Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz FőDudu #13687 üzenetére

Köszönöm a tanácsokat! Soha nem volt ilyen gépünk, ez az első így tapasztalatom nincs sajnos hogy mennyire kell komolyan venni a használatit ebből a szempontból.

Pl a hozzá mellékelt karbantartási útmutató azt mondja hogy indítsam el a kávéolaj eltávolító programot, majd kapcsoljam ki a gépet negyed órára, dugjam vissza, öblít egyet, utána vegyem ki a főzőegységet, mossam el alaposan, majd rakjam vissza.
    Ennek ellenére egy jó pár netes videót megnéztem és ott összvissz annyi van ennél az 5500-as szériánál hogy elindítom a kávéolaj eltávolító programot, majd miután lefutott használható is a gép. Szóval ez is érdekes számomra..
    Ti amúgy ha lefut egy ilyen kávéolaj eltávolító program akkor utána még a főzőegységet át szoktátok mosni, illetve mondjuk az első kv-t nem isszátok meg, nehogy maradjon vissza valami szer a tablettából?

Dr. Szilikát
    Hétvégén nekiállok jobban kiművelni magam a témából hogy pontosan hogyan működik egy ilyen automata gép, a kávészemből milyen módon lesz kv. Érdekel a dolog mivel számomra tényleg finom kv-t csinál, mármint capuccinot vagy lattet mert mondhatni 100%-ban csak ezeket iszom én.
    Amúgy az őrlemény utána lemosódik nem?

z123456z
    Köszi a tanácsot! :R Hajszárító eszembe se jutott, pedig van olyan beállítás rajta hogy csak hideg levegő fúj, lehet akkor most már ezzel lefújatom a víz nagy részét aztán ennyi.
    Megkérdezhetem hogy te hogy használod ezt a kávéolaj eltávolítót? Elindítod a programot és ennyi? Utána a főzőegységet még el szoktad mosni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés