Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz goose87 #16971 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm a részletes útmutatást!
Ennyire komoly beavatkozásra nem gondoltam - saját kezűleg ("barkács") szeretném megoldani.
A hiba nagyon nehezen látható helyen van, ezért próbálnék vmi egyszerűbb megoldást.Tudsz mondani háztájilag is alkalmazható és beszerezhető alapozót?
Eredetileg R-50 rozsdaátalakítóra gondoltam, de erről azért érzem, hogy nagyon sufni... -
törölt tag
válasz goose87 #16968 üzenetére
Nagyon...
Szürke szivacsa kb 10autót is kibírt mielőtt eldobtam.
Kék is jó csak a saját pasztályával.Ha mással használod 3-4autó.Élekbe ha belehuzod akkor hamar nyekk neki.
Zöld én azt már csak polishangel polírral használom lassan 1éve és még a szivacsnak semki baja.
sárga-fehér ugyszint polishangel -
runner 125
nagyúr
válasz goose87 #17814 üzenetére
focvis
Nem tudom miből gondolod, h gyártattam hozzá. Annó érdeklődtem itt is, h hol lehet vásárolni olyat, amit egy fb csoportban láttam egy HR-V-n, de nem találtam sehol, azóta sem.
Úgyhogy kupak nélkül használtam a múlt télen. Idén jó lenne valamit keríteni, talán vadászok egy gyári szettet, de az meg annyira retro h nem igaz.. Valami ilyesmi kellene rá. De itthon nem találok, és azért a 8k/db ár horror. Max a 4-ért adok annyit.erikke17
Miért lenne baj, az is jól tart már magában is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest