- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips EP3246/70 kávéfőzőnk. Nagy megelégedéssel használjuk, mi nagyon szeretjük ezt a gépet, napi 4-8 kávé megy le rajta. 3 éves elmúlt, rendszeresen karbantartva, tisztítás, zsírozás, kávéolaj eltávolítás, vízszűrő csere ahogy kell. Viszont ma reggel csinált egy érdekes dolgot. Bekapcsolás után úgymond öblít egyet, de most csak búgó hangot adott, és nem jött ki belőle víz. Szétszedtem, kitakarítottam, a vízszűrőt is megigazítottam (2 hete cseréltem), ezután jobb lett, de mintha úgy hallanám, hogy jobban "erőlködik", mint eddig. Mitől lehet ez?
KöszönömMás:
Kávéolaj tisztító tabletta (eredeti). Miért van az, hogy a tisztítás végeztével gyakorlatilag a tabletta több, mint fele a zacctartóban végzi? Ez mindig is így volt, csak gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest