- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Nekem egy jóval régebbi széria van delonghi - ból, de a tejes italok készítésének egyszerűsége és nagyszerűsége nekem nagyon bejön. Saeco minuto - t használtam előtte és az elkészített kávé íze nekem jobban tetszik.
Azt hiszem vannak itt ilyen gép tulajok a topikban,akik már tapasztalatokat is osztottak meg. -
Dr. Szilikát
őstag
Alapesetben kristályos citromsav 10 %-os oldata is megfelel, a Krups ajánlott eljárása szerint is.
Más cégek ezt bővíthetik további szerves savakkal, amiről elképzelhető, hogy jobban letisztítja a bojler belsejét (ezt befolyásolhatja a helyi csapvíz összetétele is, tehát nem csak szimplán a vízkő arányára gondolok), de ha valaki ilyenben gondolkodna, arra is van gazdaságos DM alternatíva (citromsav, tejsav, almasav).
Lehet, hogy jobb a gyárinál is:
-
Hőguta
csendes tag
Üdvözletem,Márkatárs!
Ugyanilyen készülékünk van nekünk is és talán még korban is megegyezik.(decemberben múlt 5éves)
El ne kiabáljam szervízmentesen főz napi 4-6 hosszú ill.rövid kávét.
Sajnos nálunk nagyon kemény a víz szinte napra pontosan (70naponként) kéri a vízkőmentesítést.Az intenza szűröt 3 havonta cserélem.A heti karbantartást 2 hetente zsírzást havonta szoktam elvégezni.Persze alapos munkához érdemes a főzőegységet is darabokra szedni,dugattyút.szűrőt tisztítani.
Kétszer már tisztítottam a darálót is . [kép] [kép] [kép] Neten vannak videók,azok tanulmányozása után neki mertem állni szétszedni.
Zacc ürítés után néha hibát jelez,meg kell kicsit pöcögtetni a zaccfelfogó tartály oldalát, és működik.
Használat után mindig kikapcsolom(kár hogy nem az elején van a kapcsoló) és minden alkalommal öblít.
Ahogy Konzumpro kolléga is mondja a diszpenzert sem árt gyakran tisztítani.
Szerintem jó kis készülék,ne akarj tőle megválni,alapos takarítás után sokáig fog még szolgálni! -
Kbali
nagyúr
No offense, de neked mennyit ér a szaktudásod? Mennyiért adnád az idődet? Meghallgatod a problémát, kimész a delikvenshez, megnézed az adott gépet, megcsinálod a szükséges beállítást, számlázol, adózol (esetleg valami műhelyt/üzlethelységet tartasz fenn, neadjisten alkalmazottal).
Ezeket fizeted meg abban a 3 gombnyomásos 10-15-20-25e Ft-ban.
A szervizek meg tele vannak a felhasználók által javítás címszóval elrontott gépekkel. -
Food Grade tömítések:
OD 40mm ID 32mm, Red, CS 4.0mm
ID 5mm OD 9mm, Red, CS 2mm
ID 9mm OD 13mm, Red, CS 2mm
OD 7mm ID 4mm, 10Pcs, CS 1.5mmOD: külső átmérő
ID: belső átmérő
CS: vastagság -
Dr. Szilikát
őstag
Mikrokapcsoló cserélhető, eldugult diszpenzer tisztítható, ezek nem nagy hibák.
Legalábbis el tudnám képzelni, hogy csak dugulás miatt lett túlfolyása, az általam ismert típusok alapján ez is lehetséges, de pontosan azt a fajtát nem ismerem.
De ezért érdemes minden használat után öblítést nyomni, hogy ne száradjon be az üledék. Így meglepően tiszta tud maradni a belső, vékony lerakódástól eltekintve, ami gondot nem okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- ASUS notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest