Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
- = Zk = - #47698 üzenetére
Hallod, maraggyá csak kussba a neteddel. Én már linkelni se merem a speedtestet
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #47698 üzenetére
az vicces hogy chromemal nézve 1ms-kel jobb a ping és 0.25mb-tel magasabb a letöltési átlag mint operával
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #47697 üzenetére
rosszabb mint volt, de legalább van. és persze olcsóbb.
ilyen munka végett sokmindenről le kellett mondanom.. egyelőre.. -
- = Zk = -
félisten
VAN NET!!!...HÁHH...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
meló elvégezve, amennyit szívtam vele... megrottyantottunk egy szar olajsütőt
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #47692 üzenetére
"a microsoft windows 3.1 -hez hasonlóak"
Egészítsd ki erre, ha jobban tetszik -
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #47688 üzenetére
A Microsoft kiadott egy Windows for Workgroups 3.11 nevű verziót, amely 1993 novemberében jelent meg, és a Windows 3.1 javításának tekinthető. Ebben a verzióban már megjelent egy alapszintű multimédia támogatottság illetve a TrueType betűtípusrendszer. Ez volt az első Windows verzió, amelyet magyar nyelven is kiadtak. Később még megjelent egy Windows 3.2 is, de azt csak Kínában forgalmazták.
Windows NT és XP
A Windows NT vonal működését, rendszermagját úgy tervezték újra, hogy a fenti biztonsági hiányosságokat kiküszöbölhetővé váljanak. Ennek megfelelően nemcsak hogy fájl szintű Hozzáférés Vezérlő Lista (HVL – Access Control List – ACL) alapú jogosultságkezelést kaptak az NT vonal tagjai, hanem a "minden objektum" elvet felhasználva HVL adható tetszőleges objektumhoz, legyen az egy folyamat, egy szál, egy eszközmeghajtó, egy szinkronizációs objektum vagy akár egy osztott memória régió. Megjegyzendő, hogy a „nemcsak hogy fájl szintű” biztonsági elemek Unixban mindig is léteztek, mert ott a „Unixban minden dolog egy fájl” irányelv szerint az imént felsorolt objetumok egy-egy látszólagos fájlal vannak nevesítve. Ezzel a fejlett biztonsági mechanizmussal az NT vonal kliensekre szánt tagjai (Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista), illetve a szerverekre szánt tagjai (Windows NT Server, Windows 2000 Server, Windows Server 2003, Windows Server 2008) is rendelkeznek. A szerver verziók a jogosultságok központi kezelését is lehetővé teszik a szervezeten belül. A Microsoft a kezdeti biztonsági problémák elhárítására alkotta a Biztonságos számítógépezés kezdeményezést.Nem olyan balfasz az.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó8 mindenkinek, vár a meló.
-
westcoastog
veterán
A Windows NT önálló operációs rendszer, nincs szüksége a DOS-ra. Számos géptípuson használható. Grafikus felülete, alapeszközei az MS Windowshoz hasonlóak.
Info tétel, én érzem balfasz szagúnak a megfogalmazást?
Mi az hogy a windows nt az ms windows-hoz hasonlít?
Vagy csak én vagyok hülye és nem tudom értelmezni a mondatot? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó reggelt kívánok, megvirradt nálam is.
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #47681 üzenetére
M*dafaka píájempí
(#47683) subaruwrc
he?
XDXD
akik tudják a jelszót azok dugnak, akik nem azok viszik a virágot meg a csokitRég várok valakire, aki csak annyit mond, HE?!
-
Varoz
addikt
Na, Joccakát!
-
westcoastog
veterán
it SHOWDERKLUBB TÁJM
-
Varoz
addikt
Kedves nixx barátom, olyat fogsz látni FB-n, hogy besz.rsz.
Ja, subaru neked is szól.pck
Köszi, én is szeretlek. -
westcoastog
veterán
-
subaruwrc
félisten
New House Mix 2011 DiscoHouse/Techhouse dJ aSSa 2011
1:01:00- 1:04:00 ig , háténlepetééézek
-
törölt tag
válasz
westcoastog #47667 üzenetére
És persze nefürgyéle!
-
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #47665 üzenetére
hallod há figyejjémáide na... most akkó jóvót vagy nem vótjó?
-
pckownz
őstag
Csaukolom, ez itt a anti epül szekta??
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
További szép estét mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47660 üzenetére
A 13.3" az nem túl gyakori méret, emiatt drágább is, meg az a méret az igazi, kicsi, könnyű, de egészen kényelmesen használható. Az OSX-et abban a másodpercben törölném le a gépről, hogy még nyoma se maradjon, kapna egy Linuxot.
MSN 2 nap alatt? Ez a szép.
Windowson a szokásos menet, telepítő letölt, next-next-finish, kész, működik. Linuxon, szoftverközpont megnyit, rákeresek, kijelölés telepítésre (bepipálom), Install (letölti repoból, majd telepíti) és kész, működik. Vagy másik megoldás: egyetlen egy kemény sor terminálban és kész, működik, pl. Fedoran yum install msnkliensneve (Debian / Ubuntu: sudo apt-get install msnkliensneve), nagyon durva mi?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
#19617792 #47656 üzenetére
Ez így van. Csoptársamat is kérdem: és azonkívül micsinálsz vele? hogy mek? semmit, épphogy a msn et meg tudtad oldani 2 nap alatt
és még ékezetes betűket is hanyagolnod kell. 13.3 as kijelző. És ezért fizetett 280 at. meg egy régi core 2 ér meg 2 giga ramér.
Sansa Clip+ om van, és teljesen szuper. rádugom másol mint a háborodás. és még kijelzője is van!
szenvedjen aki akar a ipoddal.
westc: cép ótó
-
I'm Jocc
tag
válasz
westcoastog #47657 üzenetére
Hmm...
-
törölt tag
válasz
westcoastog #47657 üzenetére
Én még az egyik vesémet is...
-
westcoastog
veterán
FORD MUSTANG Shelby GT 500 ELEANOR
Eladom anyámat holnap. -
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47655 üzenetére
Az a talicska OSX meg egy olyan szinten kiherélt, "kicsit" gányolt BSD, hogy az már nekem fáj.
Konkrétan nem sok mindenre használható.
Amúgy ami Apple az divatcikk és forradalmi és világmegváltó és egyedülálló, aha, konkrétan butácska, user szabadság hack nélkül 0. Nővéremnek van iPodja, nem győzött meg egyáltalán, ahhoz, hogy zenét tegyek rá alapból iTunes kell, haggyámá'... Mondom felteszem, nem kellett volna, kompletten telehányta a Windowst mindennel, autorunba minden, servicekbe minden... Elindítom, nézem mi a fenét darál ennyire a vinyó, hát, iTunes töltött be... Aztán meglátom, ezmegmiajóisten? Extracsicsás, csilivili GUI, lessünk konfig menübe, hát, nem túl sok dolog volt ott. Lassú, még a WMP is gyorsabb nála, az AIMP-ot meg sem említem... Na, akkor megkeressük hol lehet kilőni, hogy iPodot syncelje, mert amilyen okos az iTunes, alapból úgy állítja be magát, hogy te szépen feldobod a zenéidet iPodra, majd ha van új zene, vagy változott a meglévő, azt is ráteszi, frissíti. De ha más gépére teszed, akinek tök más zenéi vannak, kompletten legyakja azt, ami az iPodon van, mondván "há' nincs ilyen a gépen, akkor rajtam se legyen"... Belőttem, hogy USB mass storage menjen rajta úgy ahogy, hát, TC-vel felmásolva a cuccokat, iPod nem látja. Akkor külön iPodos progi, SharePod, ezt már szeretem, pöccre megy iPoddal, semmi csicsa, villámgyors, teszi amit kell és még telepíteni sem kell, nem fossa tele a Windowst. Bezzeg egy pl. Sandisk Sansa Clip+ negyedannyiba se kerül, zenéket ugyanúgy játssza le, kb. ugyanolyan jó hanggal és nem kell vacakolni media sync szoftverekkel, olyan mint egy pendrive, TC-vel sima ügy. Ha akarsz media syncet, akkor bármilyen általános szoftverrel meg lehet etetni, WMP, Winamp, AIMP, Zune, stb. Na ilyen megkötések miatt is azt mondom, Applet még az ellenségemnek se...
-
pckownz
őstag
Ha minden igaz meg is van egy blog sorozathoz a koncepció.
Viszont lehet nem a saját motorral fog menni, hanem egy módosított drupallal. Sajnos SQL injection meg a többi scriptiekid-ek által kedvelt biztonsági rés kihasználására létrehozott kódok elleni védelem megírásához már kevés vagyok. (De szép mondat vazze) Viszont ha meg netalántán kicsit ne(d)vesebb lesz a blog, akkor ez elengedhetetlen.
-
törölt tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Délelőttöt mindenkinek!
A router teljes kihűlés, master restart után sem hajlandó működni. Akkor úgylátom ez tényleg megdöglött.
-
pckownz
őstag
Reggelt urak
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó8 mindenkinek!
-
Varoz
addikt
Joccakát!
-
Varoz
addikt
Van most tesómnál egy i5-ös Macbook Pro, 17 hüvelykes. Hát mit ne mondjak egy kalap kaka. Eleve maga az alaplap akkora, mint egy netbook és a proci 2 centire van a vga-tól. Úgy fűt, mint egy kazán. Még a bootnál rotyog az egész. Azért 600 ezerért rohadtul nem ezt várnám.
Nálam kegyetlenül elbukott. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
pckownz #47639 üzenetére
Amint megtalálom a dobozát, megolvasom a leírást.
Earl: a wifi csak azért kéne mert ha jönnek nővéremék haza, vagy huginak lesz laptopja sokkal egyszerűbb nekik, mint vezetékelni. nem hiszem hogy a kertből akar netezni, bár az is 30 méteren belül van. Sávszél: 340 es is 54mbps, és 2,4 megával húzta a cuccot lefel, szerintem az bőven jó.
Amit linkeltél, 200 forinttal drágább, szóval az lesz. ez nálunk 5.500 magyar birodalmi váltó.
Varoz: üdv
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47638 üzenetére
Teljesen jó router, amennyiért meg kapható, annyiért meg bőven. Egyszerű, stabil, jól konfigurálható és 5 év garit szoktak rá adni. TP-Link WR340GD elég elterjedt router, megbízható is. WR741ND, az annyiban jobb az előzőnél és a WR541GD-nél, hogy n-es a WiFi-je, ami kicsit erősebb és nagyobb sávszélt tud.
-
Varoz
addikt
Szép estét!
pck
Hülye. Annak alapból ott van. -
pckownz
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47636 üzenetére
Keresd meg a manuálját, mert sok routernek nem elég benyomni a gombot.
Az enyémet előtte és utána bizonyos ideig áramtalanitani kell.más:
Mondom meglesem a laptop bővítő slotját, hátha bentmarad valami.
Így lenne ötösöm a lottón, itt a távirányítója!!!edit:
Rock, minő véletlen, ilyenem van -
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47636 üzenetére
Ez annak az oka is lehet, hogy a router a saját kondijait megfőzte...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
#19617792 #47635 üzenetére
Master reset sem segített. Valahogy meg lehet nézni hogy működik e a rúter, mert világít meg minden, csak nem akarja az igazat.
eddig semmi baj nem volt vele, utóbbi időben volt hogy rájött az 5 perc és 30 percenként ki-be kellett kapcsolni az elosztót, és visszacsatlakozott. nethibának véltem eddig, de az is lehet hogy a rúter döglődött, és ez itt a vége.
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47634 üzenetére
A routerek hátulján, vagy alján szokott lenni egy nagyon pici gomb egy pici mély lyukban, amit tűvel, gemkapoccsal be tudsz nyomni, nyomva kell tartani néhány másodpercig és alapra állítja a routert.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
#19617792 #47633 üzenetére
ha ki van húzva a rúter, a ping.exe futtatásánál kiír ip címeket meg ilyesmi.
ha ben dugva a rúter, akkor semmit nem csinál.nem én vettem a rútert, nővérem ex-vőlegényével vették közösen, amikor hugom kapott gépet, hogy nála is legyen net. nem győzök a hugitól elnézést kérni, de nem tudok vele mit csinálni.
pck: master reset? az mit takar?
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47631 üzenetére
Meg is van, mi a gond: SMC router. Javaslatok:
Pihentesd sokáig a router, hadd hűljön ki, reset is megpróbálható.
Pingelés megy? parancssorban ping bix.hu(#47632) pckownz: Az a baj az SMC-kel, hogy nagyon silányak, szívem szerint kidobatnám őket a fenébe és TP-Linket vetetnék mindenkivel, mert nagyon olcsók, de jók.
-
pckownz
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47631 üzenetére
Master reset?
Nekem volt, hogy segített. -
-
törölt tag
válasz
cellpeti #47628 üzenetére
A CM sosem volt a legjobb, a Zalman meg nagyon régen volt igazán jó. Ma a Zalman csak a neve miatt nagy, számos más gyártó hűtője olcsóbban nyújtja ugyanazt a teljesítményt, hasonló hanggal, vagy azonos áron erősebb / halkabb, mint a Zalman. A CM hűtők erős közepesek, "olcsók", viszonylag jól teljesítenek, de a CM ventik...
Szerintem hűtő terén Arctic Cooling, Gelid, Cooler Master ha olcsó hűtő kell, Scythe, Prolimatech, Thermolab, Thermalright, Noctua, Alpenföhn, Xigmatek, ha erős hűtő kell.
IceRock: Miféle router ügy?
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #47624 üzenetére
Bazdmeg
ájrek -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
westcoastog #47624 üzenetére
Jaj!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Valami kínom van a rúterrel. Nem találja a hálózatot. Eddig is voltak indokolatlan lecsatlakozások meg stb... de mostmár rúterrel végképp nincs net.
-
I'm Jocc
tag
Jónagyot!
Egész jó ez a CM Hyper 212 + hűtőValamelyik nap ráküldtem a Linx-et, automatikus ventiszabályzás mellett 53 fok volt a maximum.
És pont 53 foknál adott rá egy minimális fordulatot, úgyhogy terhelés mellett is csendes marad a cucc. Majd nyáron is meglesem mit alkot.
Szerk.: Troll kedvelőknek
-
'reggelt!
Mennyit üti a claptrap a Borderlands elején az nVidia logót amire működik rendesen.
De aztán nagyon büszke rá. -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
5770el nyomta már valaki a GTA4-et?
-
westcoastog
veterán
Na kellemesen megitattam a májamat
egy 5forintost dedikáltattunk egy vonattal, ágyas pálinka gyümölcse finom volt, haver ki is dobta a taccsot tőle.
-
pckownz
őstag
Turion TL-56 x2 1.8GHz
Nvidia 8400M GS 128mib
2gib ddr2 667(?)
17" 1440*900
Crysis 2 low ~25fps... Egészen tűrhető.
Ujjlenyomat olvasó, touch-os multimádiás gombok, kurvanagy látószög, erős wifi.
Fasza kis gép ez -
pckownz
őstag
HP Pavilon DV9500-ról
Eddig jópofa, nyilvános helyen amelyik wifiből 1/5-ös jelerősséget látott az U135DX, ez abból 4/5-öt lát -
pckownz
őstag
Lassan indulok laptop cserére
-
törölt tag
válasz
cellpeti #47599 üzenetére
Az 5770 az erősebb a GTS450/GTX550-nél, az 5850 az a GTX460-nál erősebb, de elmarad a GTX560-tól, az ugyanis az 5870 szintjén van, ill. picit felette. Általánosságban egy még mindig eléggé erős VGA az 5850.
(#47600) pckownz: Papír és toll.
Viccen kívül, sync-eld a Google Accounttal, password syncet levédheted a Google Account jelszavával, de külön jelszóval is.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Politika
- Sorozatok
- OLED TV topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest