovább.

(#15) robi-k válasza chros (#10) üzenetére


robi-k
őstag

Az OPPO eredeti kapcsolásánál a bekapcsolás áramköre 2 részből áll: a be- és a kikapcsolásnál 2 áramkör működik: egyrészt a processzor elvégzi a leállítási folyamatot (pl. lemezek parkoltatása), utána áramtalanításnál (Standby) a procit tápláló DC/DC konverter kikapcsol a villamosan független ki-/be kapcsolás áramkör segítésével (amivel akár a teljesen lefagyott lejátszó is kapcsolható anélkül, hogy ki keljen húzni a konnektorból).
Az FW is ezt a logikát követi.

Sajnos a klónban kihagyták ezt a külön ki-/bekapcsolási áramkört, ezzel lespóroltak több alkatrészt is a nyáktervnél. Pl. az OPPO alaplapja 7 db vezérelt DC/DC konvertert tartalmaz a különböző elemek (proci, memória, flash memória, optikai meghajtó, DAC) megtáplálására különböző feszültségre, míg a klón csak 2 db DC/DC konvertert tartalmaz, amelyik egyike sem vezérelt a ki/be kapcsolásra.

(#16) Mulholland válasza devil-k (#14) üzenetére


Mulholland
tag

Ezt nem tudom honnan szeded, merthogy az AVforumon, nem nagyon beszélnek arról, hogy bármi módon telepíthető alkalmazásokat tennének lehetővé a klónon. Legfeljebb újabb kiadást csinálnak belőle. Új tudású firmware-t kevéssé hiszem, hogy csinálnak hozzá. Legfeljebb ha az Oppo maga csinál egy új javítást és azt hekkelik meg :).

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#17) Mulholland válasza chros (#13) üzenetére


Mulholland
tag

Hát a V2 verzióban sajnos még nincs srt hosszú ű, ő. Vagy én jártam így. Az egyszerű megoldás pedig részemről az a sleeptimerhez, hogy vettem egy wifi dőzítős konnektort és mivel azt vettem észre, hogy a sleeptimernél maga a szoftver leáll, csak fizikailag nem kapcsol ki a gép ezért ezzel a megoldással, igen kikapcsolom a készüléket. Immár lassan 1 éve használom így és bár elsőre féltem, hogy ez megrázkódtatás lesz neki, kellemesen tapasztaltam, hogy egyáltalán nem probléma így rábírni a teljes kikapcsolásra. (mivel rendszeresen zenére alszom el és ilyenkor is igénybe veszem a masinát.). Magyarul igénybe veszem sleeptimert az oppo fejlesztett telefonos androidos szoftverével. Aztán miután a szoftver időzítve leáll a klónba, a wifi konnektort áramtalanítom. Persze, ez nem professzionális megoldás és biztos kapok "kritikát is érte" de vajmi kevéssé érdekel, mert nekem ez így bevállt és a célnak abszolút megfelelő a hatás.

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#18) chros válasza robi-k (#15) üzenetére


chros
Topikgazda

> a klónban kihagyták ezt a külön ki-/bekapcsolási áramkört

Koszi az infokat! Ez azt jelenti hogy az eredeti Opponal levo MCU a klonnal nincs, "csak" egy micro-kontroller. Az MCU vegezne a leallitasi folyamatot es ez kuldene jelet a SoC-nak. A klonban levo micro-kontroller csak a PowerToggle parancsot tudja, a PowerOn / PowerOff parancsokat nem. (Forras)

Azert ez elsore nem tul acelos :D Gyakorlatilag szabalyosan csak nehezen lehet kikapcsolni az eszkozt :D

Ha meg tudsz hasonlo "sporolast" akkor azt is oszd meg velunk.
Paran meg a tapot emlitettek hogy celszeru kicserelni jobbra (12V 5A) de mivel en HDD-t nem dugok ra igy egyenlore nem erdekes.

(#17) Mulholland : "sleeptimernél maga a szoftver leáll"

Ha ez igy van, akkor jo hir. Lehet ezert keptelenseg feleleszteni, csak ki/bekapcs-al.
De ugy latom hogy csak (!) a remote-on levo power gombbal lehet kikapcsolni az eszkozt semmi mas nem muxik nalam (pl az Auto power: On sem).

> a V2 verzióban sajnos még nincs srt hosszú ű, ő.

Nem hiszem hogy hardver fuggo lenne.
1. milyen verzio a firmware-ed rajta?
2. meg az srt fajlban levo karakterkodolast tudom elkepzelni gondnak:
- nyisd meg notepad++ -ban es mentsd le mas encoding-al (Ansi, utf-8, Central European OEM 852, stb)

[ Szerkesztve ]

(#19) chros válasza chros (#2) üzenetére


chros
Topikgazda

> 7. pendrive-rol kepes feliratot hozzadni ISO/ UHD backup-hoz

8. nem csak pendriverol kepes erre, hanem a konyvtar melle masolva az srt fajlt azonos nevvel is!
Ez volt a nagyon macera eddig, de ezzel ez is megoldodott! :)

[ Szerkesztve ]

(#20) tompibest2


tompibest2
kezdő

K ét hónapja használom lg oled c8 77 készülékkel,Audioquest mocha hdmi kábellel összekötve.Ajánlom mindenkinek,pár apróság van vele,amivel simán lehet élni,a képe verte az Egreat A 11-et. :K

(#21) chros válasza tompibest2 (#20) üzenetére


chros
Topikgazda

:) Udv a klubban, a kijelzod turul! :D

(#22) tompibest2 válasza chros (#21) üzenetére


tompibest2
kezdő

Köszönöm, jólesik mert mindenki hülyének néz hogy ennyit pénzt adtam tv-ért.
:(

[ Szerkesztve ]

(#23) tompibest2


tompibest2
kezdő

Ha lenne bármi látható,halható, kép vagy hangminőség javulás az eredeti oppo javára digitális kimeneten akkor azt vettem volna.
A kikapcsolást tényleg elszúrták,de számomra ez annyit jelent hogy le kell stop-olni a filmet mielőtt kikapcsolom, hogy megjegyezze hol tartottam.Egyszer sem fagyott le úgy hogy tápról le kellett volna venni.A felíratot én is notepad programmal átalakítom a hosszú őŐ űŰ-t rövidre,csináltam egy makro-t két kattintás és tökéletes.Néha még a borítókat is átméretezem 600x600 ra és berakom a mappába.
A távirányító is jó,bár a felírat/audio nem igazán van jó helyen.Gemini Men 60 fps-el lement rajta,hideg-langyos volt a ház...Ha van külső ssd/hdd bekapcsolás után kb 3 mp-el visszaugrik a főképernyőre,gondolom ez programozási hiba,de nem zavaró,mert addig még sehova nem volt időm belépni. Hdr -dolby vision kényszerített kimenet nekem se tetszett.Egy alkalommal nem volt hang kimenetem,Gladiátor mp4 Dv dts x nem ment át,(ncore) azon kívül minden.Ha valaki nem használ analóg hangot,és nem kell a lemez simán vegye szerintem.Nemsoká kapok tesztre Dune max 4k-át, meg ultrát összehasonlítom ezzel, ha érdekel valakit ide leírom mit láttam,hallottam yamaha z7 b&w 602 környezetben :)

(#24) chros válasza tompibest2 (#23) üzenetére


chros
Topikgazda

Melyik verziod van? Itt v3.
A gladiatornal itt sincs hang, de a DV mp4 remux-eket egyaltalan nem szereti: neha megall, eltunik a hang, stb.
Gemini man nagyon szep volt, az biztos! :)
Mint fentebb emlitettem, nalam nincs gond a hosszu ekezetekkel, nem lehet, hogy codepage a problema?

Az osszehasonlito tesztet pedig koszonjuk elore is!

A tobbiek lehet, hogy csak irigykednek a TV-dre :D

[ Szerkesztve ]

(#25) tompibest2


tompibest2
kezdő

Nekem is v3. mátrix-al mp4-be semmi gond.Iso -ba minden hibátlan a felíratokkal.Mkv-be ágyazott és a sima külsőből hiányoznak az ő,ű betűk :(

(#26) robi-k válasza tompibest2 (#25) üzenetére


robi-k
őstag

ASCII kódolás, vagy egy szövegszerkesztőben az .srt.ben kicserélve az Ő betűt pl. Ö betűre, az Ű betűt Ü betűre.

(#27) tompibest2 válasza robi-k (#26) üzenetére


tompibest2
kezdő

Most cserélgetem a betűket notepad progival. Chros jelezte hogy nála nincs gond, pedig ugyanaz a verzió,gondolom nála is a legfrissebb szoftverrel..?Mkvtoolnix progival be is szoktam ágyazni a felíratot,mert bár látja a menüben, kiválasztva üres a mellérakott átnevezett külső srt.

[ Szerkesztve ]

(#28) chros válasza tompibest2 (#27) üzenetére


chros
Topikgazda

Epp tegnap lattam egyet, amin nem volt jo az hosszu u es o. Igy biztos, hogy karakter encoding a gond a felirat fajlban.
Itt uhd backup konyvtarnal nincs gond a mellerakott srt fajllal.

[ Szerkesztve ]

(#29) tompibest2 válasza chros (#28) üzenetére


tompibest2
kezdő

Szoktad átkonvertálni a karakter készletet?

(#30) chros válasza tompibest2 (#29) üzenetére


chros
Topikgazda

Eddig nem, de ez volt az elso felirat, amelyikkel gond volt, bar csak 6-8 tartalmat neztem eddig. S nem emlekszem, hogy ez beagyazott volt e vagy mellerakott. A mellerakottakkal meg nem volt gond.

(#31) tompibest2


tompibest2
kezdő

Jeleztem múltkor az eladónak, hogy ha lesz komolyabb táp hozzá vevő vagyok egyre, mintha a spanyol fórumon olvastam volna hogy számít a képminőségbe.Lehet megnézem szünetmentes táp akksival,ha ott nem látok különbséget akkor meddő próbálkozás tuningolni a 'chinoppo'-t. :DD

(#32) Mulholland válasza tompibest2 (#31) üzenetére


Mulholland
tag

Én vettem hozzá lineáris tápegységet és tényleg jelent különbséget az eredeti tápegységhez képest. Még szebb és nyugodtabb a képe a lejátszónak és hang is még teltebb hangzást eredményez. Tehát megéri szerintem beruházni rá.

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#33) chros válasza Mulholland (#32) üzenetére


chros
Topikgazda

Tenyleg? Be tudnad linkelni melyiket?

(#34) tompibest2


tompibest2
kezdő

Természetesen engem is érdekel! :C

(#35) Mulholland válasza chros (#33) üzenetére


Mulholland
tag

én egy ilyet vettem: De persze ennél vannak olcsóbb és drágább megoldások is.

https://www.aliexpress.com/item/32823623404.html?gps-id=detail404&scm=1007.16891.96945.0&scm_id=1007.16891.96945.0&scm-url=1007.16891.96945.0&pvid=3c86603c-645e-4fff-bf05-8b46b687a666

12V verzió kell hozzá. 

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

itt van egy kicsit olcsóbb variáció kijelző nélkül:
https://www.aliexpress.com/item/32821592273.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.45c0f88buczLke&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=ca3fc916-fdb6-4eee-a127-78b68eb049b6

[ Szerkesztve ]

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#36) chros válasza Mulholland (#35) üzenetére


chros
Topikgazda

Koszi, ez nagyon komoly, nem is hallottam ilyenrol. Az ara is brutalis :)
Meselnel rola? Nem talaltam tesztet gyors kereses utan.

(#37) Mulholland válasza chros (#36) üzenetére


Mulholland
tag

Nem vagyok műszerész és nem vagyok vér HI-Fista sem. Ez egy lineáris tápegység, aminek az az értelme, hogy az áramot magán átvezetve egy sokkal egyenletesebb tápellátást biztosít a kép-és hangkeltő eszközök számára, egy nagy talema trafo által (ami elég jó név ezen a téren). Mivel nagy tisztaságú, szinte zavarmentes áramellátást biztosít ezért az eszköz sokkal szebb kép és hang kiadására válik képessé, hiszen nincsennek zavaró "tüskék" az áramellátásban. Amikor megjött én csak azzal próbálkoztam, hogy egymás után kipróbáltam ismét az eszközt a kétféle tápegységgel (ami volt hozzá és amit vettem) és tényleg azt tapasztaltam, hogy a fenti tápegységgel még szebb kép lett és a hangzásnak is nagyon jót tett. De ezt egy "szaki" biztos jobban el tudja magyarázni. Szóval én úgy érzem, hogy nem bántam meg, hogy (amikor még olcsóbb volt az euró és a dollár is) akkor beruháztam rá. A külföldi forumon is ajánlgatnak ezért többféle plusz tápegységeket tehát érdemes ez ügyben pl az AV forum ugyanerről az Oppoklónról szóló fórumát is böngészgetni. De persze nem kell túlzásba esni, mert az alap tápegység is megfelel a célnak. Ezek az un. nyalánkságok csak ajánlatok azoknak, akik még jobbat akarnak az eszközből kihozni. Ebben a tápegységben még az a jó, hogy más médialejátszónál és dac-nál is ugyan úgy használható lesz a későbbiek folyamán. A kijelzős változat haszna igazából annyi, hogy pontosan mutatja, hogy mennyire is tartja az adott áramerösséget az eszköz. Tehát azonnali visszajelzés. De a kijelző nélküli is ugyan olyan jó a célnak. Izlés dolga :).

[ Szerkesztve ]

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#38) chros válasza Mulholland (#37) üzenetére


chros
Topikgazda

Koszi a beszamolot. Amit lattam a linkeken, hogy a dragabb 1,8A-t tud 12V mellett, mig az olcsobb csak 1,2-t. Azert ez nem sok.
Ezeknek csak 1 kimenetuk van?

(#39) Mulholland válasza chros (#38) üzenetére


Mulholland
tag

Nem, a kijelzős az két kimenettel is rendelkezik, csak akkor kell még venned hozzá egy másik összekötő DC kábelt. De az nem nagy összeg és ugyanúgy találsz Az Alin.

https://www.aliexpress.com/item/32893727160.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6e104c4d3Juep8

már ha igény van rá :)

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#40) junior19 válasza chros (#38) üzenetére


junior19
senior tag

Én is pont ezt néztem. Kevésnek találom én is. Nem fikázom, félreértés ne essék, főleg ha valakinél működik is. Csak nekem egy külön VLS táp van a Dune-hez, az nagyobb teljesítményű, s még a műholdvevőm gyári tápja is 24V3A-s. De ha elég az 1,2A, akkor jó.
A gyári egyébként mekkora?
Közben megtaláltam a cikket, amit pont a napokban olvastam. Talán segít a megértésben.
[link]

codec project

(#41) chros válasza junior19 (#40) üzenetére


chros
Topikgazda

Azt hiszem 12V 1A. Koszi a cikket, erdekesnek tunik, majd elolvasom!

(#42) chros válasza chros (#30) üzenetére


chros
Topikgazda

Jatszottam kicsit a feliratokkal tegnap:
- UTF-8 (BOM-al) kodolassal van gondja a hosszu o es u-vel
- az ASCII karakterek jok (kalapos lesz az o es u)

1. kulso srt feliratot egyszeru "ujratolteni" a video fajl ujra toltese nelkul a subtitle gombbal a remote-on:
- Off kivalasztasa eloszor
- majd Other kivalasztasa (a lista aljan)

2. probaltam UTF-8 -ot ANSI-va konvertalni notepad++-al, de elvesztek ismet a problemas karakterek, igy lehet, hogy csak a karakter cserelgetes segit ebben az esetben

[ Szerkesztve ]

(#43) Mulholland válasza chros (#42) üzenetére


Mulholland
tag

No jó akkor ezt kipróbálom, mert eddig csak azt csináltam, hogy átkonvertáltam sup-á a felíratokat és aztán remuxoltam az adott médiafile-t és hozzátettem a felíratot, mondjuk az is csak 10 perc. De ha így is megoldható akkor az csak jó :)

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#44) chros válasza Mulholland (#43) üzenetére


chros
Topikgazda

Mukodnie kell ennek nalad is, mert ez firmware fuggo, nem hardver.
Sokkal egyszerubb, arrol nem is beszelve, hogy igy tudod allitani a felirat szinet is, en az also sorban a jobbrol masodikat allitottam be (vilagos kek), s shadow-nak a sotet keket, nagyon remek igy a legkisebb font merettel, nem egeti ki a szemed :)

[ Szerkesztve ]

(#45) chros válasza junior19 (#40) üzenetére


chros
Topikgazda

Koszi, nagyon erdekes iras, ar-ertek aranyban a push-pull-t hozta ki gyoztesnek, de az altaluk atalakitott M$ tap utolso ara 20000 Ft volt, igaz 14A mellett.
A te VLS-ed milyen? Jo lenne talalni egy koltseghatekony megoldast erre.
Megprobalok rakeresni avforums-on, miket ajanlottak.

[ Szerkesztve ]

(#46) chros válasza chros (#45) üzenetére


chros
Topikgazda

Legolcsobb verzionak egy delta 12V 5A-es normal tapot ajanlanak, de a kabel nem tunik shielded-nek, es ferry core sincs rajta.

(#47) Mulholland válasza chros (#46) üzenetére


Mulholland
tag

Mint mondtam nem kell túlzásba esni azért a táppal kapcsolatosan. Mert ha mindent ki akarsz maxolni a tápon akkor árban már lassan ott leszel mintha vennél egy másik oppo klónt :). és hidd el hogy azért ezek sem csinálnak annyival nagyobb csodát :). Bár tényleg jobb a kép és hang, de nem annyival, hogy megérje a legdágább tápot megvenni hozzá :). Ésszerüség, inkább.

Anthem MRX 720, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10 szett, Velodyne 10 mélynyom

(#48) junior19 válasza chros (#45) üzenetére


junior19
senior tag

A VLS táp nem kapható külön, annak idején 10 Prime és 10 Base készülékhez készítettek ilyen tápot. Bitang nehéz, a készülékben a kapcsoló üzemű tápegység helyére beraktak egy akkora nyákméretet tele kondikkal, s külön házba került maga a trafó és a tápegység.
Ha rákeresel a Dune VLS kifejezésre, akkor találhatsz leírást, képeket róla. De ez nem beszerezhető és nem is jó e lejátszóhoz.
Csak azért említettem meg, mert nekem is van így tapasztalatom a gyári kapcsoló üzemű tápegység használata és egy jobb tápegység használata között.

codec project

(#49) tompibest2


tompibest2
kezdő

Van egy cteck cseptöltőm,gondoltam rákötöm inverz 220-as relével erősítő 'konektorára',kikapcsolva tölt, bekapcsolva akkumlátorról 12 ah elég egy pár órára. ASCII karaktert mivel konvertáljátok? Notepad++ -ban nem látok még hasonlót sem. :F

(#50) chros válasza tompibest2 (#49) üzenetére


chros
Topikgazda

2.-es pont: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.