Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz radi8tor #7795 üzenetére
Úristen, először is rohaggyá' meg mert soha nem voltam ezen a fertő tik getván de most felmentem véletlenül. Szóltál de hát az ember soha nem veszi észre a figyelmeztetéseket
Másrészt nagy szakértő lehet a "csaj"...
Huracan STO nem jó semmire csak villogni vele.
Versenypályán nem annyira gyors mint egy Porsche, cserébe sokkal drágább.
Viszont Trofeo vagy STO módban ki is tiltanak a legtöbbről mert átlépi a decibel limitet, még a Nürburgringen is.Szóval ez egy pálya autó, de nem annyira gyors mint egy fele annyiba kerülő Porsche, de cserébe nem is tudsz felmenni a pályákra mert kitiltanak.
Remek koncepció.
Jól néz ki és szép a hangja ezt adom, de a másik problémám hogy eszméletlen kényelmetlenek. Annyira hogy fáj mindened tőle. Sokan úgy járnak vele hogy párnákat raknak a seggük alá meg a hátuk mögé mert 30 percnél többet konkrétan fájdalmas ott ülni.
Szóval van egy autónk ami pályára készült csak nem mehet fel / egy kör után kitiltják. Rohadt drága és kényelmetlen.
Ezerszer inkább GT3 vagy GT3 RS. Ott a 9000 fölé forgó szívó boxer és pálya teljesítmény.
[link]Lambo az egy villantó autó, itt is főleg magamutogató emberek veszik. Porsche meg reggeltől estig végig aláz mindenkit a pályán, és sokkal jobb vezetni. Inkább funkcionális mint magamutogató. Nyilván nem szar az STO, lenne egy 20 kocsis gyűjteményem elférne benne. De valószínűleg a GT3 kulcsát választanám az esetek többségében.
KIMONDOM:
Egyszer lesz egy ilyen 4 literes szívó boxer Porschém. Nem tudom mikor, milyen, mikori... De lesz.Zárójelben jegyzem meg hogy a Ferrarikat is jobb vezetni, és kényelmesebbek sokkal de sokkal élhetőbbek.
-
kisza25
félisten
On dö lájn is lehet ám venni akár ikeából is
Én 2lakást rendeztem be úgy, hogy behozták a lakásba az összes bútort, de vannak ikea pontok is(parkolóba beáll a kamion és ott tudod átvenni.)
Pl itt
Vagy itt
Vagy itt
És ez csak az első 3db találat a google amit kidobott[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Integrale
veterán
válasz rbalint88 #7770 üzenetére
Teljesen önálló platformon van a Thesis (ahhoz tervezték a nulláról, azért is volt ekkora ordas bukta, na meg az a 40 szabadalom ami ehhez tartozik, sem olcsó mulattság) nem épült erre más, Quattroporte a legközelebbi rokona, azzal van itt-ott közös pont.
Ezekből valami limitált (mintha a 18e db nem lenne egyébként is limitált) széria jön be igazán. [link]
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy átmenetileg anyósülés nélkül (ki van szerelve, kárpitosnál van 1 hétig kb) lehet-e használni az autót (rend őrei szemszögéből érdekelne persze) Opel Zafira 7 személyes. -
Integrale
veterán
válasz rbalint88 #7807 üzenetére
Így már világos. Nekem ilyen jellegű vágyaim nincsenek. (FWD A8 nem prémium? )
Biztos szerethető, ha nyernék a lottón, akkor beraknám a Phaeton, R-Class, C6, 5 GT, Avantime és a VelSatis mellé, hogy tudjam nézegetni ezeket a senkinek sem tetsző tárgyakat.
Napi használósnak úgy, hogy tudom nincs hozzá szélvédő, sem lámpák (csak bontott) és egyebek, úgy bátor lenne."Bad reklám is reklám too"
-
barnam_
nagyúr
Azt meg kell hagyni a franciáknak, hogy mindig bátrak voltak új dolgokkal, formákkal kísérletezni.
Anno ~20 évvel ezelőtt amikor a VelSatis kijött, nagyon megfogott minket gyerekként a VelSatis különcsége.
Az más kérdés, hogy kb. a Renault összes prémium kezdeményezése egy kudarc volt (piaci szempontból) -
Integrale
veterán
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #7819 üzenetére
Olyan, mint egy 318d es egy prius 2 szerelemgyereke
-
barnam_
nagyúr
válasz Vismajor01 #7823 üzenetére
Inkább valami alabamai vérfertőzésen átesett quasimodo
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #7823 üzenetére
Nekem mast dobott ki:
-
2ozzmexy
senior tag
Kiborult csontvázak, jah, az ismerős. Szerinted mennyi volt mire vezérlést cseréltek az F31 320d-ben? Most "papucsozák", mert a téliről elment a minta, már csak 3,6mm, ami necces osztrákiában. A magasságállító okádta el magát éppen, de még nem jöttem rá hogy szenzor vagy motor baja van... Na persze nem ártana neki egy újabb klíma feltöltés mert éppen rinyál rá, valahol ereszthet valamelyik tömítés és nyüsszög valami hátul, de még nem néztem meg. Kinek gorillája van, ne sokkalja a banánt. (egy selyemmajomnak jobban örülnék mondjuk )
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
aero.
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #7835 üzenetére
😕
Az Ypsilonhoz testkábelt sem kaptam, magam gyártottam le 50-es vezetékből és szemes saruból. [kép]
Bár állítólag az importőrváltás miatt van gubanc ebben az esetben, nem azért, mert ez az alkatrész megszűnt volna.Amúgy lehet, hogy igaza lesz molnarpeternek, azóta, hogy ezt kicseréltem, egyszer sem jött elő az insufficient oil pressure üzenet Aladdin lámpájával együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Felkészült a télre a Győr-Szol: több száz tonna só a raktárban
Boldi nálatok mi a helyzet?Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest