Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz vadkörte #11700 üzenetére
Az elhelyezése szerintem tök jó legalább is a Csoda Oktáviában a tükör mögé gyönyörűen felfért, még a töltést jelző ledet sem látom :-)
Bekapcsoltam próba jelleggel az ADASt, a pesti araszolásban az agyamra ment :-)
Az A-tól A-ig tartó látószög akkor nem sok, ha oldalról, párhuzamosan jönnek beléd. Szerintem. -
vadkörte
addikt
válasz merqree #11701 üzenetére
F Astra-m van, ott nem tudtam rendesen betenn ia tükör mögé. Kicsit még variálok az elhelyezéssel - pár cm-t eltolom jobbra és talán kicsit le is - majd vágok ki a mintavideo-kból képet és beilleztem.
Az ADAS-t kb. 5 percig bírtam. Egyfolytában nyihogott, hogy ne menj közel, ne menj közel... Mondom, mint egy hisztis feleség.
Hang nélkül egy 3 perces 1080p-s video kb. 300-360MB. Hanggal kb. +100MB. Úgy érzem jó lesz bele egy 32GB-os kártya is...(#11705) sambenez:
3-ra. Tudom. Nem is várok tőle mást. Ezt a feladatát teljesítse hosszú éveken keresztül.
Még egy kérdés. Ha állandóan üzemel - értsd menet közben - a kamera, hisz ez a feladata, mennyire létkérdés az industrial mSD használata? Most egy sima C10 UHS-I Integral 32GB van benne.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
mr_kickass
tag
Sziasztok!
High Performance memoriakartyak kozul van kulonosen ajanlott? Transcendet es Sandisket neztem, elobbirol tobb helyen olvastam jokat, de dragabb is, mint utobbi. Barkinek van forrasa, esetleg sajat tapasztalata, ami segitene eldonteni a kerdest egyik iranyba vagy masikba?
Illetve meg egy kerdes, 64 GB-os kartyara nagyjabol mennyi felvetel fer? 1080P 30FPS. Koszonom elore is!
-
nemcso
őstag
válasz mr_kickass #11713 üzenetére
Kb. 9 órányi anyag fér rá.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy a Xiaomi 70 minutes kameránál sikerült-e valakinek működésre bírni a hangvezérlést?Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Kornel
veterán
Sziasztok.
Yi nagyon jó, de mi van ha hátsó rögzítést is szeretnék?
Egy barom arcú ma majdnem lenullázzott hátulról, utána meg neki állt feljebb. Ha lenne felvételem hátulról, biztosan feljelenteném.
Mik az alternatívák? -
havri1
félisten
válasz Kornel #11718 üzenetére
Ha már van egy kamerád, mellé csak másikat tudsz rakni.
Vannak olyan kamerák, amik rendelkeznek egy hátsó kamerával is, tehát 2in1.
De a YI-hez már nem tudsz másikat csatlakoztatni.
Ott is csak egy kis lencse van, hosszú kábelen. A rögzítést a fő egység végzi (elöl).havri
-
kbyte1024
veterán
Tiszteletem az Uraknak
Segítséget kérnék.Szeretnék venni egy ilyen menetrögzítő kamerát. Olvasgatom a tanácsokat mindenhol de hát itt mégis csak szakik vannak
ezt a kettőt néztem ki és érdekelne hogy melyik a jobb szerintetek?
CONCORDE RoadCam HD 70 menetrögzítő kamera
Xiaomi YI
vagy esetleg más hasonló árban?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Yasuo
aktív tag
Üdv!
1-2 hónap és valószínűleg megszerzem autóra a jogosítványomat. Utána különböző okok miatt + rutinszerzés miatt elég sokat fogok vezetni, ezért tervezem egy autós kamera beszerzését. Eddig a kiszemeltem a Xiaomi Yi Dashcam, elég sok jót hallottam erről. Nos nekem egy elég karcsú (4GB-os) micro sd kártyám van, gondolom ez kevés lesz hozzá, ezért azt is be kellene szerezni. Hány GB-osat ajánlanátok, ti mekkorát használtok?
Ezt a kamerát egyébként honnan érdemes beszerezni? Amazon, vagy Eustock, esetleg más?
Köszi előre is a segítséget! -
havri1
félisten
Kamerát eustocről venném most. Majdnem annyi német amazonon is, garancia miatt érdemes inkább eustoctól.
Memkártya? Amennyi keret van rá. Minél nagyobb, annál jobb szvsz. Nagyobb kártyára kevesebbet fog írni adott blokkra, élettartama kitolható.
32GB illik bele minimum, 64/128 sem drága már (bár sztem ezek már feleslegesek). Akkor indokolt a nagyobb, ha pl szükség van egy adott mennyiségű videó tárolására.
Én sokáig munkába használtam (buszozok), és kellett a 64GB-os, mert csak ennyire fért rá egy nap.
Kártyát ebay, Sinceritytrading.[ Szerkesztve ]
havri
-
Yasuo
aktív tag
válasz havri1 #11725 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor valószínűleg megrendelek a linkelt eladótól egy 32gb-os kártyát, meg akkor a garancia miatt tényleg érdemesebb inkább eustockról beszerezni a kamerát.
Egyébként ha megtelik ez a 32gb menet közben, mert sokat megyek, akkor vinnyog, hogy tele a tárhely és manuálisan törölni kell, vagy csak a régi felvételeket felülírja? -
Johnny70
tag
válasz Kornel #11731 üzenetére
Ehhez nem kell leszedni, rá kell rögzíteni 2 pánttal. Akkor nem használnék ilyet, ha a gyári tükör fényre sötétedő lenne. Ez a képek szerint nem az a kék kínai, mint a többség. Kicsit drágábban van olyan kínai cucc is, amiben van ráfutás és sávelhagyásjelző is. (mondjuk ez sima autós kamerában is van, kérdés, hogy mennyire használható (ez az ADAS rendszer). 120$ körül meg van ilyen is, ami egy full kijelző, menet közben tükör helyett megy, így nincs holttér. Majdnem vettem ilyet:
-
tomazin
veterán
válasz Kornel #11716 üzenetére
Szerintem az elso kamera pont eleg arra, hogy lehessen latni, hogy ki a hunyo. Ha szepen kicsorogsz ele o meg lezuz, akkor nem kell a kamera, mert te nem adtal elsobbseget. Ha mesz normalisan es beleall a seggedbe, akkor sem kell kamera, max neki, hogyha megis te voltal a gyik.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
Értem én.
De ilyen még nem volt eddig.
Egyszerűen ha nem állok félre szó szerint, akkor nekem jön oldalról, mert jöttem szembe.
Utána meg elfut, miközben anyazik.
WTF?Kamera felvétel alapján tuti mennék a rendőrségre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Johnny70
tag
válasz koanla #11741 üzenetére
Megértelek. Én először csak tolatókamerát akartam (egyterű és nincs benne radar), mert túl sok mindent takar ki a háta és nem szeretnék se egy kisgyerekre, se egy virágládára rátolatni. Aztán a gagyit kiszűrve kiderült, hogy egy fényre sötétedő tükör + kamera kombó drágább, mint egy jó dupla kamerás tükör, így lett egy Yi belőle, így lesz menetrögzítőm és tolatókamerám is ugyanannyiért.
-
BBéci
legenda
válasz Johnny70 #11742 üzenetére
"így lett egy Yi belőle, így lesz menetrögzítőm és tolatókamerám is ugyanannyiért."
Ezt nem értem, tettél hátra is egy Yi-t? Azt hogyan tudod tolatókameraként használni?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Johnny70
tag
válasz Kornel #11743 üzenetére
Igen, de még úton van. Szerdán pont volt rá egy 15 eurós villámakció az amazonon, így meg is vettem.
BBéci: Ez egy tükörbe épített menetrögzítő+monitor, amihez van egy hátsó kamera is. A legújabb fw-el állítólag mindkét kamera képét rögzíti szimultán + automatikusan átkapcsol a hátsó kamera képre tolatáskor.
https://www.youtube.com/watch?v=id7xIluSPyE
-
koanla
aktív tag
válasz Johnny70 #11742 üzenetére
Az újabb autómmal könnyű dolgom volt, abban volt tolatókamera, ami a gyári kijelzőre tette szépen a képet. Nagyon hasznos volt, imádtam.
A megmaradt szegény kis árvában nincs, úgyhogy elgondolkodtam egy olyan fejegység beépíttetésén, amelyhez csatlakoztatható. De ez még nagyon a jövő zenéje, sok függ attól, hogy mi lesz a kis árva sorsa hosszabb távon. -
Johnny70
tag
válasz koanla #11747 üzenetére
Gondolkodtam ezen én is, de elég specifikus a rádióm (Fiat Ulysse) és nagy monitor nélküli verziót sikerült kifogjak, így marad ez a megoldás. Ha a nagy navis cucc lenne, akkor nem lenne gond, mert ott a 7 colos kijelző, a rádióhoz meg kellene még adapter a kormánykapcsolóhoz, így beleszaladna minimum 50-be az átalakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- macOS PC-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpársportok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gateron Brown és Keychron K Pro Red switchek eladóak
- Secretlab Titan Evo Chair Pink Skin (Csak Szövet Huzat Kárpit)
- Beetle iPOS retro érintőképernyős számítógép/POS terminál Windows 98-al
- BOMBA ÁR! // ÚJ GAMER PC V47 // RYZEN 5500 // 16GB RAM // 1660SUPER // 1TB SSD // 2 ÉV GARANCIA
- Samsung 32 inch LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest