- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
FeRRaR1 #40512 üzenetére
Ilyet hol szoltál venni? Gondolom ez jó arra is, ha az egyik oldalon elkezdett nyikorogni a tükör is a ki-/behajtás közben?
Más: szombati pályázás után rengeteg bogár lett a kocsi elején. Mivel este értem haza fel sem tűnt, főleg hogy a háta és az oldala kvázi tiszta, mert előtte mostam le. Vasárnap vettem észre délelőtt hogy tele van az eleje bogármaradvánnyal. Aztán nem használtam a kocsit 2 napja, most jutott eszembe hogy amúgy tűz a Nap, kánikula van (költözés után lakásrendezkedés közben kimennek a fejemből dolgok). Jól emlékszem, hogy nem csak a madárkakik, de a bogármaradványok is kárt tudnak okozni a fényezésben ha jól odasüt a Nap? Jobb lenne lemosni este a kocsit, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest