Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 11:25:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5051) dgyuri0123 válasza Dißnäëß (#5048) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Egyre jobban Pi felé hajlok, bár még győzögetem' magam, hogy találok valami használható hálózati lejátszót, ami nem kerül félmillióba. Ha Pi, akkor Allo Digi kéne, mert a dac nálam nem játszik, hiszen van beépített dac az i22-ben, ami szerintem elég jó. De itt sem érzem azért a hatalmas mozgásteret, ami azt illeti. Még egy jobb táp, oszt" annyi... Innen még hová lehet húzni egy málnát? Akkus üzemmódot kilőném, mert nem arakor ilyenekkel vacakolni..

(#5049) migabi24 El fogok menni hallgatózni, de időm igen kevés rá sajnos. O. Audio lesz az első kiszemelt majd augusztusban... ahol lehet szombaton hallgatózni, oda is be fogok "kéreckedni".. csak még nem tudom, mikor és hol. :) De mivel erősítőt nem viszek, így eléggé szőrmentén meghallgatás lesz, tudniillik ezek a lejátszók, külső daccal még további javulást hordozhatnak magukban. A saját dac olyan, amilyen, ezt magam is tudom régóta. :) Pl Audiolab esetében a Sabre olyan Sabrés "állítólag". Mivel az M Dac chipje dolgozik a vasban, így kb. ugyanazt hallhatjuk felőle is. Na, ez nekem pl. "kevés" lenne, mert hallottam már azt a Sabre chipet és nem igazán az én szájízem szerint muzsikál. Viszont ott van a külső dac lehetősége, ami megdrágítja ugyan a "dolgokat", bár esetemben a beépített dac grátisz volt, hogy úgy mondjam. És itt jön képbe a vas, mint futómű, mert ha leválasztunk róla minden mást, akár csodát is hallhatunk....amennyiben, mint "futómű" képes komoly különbségeket felmutatni egy ilyen hálózati lejátszó. Nem tudom pontosan, mitől/miktől függ az hogy melyik milyen futóműként... szoftver, táp, egyebek lehet az okozója annak, hogy egyes lejátszók futóműként remekelnek, mint pl Auralic Mini, ami állítólag simán lezenélte a Node 2i-t egy külső daccal. (természetesen ugyanazzal a daccal). Viszont még letét ellenében sem lehet elhozni lejátszókat a boltokból.. ezt most sikerült megtudnom, így aztán marad a lottó. ??

Tehát igen, nagyon jó lenne olvasni felhasználói tapasztalatokról, mert ez így csak körbejárás, ami nem visz sehova... :K

"csak a zene van"

(#5052) Dißnäëß válasza dgyuri0123 (#5051) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Biztos, hogy kell az az Allo Digi ? -> [link] (linkeltem nemrég, ez Pi a dobozban, USB-n). Annyira nem veszélyes szerintem. :N

Ha kell egy pár hétre egy pucér Pi4/4G, szólj, enyém most pihen a szerszámos dobozban még egy hónapot kb. (SD kari, Volumio adott, de törölheted is, játssz vele). Bármilyen telótáp elviszi (USB Type-C a Pi oldal).

[ Szerkesztve ]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5053) #71562240 válasza fericske (#5050) üzenetére


#71562240
törölt tag

És nem csak futóműként, hanem teljes DAP-ként is - esetleg USB-DAC-ként is. Az enyémmel bizonyosan lesznek majd ilyen kísérletek, összehasonlítva asztaliakkal. 120 dolláros Xduoo X3ii, abba beleteszek 6-13ezer forintnyi tuningalkatrészt, aztán kíváncsi leszek, mert most se érdektelen vonalkimenetről asztali DAP-ként.
(Félve állok majd neki az opampcseréknek, mert darvinya azzal ijesztgetett, hogy ezek a nyákok annyira vékonykák, hogy egy gyári forrasztgatást kibírnak, de utána már többet nem igazán.)

(#5054) #01758976 válasza #71562240 (#5053) üzenetére


#01758976
törölt tag

Hát, lelked rajta, nekem volt xduoo 05, de hamar ment is. Nagyon otromba volt. Tudom eltelt azóta 2/3 èv, de azért ne már. Ha sikerül javítani, az akkor is max. egy herélt laptop szint, csak a mobilitás szól ilyesmi mellett. Szvsz

(#5055) dgyuri0123 válasza Dißnäëß (#5052) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ha nem kell Allo, az csak nekem jó.. Gondolom USB kijárat és annyi.

O.K. és köszönöm a felajánlást. :R

Privátban folytatnám a továbbiakban..

"csak a zene van"

(#5056) #71562240 válasza #01758976 (#5054) üzenetére


#71562240
törölt tag

Hát éppen az a lényeg, hogy nincs a lelkem rajta, mivel mobil DAP-ra eleve szükségem van, tehát az csak bónusz, ha asztalinak is megfelel. Ha nem felel meg, kénytelen leszek asztalira plusz pénzt költeni majd ha lesz. Addig bónusz.
És igen fejlődnek. E témában ugye a "vitaindítóban" is apelláltam rá, hogy az utóbbi két-három évben a tervezők megtanultak sokmindent arról, hogy egy ilyesmit hogyan érdemes tervezni - lásd a Node2i méretűek is ilyesmik, abban is szinte csak felületszerelt alkatrészek vannak, azt a méretet is mostanában tanulták meg a tervezők egészen a high-endig, a különbség mindössze az, hogy a mobil DAP-nak akkus a táplálása, azt pedig ezen a jelszinten kifejezetten jó dolognak tartjuk. És a Node2i méretű millió forintos "asztaliakban" is éppen ilyen felületszerelt alkatrészek vannak, mint a mobilokban. Láthatólag sokat tanultak erről a tervezők az utóbbi két-három évben, és már high-endet is csinálnak SMD alkatrészekből Node2i méretben. Amit pedig Node2i méretben meg lehet csinálni SMD-vel, azt meg lehet csinálni mobil DAP méretben is, sőt. Itt ugyebár a vonalkimenetükről beszélek, és azokról a mobil DAP-gyártókról, akik odafigyelnek a minőségi vonalkimenetre (egyre több az ilyen), mert a vonalkimenetre van szükség asztali DAP-ként, márpedig a vonalkimenetet sokkal könnyebb megcsinálni, mint a fejhallgatóerősítő részét. Szóval elvi gátja már nem nagyon van, hogy egy mobil DAP (kevesebb pénzért!) ne lehetne ugyanolyan jó, mint egy Node2i méretű asztali, amelyben ugyanolyan SMD alkatrészek vannak. Gondolom én, és egyre inkább tapasztalni vélem is.
Persze továbbgondolandó, hogy ha a 40ezres(!) mobil DAP-om nem lenne "elég" jó vonalkimenetén, akkor például (ha lenne pénzem) kéne vennem valamit 200-400ezer körül, azaz a Node2i és Pioneer N50AE szint között, és akkor azon az árszinten nem kéne-e megintcsak inkább mobil DAP-ban gondolkoznom. Vagy az egymilliós szinten. Vagy a kétmilliós szinten - olyan mobil DAP-ok is vannak már.
Szóval a Node2i méretű "asztaliak" ugyanazon SMD alkatrészekből épülnek, millió forintos szinten is, mint a mobil DAP-ok, kivéve, hogy a mobil DAP-nak fillérekért van akkus tápja tiszta árammal, amely áram bőségesen elég egy vonalkimenet energiaellátására (megtanulták a tervezők), a mobil DAP-nak sokkal kisebb (ezáltal olcsóbb) doboza van és általában is sokkal kisebb az anyagszükséglete, rövidebbek a jelútjai...
Nem logikus?

Nem gondolom, hogy a teljesítményerősítők, a hangsugárzók SMD-"forradalom" előtt állnának, de a DAP-ok a jelek szerint már benne vannak egy ilyen "forradalomban", lásd a Node2i-d is SMD alkatrészekből álló készülék a mérete miatt, és a high-endben is egyre több az ilyesmi. Azokat az SMD áramköröket pedig lényegében semmi akadálya mobil DAP méretbe beledolgozni, nem "Prokrusztész-ágy". Mondom, egy vonalkimenet semmi kis jelszintjéről beszélünk. Nincs elvi hátránya a szintén SMD alkatrészkészletű Node2i méretű asztalihoz képest a mobil DAP-nak (sőt!?).

Oda kell figyelni, mert két-három év alatt teljesen új útjai lettek a digitális lejátszásnak - pöntyögöm én, aki ugyebár amit lehet, analóg lemezről hallgatok, hehe.

[ Szerkesztve ]

(#5057) #01758976 válasza #71562240 (#5056) üzenetére


#01758976
törölt tag

Szerintem, ha file alapú lejátszásnál azt hozzná, amit a N2I tud streamen már tutti bene, lenne, "ha benne madárlátta darabocskát lelne". :B Ha kész leszel ráhallgatnék, még idén, csak ez a második hullám ne szóljon már közbe.

(#5058) #71562240 válasza #01758976 (#5057) üzenetére


#71562240
törölt tag

S jöhet az új év,
Talán a new wave,
Talán egy hullám,
Talán a hullám,
Hiszen ó-ó-ó ez a divat.
Hiszen ó-ó-ó ez a divat.

Mert ez a new wave,
És itt egy új év.
Mert ez a new wave,
És itt egy új év.
Mert ez a new wave,
És itt egy új év.
Mert ez a new wave,
És itt egy új év.

(#5059) Dißnäëß válasza #71562240 (#5058) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Holnaptól másképp lesz,
holnaptól jól döntesz.
Mindegy más mit gondol,
jobb lesz majd holnaptól.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5060) #10726912


#10726912
törölt tag

Pár órai hallgatódzás a Bodor Audio pc-n. Előljáróban annyit, hogy 3.5 hónapja nem volt használva a rendszer, el is ment a hang, kellett a rendszernek a bejáratás. Bodor Ferenc egyszer távelérésben ránézett a gépre, beállitotta a Nuprime DAC-omhoz, ezután volt igazán előre lépés a hang terén. (nagyon segitőkész, bármikor elérhető, készséges ember). A lényeg: teljes részletesség, olyan szint, amit pl a Linndemann 1.5 milliós forrástól hallottam.Nem szétrészletezett, hanem kellemesen, valódi hatással birva részletes. A szinpadkép, a térben elhelyezkedés is valódi. Nincs semmi sok, nincs olyan, hogy valami nem jó, műhang, nincs "márványos" felhang, azaz nem torzit a középmagas tartomány. Sokminden nincs, ami addig zavart. A rendszerem nagyon le van tisztitva, nem használok biztositékokat, kapcsolókat kikötöm, ahol lehet, hangváltó nyomtatott áramkörét elhagytam, hogy ne szóljon a hangba, hangdobozon belül ugyanaz a vezeték, mint a doboz és erősitő között, hangváltó alkatrészek cserélve, stb...és sok zavaró hangot véltem még a rendszerem maradék hibájának tulajdonitani...ezekből sok eltűnt, tehát a mrantz NA 6005, meg a laptom (hp elitebook) tették oda azokat a hangokat. Valósághű hangok lettek, részletesek, nem csilingelni akarók, nem nagy, hosszú lecsengéssel tupirozós, de ha van a felvételen lecsengős visszhang, azt kitartva, kellemesen megmutatja, tisztán, odaillően. És a részletessége a klasszikusnál...hallgatni kell. A rendszerem nem állt fel még, az előfokom sajnos nagyon érzékeny, ha nincs használva, akkor megsértődik, és hosszú napokig kell hallgatni, hogy ismét kiengesztelődve megmutassa a hangját...de ennek ellenére akartam hallgatni. A teendőim nem engedték, hogy hosszasan hifizzek, annyi tapasztalatot szereztem a Bodor pc-vel kapcsolatban, hogy ki tudjam jelenteni: minden fillért megért, hosszú házasság lesz, törzstag a rendszeremben

(#5061) Panthera válasza #10726912 (#5060) üzenetére


Panthera
őstag

Már hiányoltunk. Örülök hogy jók az első benyomásaid, további jó bejáratást kívánok. :)

(#5062) #10726912 válasza Panthera (#5061) üzenetére


#10726912
törölt tag

Itt vagyok, figyelek, csak el vagyok havazva :R Bejáratást a fiam fogja végezni ezek után, igy nekem csak hallgatóznom kell majd egy hónap múlva :)

(#5063) #71562240 válasza #10726912 (#5060) üzenetére


#71562240
törölt tag

Úgy is sértődött volt az előfok, hogy betetted az OPA627-et?

(#5064) funkmester válasza #10726912 (#5060) üzenetére


funkmester
aktív tag

Milyen arban mozognak a bodorok?

(#5065) #10726912 válasza #71562240 (#5063) üzenetére


#10726912
törölt tag

Méég nincsenek bent. a 627-ek.

(#5066) dyscus válasza #10726912 (#5060) üzenetére


dyscus
tag

B.Feri az az ember, aki megbízható, és sokat fejlesztett azért, hogy itthon is jó legyen a hifi. Trafóimmal én is hozzájárultam ehhez. Igaz, nem mostanában volt. Ő az a kereskedő, aki ért is a hifihez.

(#5067) dyscus


dyscus
tag

Én amolyan régi féle ember vagyok. Meg lusta. Meg hülye is. Ugyanis anno az LP-ről áttértem a digiztális zenére. Az LP azért még megvan. Ebből adódik az, hogy ha elkészítek egy DAC-ot, akkor annak a lehető "leganalógosabbnak" kell szólnia. Ezért egy próbálkozás után az 1 bit világában véglegesen áttértem a trafóval és csővel támogatott multi Bi-es DAC-okra. A jelenlegi készülékem is ilyen, diszkrét elemekből nagypontossággal felépített DAC. Érdekessége, hogy firmware-je cserélhető, s az internet tele van a különböző szovtveres szűrőivel. Volt mi között válogatnom, s végül egy NOS "filtert" választottam. De a legnagyobb érdekesség :Y e, hogy van egy ún. RAW kimenete, ami azt jelenti, hogy az R2R hálózat direktben van kivezetve. Mivel ennek kellemesek a kimeneti paraméterei, egyből egy általam készített trafóval illesztem az ellenálló hálózatot. A trafót lezárom egy kimeneti katódkövető bufferrel. A hangja szerintem nagyon jó, szinezetlen, analógos, nagyon mély basszussal, nagy sztereo térrel. Itt van néhány fotó róla:

(#5068) Dißnäëß válasza dyscus (#5067) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Szuper ez a készülékház :K

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5069) #58092032 válasza dyscus (#5067) üzenetére


#58092032
törölt tag

Kinézetre is nagyon szép.

(#5070) migabi24 válasza dyscus (#5067) üzenetére


migabi24
nagyúr

Nagyon ügyes vagy, irigylem a tudásodat :R

(#5071) #01758976 válasza #10726912 (#5060) üzenetére


#01758976
törölt tag

Azèrt nem írtam eddig róla mert szerettem volna, ha tiéd az első szó. Egyébként egyetértek, áráért nagyon jó vétel, sok felvételnél megmutatja az "eredeti" aurát, tényleg odateszi a felvétel környezetet, tiszta és nagyon nyugodt hang. Digiben ez baszom jó forrás, plusz film és pc. Most már ne költs hifire, rendben vagy. dyscus:ha van rá mód, szívesen belehallgatnék az építményeidbe, ha közelembe vagy.

(#5072) dyscus válasza migabi24 (#5070) üzenetére


dyscus
tag

Köszönöm, de ne írigykedj. Az nem jó tulajdonság. :) Te is megtanulnád, csak gyakorolni kell.

(#5073) dyscus válasza #01758976 (#5071) üzenetére


dyscus
tag

Lehet róla szó. Kecskeméten. Írj egy elérhetőséget, hol tudunk kapcsolatba lépni

(#5074) #07400704 válasza dyscus (#5073) üzenetére


#07400704
törölt tag

Kecskemét nekem is jó lenne, többek között ott dolgozom :)

(#5075) migabi24 válasza #07400704 (#5074) üzenetére


migabi24
nagyúr

Neked elég jó erősítőd is van, lenne mihez mérni :K

(#5076) #01758976 válasza dyscus (#5073) üzenetére


#01758976
törölt tag

Kecskemét minimum másfél óra út tőlem (Vál), tehát ez egy napos kanyar lenne, jelenlegi időbeosztásomba, ami nem mostanság kivitelezhető.

Írtam most még egy csomót, de töröltem a francba, hótminegy.

(#5077) dyscus válasza #01758976 (#5076) üzenetére


dyscus
tag

Költözz közelebb. :)

(#5078) #07400704 válasza migabi24 (#5075) üzenetére


#07400704
törölt tag

Nem is tervezek mostanában cserét :)

(#5079) p76


p76
senior tag

Akinek felesleges a 24 meg 32 bit annak itt [egy kis 8 bites zene]

(#5080) dyscus


dyscus
tag

Szerintetek egy ilyen DAC kimenetén a katód, vagy az anódkövető megoldás az elkerülendő? S ha igen, miért? Annyiféle megoldás van, jó lenne tisztán látni már.

(#5081) #71562240 válasza p76 (#5079) üzenetére


#71562240
törölt tag

Ez egybites, höhöhö.

(#5082) arabus válasza #71562240 (#5081) üzenetére


arabus
addikt

az még haggyán hogy a minőség egybites,de a csörömpölés 0.01 bites benne.
amugy az örjöngést is lehet igényesen kivitelezni: [link]

Xeon Platinum 8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...

(#5083) #10726912 válasza #01758976 (#5071) üzenetére


#10726912
törölt tag

dyscus: Egyetértek, tényleg nagyszerű ember :)
háráso: Reményeim szerint sokat fogjuk együt hallgatni, le foglak rángatni a világ vége mögé (téged is, másokkal egyetemben) és hallgatjuk majd. Józanul is. Meg másnaposan :D Nem akarok költeni, még össze sem raktam mindent, elértem, amit akartam. Ha költekezés lesz, az már csak elenyésző dolog, pár ezres tétel.
kammerer és mindenki: Jelentem, be lett rakva a 627-es opamp pár, a fiam volt a kivitelező (volt kitől örökölnie na :D ), nem melegszik, illetve nem durván, tiszta a hangja a rendszernek, elkezdődött a járatás :) Hangja egyenlőre nyers a fiam szerint, de igy is ad teret...szóval járatódik :) Reményeim szerint jövő héten hazaugrok 2-3 napra, akkorra elvileg lesz már valami hangja (éjjel nappal menni fog a dobozokkal együtt). Beszámolok, ha lesz fejlemény :)

[ Szerkesztve ]

(#5084) Dißnäëß


Dißnäëß
veterán

Esti. (Maci, ne bánts). :D

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5085) kukulec válasza Dißnäëß (#5084) üzenetére


kukulec
őstag

jaj, ez megfeküdte a gyomrom. leöblítettem :D

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#5086) ozzy711 válasza dyscus (#5080) üzenetére


ozzy711
őstag

Igen.

(#5087) Dißnäëß válasza kukulec (#5085) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Az oké, hogy nekem is adtál belőle, de most meg nonstop böfögök. :D
[link] ;]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5088) #71562240 válasza arabus (#5082) üzenetére


#71562240
törölt tag

Hja, a tartalomra ("csörömpölés") értettem, hogy egybites! :))

(#5089) #71562240 válasza Dißnäëß (#5084) üzenetére


#71562240
törölt tag

(#5090) #71562240 válasza kukulec (#5085) üzenetére


#71562240
törölt tag

Egyébként van még FreshFabrik?

(#5091) kukulec válasza Dißnäëß (#5087) üzenetére


kukulec
őstag

eléggé félek a repüléstől, de ez nagyon menő. de tudok még olyanabb muzsikákkal szolgálni, ha gondolod

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#5092) kukulec válasza #71562240 (#5090) üzenetére


kukulec
őstag

azt hiszem vannak, de rég hallottam felőlük. számos tagcsere történt, majd vegetatív állapot. kár, mert pár számuk világszínvonalú volt a műfajban.

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#5093) Dißnäëß válasza kukulec (#5091) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Nem fogtok szeretni, nem szeretem a "zúzót". :( Az egyetlen talán, amit nem bírok 1 percnél tovább. Kivéve Manson 1-2 száma, de az is 2-3 perc max :)

Szakadok közben Julikán a Piramisban.. életemben egyszer nézem, bpfh... :)) (TV2)

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5094) kukulec válasza Dißnäëß (#5093) üzenetére


kukulec
őstag

senki sem lehet tökéletes :D amúgy amennyire trágyán szól a legtöbb metál, ez nem is lep meg, mert sokat levon az élvezeti értékből.

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#5095) #71562240 válasza Dißnäëß (#5093) üzenetére


#71562240
törölt tag

Marilyn Manson nem zúzós, hanem mainstream slágerpop.

(#5096) Dißnäëß válasza #71562240 (#5095) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Naaaananananana.

Attól még, hogy nem a kedvencem a mûfaj, tudok különbséget tenni Halász Jutka és Sepultura között, ahogy az autószerelôm is újrafûz egy BMW blokkot, pedig nem a kedvenc márkája.

Oké, vannak mások is a pokol bugyraiban, kicsit azért idôztem ott én is :D , Amon Amarth sem rossz, de akkor sem bírom 5 percnél tovább. Sztem a zúzóban (direkt nem definiálom h trash metal stb) az energia a lényeg és hatalmas, disznó nagy komoly hifin, jól megküldve, mellkasban érezve (!!!) ezerszer jobb élmény, mint az esetek 99%-ában kis teljesítményen, vagy fülesen. Lehet ez az alap bajom vele. Vagy csak öregszem.

Meg az, hogy a leggyilkosabb, legnehezebb mûfaj szvsz minden hifinek. Hamar "kása" lesz minden átlag cuccon. Gyakran még komolyabbnak vélten is.

Alig várom, hogy a nagy dög háromutasokat összerakjam és bemelegítsem a mélyek tekercseit. Már csak költözni kéne egyet... :((

[ Szerkesztve ]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5097) #71562240 válasza Dißnäëß (#5096) üzenetére


#71562240
törölt tag

A death és a trash metal nagyjából eleve műanyag. A szorosan kötött műfaji jegyei nagyjából eleve megakadályozzák, hogy rockzene szülessék belőle, ezért az se tud kitörni a popzene kategóriából. Az Amon Amarth popzene - még ha "rétegpop" is, hehe.

(#5098) Dißnäëß válasza #71562240 (#5097) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Nem.
:D

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#5099) Dorian válasza #71562240 (#5097) üzenetére


Dorian
félisten

A trash metal esetleg, a death metálra biztosan nem igaz.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#5100) #71562240 válasza Dißnäëß (#5098) üzenetére


#71562240
törölt tag

De. :Y
(Ha "Nem" lenne, akkor miért mondtam volna, hogy "Igen"? Kérem, ennek így nincs semmi értelme! Na ugye!)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.