Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
mrThomi
üzenetére
Az őrlő kisebb rései, szegletei feltöltődnek az őrleménnyel, ami hajlamos sokáig megtapadni benne, a kávéolajnak is köszönhetően összeállva, meg a finomabb poroknak.
Utána a friss őrlemény már csak egy beszűkült keresztmetszeten halad át.
Például a Krups esetében szoktam figyelni, mennyire ül le a dugattyú, ebből látom előre, hogy milyen vastag lesz a pogácsa. Amikor teljesen kifogyott a bab, én is tartottam tőle, hogy a következő pogácsa vékonyabb lesz a kelleténél, mert egy része mondjuk az őrlő üregeit töltené újra. De nem, észre sem lehetett venni. Amit felül betöltöttem, gyakorlatilag maradéktalanul le is ment. (Ez az állandó időzítésű verzió, tehát azonos őrlési idő mellett, míg egy másik Krups automatikusan képes korrigálni.)
Ettől még természetesen igaz, hogy a megülő maradványok állottak lehetnek, pláne a Frei-típusú aromák gondot okozhatnak. Ezen legjobban az őrlő szétszedős tisztítása segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest