Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz BigBlackDog #9547 üzenetére
Tulajdonkepp tekinthetjuk nem mukodesnek azt is, ha a termosztatja rossz, es nem kapcsol le
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Integrale #4381 üzenetére
viszont az általános morál nagyszerű, igazából az ami innen hiányzik.
Ez sajnos nagyon igaz, csak egyetérteni tudok, ez a legkomolyabb probléma itthon.
Tegnap cabrioztunk a Balaton-felvidéken meg a Káli-medencében, két MX5, süt a nap, kék az ég, having fun.
Valami szűk úton mentünk épp egy településen, kb. 30-cal, jön szembe egy Thalia, elkezdünk lehúzódni, amennyire csak lehet, elég közel elmegy, és torka szakadtából ordít az ablakon, hogy "hüyle faszok, hát mit ...."
Többet nem érettünk, mert addigra elhaladtunk egymás mellett.Nem hatott meg, viszont abszolút nem értettem:
-próbáltunk lehúzódni, lassan mentünk, szóval nem hogy egyáltalán nem veszélyeztettük, hanem még udvariasak is voltunk.
-még ha nem is tetszik valami, tényleg az ablakon kiordítva kell kurvaanyázni egy napsütéses vasárnap délelőttön a Balaton partján?Ez utóbbi volt az igazán elgondolkodtató, hogy milyen állapotban van az a társadalom, amiben emberek ennyire kis apróságokon annyira idegesek lesznek, hogy torkuk szakadtából üvöltve kurvaanyáznak. Ráadásul nem is egy forgalmi dugóval teli hétköznap reggel volt, amikor amúgy is mindenki feszültebb, hanem egy napos, madárcsicsergős vasárnap délelőtt...
Ez az, ami Nyugatabbra kb. elképzelhetetlen, sokkal toleránsabbak/békésebbek az emberek, amellett, hogy jobban is figyelnek a másikra.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #4316 üzenetére
Nem a halálbüntetés maga az elrettentő, hanem a lebukás valószínűsége, és az ehhez tartozó büntetés. Elég, ha az csak sok év börtön, nem kell annak halálbüntetésnek lennie.
Itt sem arra értettem, hogy a belehalás az elrettentő, hanem arra, hogy ha ilyet csinálsz, akkor utána elég tágak a jogos önvédelem keretei, és nem a bűnözőt védi a törvény.
Same rules apply!
-
-
EQMontoya
veterán
Ezt vajon friss szurokban mérték, slicken?
Csak azért kérdem, mert az, hogy meg se nyikkan a gumi vagy be sem villan a kipörgésgátló, ilyen nyomaték mellett elég gyanús.
Nyilván komolyat lép, de ennél a teljesítménynél a 0-100-as sprintet leginkább az szokta behatárolni, hogy nem lehet indulásnál lerakni a nyomatékot az útra.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Ebben az a szép, hogy megállni tilosnál működik, viszont parkolási bírságnál már nem. Tehát inkább állj meg rossz helyen (és reménykedj, hogy nem kapsz kerékbilincset), mert azzal nem tudnak mit csinálni, de ha a parkolójegy hiányában b@sznak meg, azt behajtják simán.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Richard! #4114 üzenetére
Nekem meg annál inkább van, mert jól láthatóan csak pénzbeszedés folyik, de a beszedett pénzt eszükbe sincs visszaforgatni a közlekedésbiztonságba vagy az útminőségre költeni.
Ékes példa az M1, amelyen zötykölődhetsz a kátyúkon a kirakott 100-as tábla mellett, orjópa egyik legdrágább éves matricájának megvásárlása után.
Same rules apply!
-
-
EQMontoya
veterán
Azért nem számítottam arra, hogy itthon 190-nél kitolnak a belsőből.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Na, 2 év 7 hónap után kiégett az egyik Night breaker. Ez alatt kb. 45.000km ment a kocsiba. Szerintem nem rossz azért.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #4001 üzenetére
Ez egy 4-es Golf alapú autó, nem?
Toledoban nem ültem, de a 4-es Golf szerintem elég gyenge eresztés volt a maga idejében, butus futóművel, silány minőségű beltérrel (leginkább azért silány, mert málik szét pár év után) és vállalhatatlan benzines motorokkal. (v5 és v6 kivételével).PD-vel tuti jól mozog legalább, és ma már nem is annyira horror fenntartása, mint újabb korában volt.
De az nyilván bolond, aki azt hiszi, hogy 200k alatti futással kapsz 10+ éves turbódízelt, azért óhatatlanul több pénz menne rá, mint pl. a viszonylag új Civicre.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Mostanság szerintem nem vészes a helyzet itt.
Legalább senki nem írta le, hogy mennyire kurvajó a 10 éves gumija. 8th is eltűnt...No offense, de színvonalban a legalja azért a találkozó utáni fröcsögős logout post volt, azt egy vérpistikének sem sikerült alulmúlni.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest