Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
örömmel konstatálom, hogy a 6990 OC erősebb lesz mint a GTX 590
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46185 üzenetére
Ezt valahogy nem akarom elhinni.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #46192 üzenetére
Dehogy van, csak kp 502 iphone témával.
De tetszenek ezek a hülyeségek, amit az iphone tud. Ha halradar app. is lenne rá, esküszöm kén egy.
Kerültem még 1 kör a motorral kerekudvarra, még a fülem hegye is saras! Az élet csodaszép! Végre itt a jó idő!
Be van állítva bioetanolra, feltettem az új karbit, kicsit dörzsárazni kellett a főfúvókán, de most már isteni. Nem mindegy hogy 380, vagy 275 litere...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #46192 üzenetére
hát van az van neki majd jön earl szájkaratézni..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Délutánt!
WesTM: na ja, a vidi ottvan, bár célozhatott volna jobban is.
Zk: te utalványos király. minek neked olyan drága kormány?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
őő, szifonod van?....mióta?....
reggelt részemről is...
logitech dfgt lesz a jövő.. mire odajutok, hogy megvegyem, hideg étkezési utalványra is megtudom venni. csak figyeljétek meg
nem eszem abban a hónapba, sebaj. a vezetés feelingje meglesz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46185 üzenetére
Napot!
zssííííííír! BÍROM AZ ÁJFONT
Nincs is ennél jobb. Reggel felkeltem, és kimentem a határba motorozni egyet. Az már csak részletkérdés, hogy olyan sár volt, hogy a fejem búbja is saras volt, de állat volt akkor is, 2 év után kerülni egyet!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46189 üzenetére
Sose azt nézd
-
westcoastog
veterán
jóreggelt. mindjárt matek, repül az utolsó szeg a koporsómba xD
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46184 üzenetére
Redbull
-
Varoz
addikt
Joccakát!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
ezzel zárom az estét, holnap megvitatjuk.
[ÁJFÓN PATTOGATOTT KUKORT CSINÁL]Jó8!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz I'm Jocc #46183 üzenetére
Ritkán tetszenek ezek a háj tek megoldások, de ez most valamiér bejön. mondjuk annyi pénzt amennyit majd elkérnek érte biztos nem adnék egy égérért.
Én is ferráris voltam alonso érkezéséig.
3. jára szerkesztem
Jóccakát!
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46182 üzenetére
Én sem szeretem, nem is vagyok mclaren-es. Alapvetően Ferrari-s vagyok. Az egér meg már beteg kategória..
Na arcok, én elpályázok. Jóéjt!
Engem is érdekel a hájtek, de én sem adnék érte ennyit. ALONSO-T MEG LESZAROM. AZ EGY KÖCSÖG PFUJJ. Nagyképű, mindig belemegy a hülyeségbe, és másra akarja fogni, mutogat meg ráhúzza a kormányt meg ilyenek... Nagyon unszimpatikus.
Na, tényleg Jóéjt!
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz I'm Jocc #46181 üzenetére
Jau ronda ez a mekláren. bár sose voltam meki fan.
[HÁJ-TEK PATKÁNY ] odabasz[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Jaja, eléggé DIRR ez a kép.
Esetleg ha valaki tudná a videó alatt szóló zene címét, azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Kincs ami nincs a film+ on, kár hogy a végénél jár, de most jön még a nagy bunyó
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46174 üzenetére
Nem is foglalkozok vele, csak így megjegyeztem, hogy ők képesek rá.
Varoz: Nem jellemző.
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #46173 üzenetére
Á, az MS termékek istenkirályak és ilyet sose csinálnak.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
I'm Jocc
tag
Jóestét. Eddig 1 program volt képes lefagyni ezen a gépen. Internet Explorer. Mi más? Pedig csak elindítottam aztán dirr lefagyott a program, de mindig ezt csinálja. Mindegy, úgysem használom . De a gép még egyszer sem fagyott.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46170 üzenetére
Ez már egy komplett X-Akta.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #46169 üzenetére
Oké
furcsának tűnt hogy pont utána raktad fel a kérdést, miután én kérdeztem ilyen témában a lapom topikjában. ehhez hasonlóan pck-nak címzett hsz-ben kérdeztem hogy ... msn? és valaki felvett msnre.. de gondotlam hogy ilyen failfelvevés szal töröltem, de furcsálltam. nem tudom mennyire érthető."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46168 üzenetére
Csakúgy.
-
WesTM
őstag
Először a hideg rázott, aztán nekiálltam könnyezni.
Laura Jansen - Use Somebody (Armin van Buuren Rework)
Ezt hívják úgy hogy művészet.
Most meg megyek megnézem a district 9-et, még eddig kimaradt.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46165 üzenetére
Nem tudom, feltűnt.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #46163 üzenetére
azigen
Earl: mért kérezted a procihűtőt? most jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #46159 üzenetére
Hmm, nekem van egy hídépítős szettem, toronydaru, markoló, teherautó, rövidke híd elemei, munkások Toronydaru + teherautóból mobildarut is lehet építeni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
határozottan emléxem hogy volt ilyenem asszem az első gépembe. elég régen volt az már
Javítanom kell magam, 2. jára már colorsit tápom volt a házzal együtt. de hát az se egy patinás márka, bár 4 évig ment gond nélkül, egyszercsak elszállt a gép, de nem vitt magával semmit. kicseréltem egy fsp re 60 apn re és kész.
Lego témához: nekem is volt, sokat vettem, meg a mászter krokk os zacsióbl is szereztem pár darabot. én a lépcsőn csörlőztem, kismotorral hajtottam a darut
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46155 üzenetére
Á, mindig össze keverem. Nem sárga, hanem kék matricás.
Itt van stol hozzászólása a tápról.
Ez az.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #46154 üzenetére
Nekem még mindig van egy nagy rakás Legom, imádtam legozni.
The Lego Printer -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #46154 üzenetére
Istenem... az original lego. <3
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
westcoastog
veterán
Natgeon a lego gyárat mutatják be, komolyan elérzékenyültem.
Régi szép idők.(#46155) Ł-IceRocK-Ł
jaja, kinem hagynám semmiért.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46151 üzenetére
Amúgy neked milyen proci hűtőd van? Csak mert a sima Freezer 7 Pro nem jó AMD-re, csak a Freezer 7 Pro rev2, ill. a sima Freezer 64 Pro (ami egyenlő Freezer 7 Pro-val, csak AMD-s, illetve AMD-sből van PWM-es is).
(#46152) Varoz: Egy, de nem mind.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46150 üzenetére
Nana. Volt egy széria ami jó volt. Nekem is volt belőle. Sárga matricás 300w-os. Azokban FSP bél volt.
LoL. Néztem, hogy 7-ese van, de azt hittem intele van.Á, a többi széria ipari hulladék a hkc-vel és az lc powerral együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #46150 üzenetére
Na ja, én is ezen a véleményen vagyok. bár nekem sokat húzott le két példány is. de azért az fsp-met nem cserélném le rá.
a ventit kerestem, nem tudom hova a pélóba raktam el, most azért újat nem veszek, jelenlegi anyagi helyzetem miatt. ha ezt lehet így nevezni hogy anyagi helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46149 üzenetére
A codegány tápból csak a plédoboz, meg a venti, ami használható, jó lesz az szerintem.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
nem hát, ha látta volna a joyom rendesen....
ez az il is jó lett volna ha normális az irányítás.
hawx meg azért jó mert jó. és ezt Earl is leírta.
Earl: egy régi kodegány tápból kiszedett venti jó előre? bekötöm 5 vba.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46145 üzenetére
A H.A.W.X. jó, szeretem.
Bár az kőkemény arcade. Szimulátorosoknak nem való.Néztem játékvideót a blazing angels-ről. Nem néz ki rossznak, bár látszik, hogy arcade.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46145 üzenetére
A HAWX tényleg jó, bár nem egy vérprofi szimulátor, de legalább egy jó, hangulatos repülős játék, mert repülős játékból nem sok van... Repülős játékok közül az Airfix Dogfighter a kedvencem, kis II. VH-s repülő-modellekkel kell házon, kerten belül missionöket lenyomni, felszállás, leszállás, minden, aranyos game. Némelyik mission elég komoly.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46143 üzenetére
Nálam az a baj, hogy még a telepítő sem indul el és ez felettébb dühítő.
Még csak egy nyüves hibakódot sem ad.
Sztornó, most meg elindult.Bazdmeg hibakód.
Valami MSI package kell neki.
A másik telepítője meg megy. komolyan f@sz ki van.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46141 üzenetére
Önálló, hasonlóan a GTA részekhez(VC, SA). Bár lehet, hogy nem is kieg, de a motorja ugyanaz.
Ajánlok róla egy cikket.
Idézném: Egy játékot, amely annak idején úgy írta be magát a játéktörténelembe a későbbi Lock On!-nal karöltve, mint „A szimulátor”.
Ez teljesen igaz.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
akkor én nem az alapot raktam fel? pedig az volt IL 2 sturmovik 1946. semmi kieg nem volt hozzá. így már értem a grafikát. ahhoz képest pedig igencsak jó.
sajna a türelmem elfogyott iránta így ment a gépről.
pck: leesett... igen az alacsony költségvetésű verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46138 üzenetére
Igen a kiegje, de az alapjáték 2001-es. Szóval ezt is várd el tőle.
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46136 üzenetére
Nem értem, mire gondolsz "normál" alatt.
Közel fél éve jelent meg, de törés tudtommal még mindig nincs hozzá, ha nálad "normal" equals cracked. -
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46136 üzenetére
2001-es a játék, csak szólok.
-
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46133 üzenetére
Mondom, hogy ott gebasz van.
HA nincs elbaszva a beállítás, akkor igen, realisztikus.élethű háát inkább csak ocsmány a grafikája.
Akkor mi nem egy játékról beszélünk.#46136
Attól, hogy nincs egy Crysis szintű grafikája, korántsem fos.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46133 üzenetére
Normal = lowcost edition?
virágföldben alaposan érlelt -
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46130 üzenetére
Kint van a HAWX2. De csak a high-cost edition
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46130 üzenetére
Valami gebasz van ott szerintem.
Vagy csak túl élethű neked.
Mert az IL2 valóban realisztikus.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #46129 üzenetére
Értem, oda majd beszerzek egy ventit. mer csak azér van hangja a gépnek mert a vinyóhűtő megy
Varoz: én nem kötekedésnek szántam, ha Ő ettől boldogabb.
Más: sikerült nagynehezen felszállnom és belementem a földbe. teljesen szar az irányítás, blazing angels-re emlékeztet, pedig azzal is de szívesen játasznék. marad a hawx. illetve ha kijön a hawx 2. rendes verzióba.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46127 üzenetére
"vinyónál a hőfok hogy játszik? mer zavaró a vinyóhűtő hangja, ha leveszem nem lesz baja, most kb a smart szerint a hűtött 24 fokos a hűtetlen 19 azaz legalább 10 fok plusszba neki."
A vinyó hőmérője általában csal lefele és általában 5 fokot minimum. 24 fok max akkor lehet, ha bőven 20 fok alatt van a szobában. 45 fokig mászhat fel biztonságosan, de inkább maradjon 45 alatt, eddig nincs gond a hővel. A vinyóhűtőt leveheted, ha zavar a hangja, illetve amennyiben van a ház elejében egy lassan járó venti (vinyó előtt), akkor az is elég a vinyónak.
(#46128) Varoz: Túlhűtés sem tesz jót nekik. Valós 30 fokot meg egy átlag 20-23 fokos szobában, nyáron pláne nem lehet elérni. A hőmérő az úgyis hazudik, Samuéknál a legtöbbet, szóval 5-10 fokot hozzáadhatsz. 45 fok a határ, a fölött csak a noti vinyók viselik el a hőt, de azok is max 55 fokig.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46124 üzenetére
Igen ez a legnagyobb baj. Mindenki eszetlenül cselekszik.
Ł-IceRocK-Ł
Ne azt nézd. Azért indult ez az Anti-föld órája, hogy rámutasson mekkora faszság a Föld órája. Ennyi.
Egyébként Mr.Csizmás indította.A vinyók 30 fok körül érzik jól magukat, ha jól tudom. De 40 fok fölé sose menjen.
Mondjuk a samuk alámérnek rendesen.
Nem akarok hülyeséget írni, de asszem egy 10-est hozzá adhatsz a mért fokokhoz.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az energiaigényes részét osztom, amikor kitalálták ezt nyilván nem gondolták át teljesen, hogy mit is akarnak. készenlétbe vagy alvásba kapcsolod, sokkal több energiát spórolsz mintha kikapcsolod és vissza rövid időn belül.
Earl: mondassz valamit, de mégha tudják is leszarják magasról. azért környezetvédelem szakon elég átfogóan tanuljuk ezeket a dolgokat, mondjuk a logikus gondolkodást meg nem tanítják sehol. hülyék mindenhol vannak.
Én ezt az anti föld napját tartom hülyeségnek, hagy döntsem el én, hogy mikor játszok, azért külön tesztprogit nem fogok futtatni.
más: Earl: vinyónál a hőfok hogy játszik? mer zavaró a vinyóhűtő hangja, ha leveszem nem lesz baja, most kb a smart szerint a hűtött 24 fokos a hűtetlen 19 azaz legalább 10 fok plusszba neki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Az a baj, ha mindenki lekapcsolna mindent egy órára, később a visszakapcsolásnál sokkal több energia elmenne, mint ha nem történt volna semmi se. Egy szint eléréséhez több energia kell, mint a fenntartásához."
Tudod, a sötétzöldeknek (meg úgy az emberek java részének, gondolok a sok hülyére, akik körül vesznek minket) nem érdeke a logikus gondolkodás, valószínűleg a fizika, villamosság, stb. témákról azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46122 üzenetére
Én is zöld vagyok. Nem baj ha zöld vagy, csak ne legyél sötétzöld.
Ez a megnyilvánulás a föld órája ellen szól. Mert az egy hatalmas öngól a zöldek részéről.Az a baj, ha mindenki lekapcsolna mindent egy órára, később a visszakapcsolásnál sokkal több energia elmenne, mint ha nem történt volna semmi se. Egy szint eléréséhez több energia kell, mint a fenntartásához.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #46119 üzenetére
Skype, ICQ?
De értem amúgy.
Mondjuk én a FB chat-et nem szeretem, mert néha szarakszik.#46120
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
"Anti-föld órája - kapcsolj egy órára Prime95-öt, Furmarkot, vagy hasonlót!"
...és persze, hogy szombat este van.
De szar, hogy van életem, háttérbe szorul a szakma -
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46112 üzenetére
Nem szeretem.
Egy mmorpg-ben supportos vagyok (mondjuk most inaktív lettem), és elég sokan "zaklatnak".
Facebook chaten/levélben elintézzük egymással amit akarunk, és kész.
Néha napján fölhívom telón, és így mindenki jól jár. -
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46112 üzenetére
Akkor lehet félre van kalibrálva a Joy. Próbáld meg nélküle.
EarL
Ja. lezso6 meg logouton osztotta meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46114 üzenetére
" azt is megfogják osztani fészen hogy elmennek hugyozni."
Már megosztják, twitteren...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #46113 üzenetére
úgylátom felétek is vannak ilyen emberk. minden 3. szava a lájkol, fészbúk és ismerős. na meg a kép. ki tudok tőle borulni keményen. ezeknek nincs saját életük? azt is megfogják osztani fészen hogy elmennek hugyozni.
-
törölt tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Van persze. Egy saitek st-30. de nem tudok felszállni... pedig mindent úgy csináltam ahogy a bemutatóba van. csak a bemutatóba nem megy le se jobbra se balra a gép a kifutóról. nálam meg igen. ötlet?
pck: msn?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #46110 üzenetére
Viszont fb miatt én pl sokkal könnyebben tartom a kapcsolatot barátnőmmel (olcsóbban), mert Kaposváron tanul...
Igen ez egy nagy előny.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46108 üzenetére
Gondoltam. Csak pontosítottam.
Hú az nagyon jó játék, az egyik legjobb szimulátor.
Csak nekem valami miatt nem ment fel a win 7-re.
De majd megint megpróbálom.
Van hozzá Joystick-od is? Szvsz anélkül nem is érdemes vele játszani.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #46106 üzenetére
ezt a részét osztom, nem tudom mit lehet azon lógni egész nap. én megnézem a sulitársak csoportot, mert ott hasznos infó van, egy két visszaigazolás és kész. néha berakok egy két linket ami tetszik ennyi.
Varoz: ng, így is értettem
ui: az il2 sturmovik- kal még mindig nem siekrült felszállnom... du kiakadtam és földhözvertem sokmindent (magamon kívül) is voltam. mindig elgurul a pályáról valamék irányba.. vesszen meg
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #46106 üzenetére
Én perpillanat igen, kurvára ráérek.
Ł-IceRocK-Ł
Az előző hsz-emnél elbasztam. Nem a nevedet akartam beleírni, hanem a hsz számát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem főként az, hogy egyesek hogyan képesek akár 24/7 Facebookozni? Ha játék, akkor még oké, de ha nem, akkor mit lehet ennyi facebookozni? Nagyon fontos az, hogy józsi bácsi kisfiának haverjának húgának barátjának unokatestvére által feltöltött képről is azonnal tudjunk? És ha megjelenik azonnal komment, meg like, meg stb? Nincs jobb dolga az embereknek, mint mások mozzanatait lesni ahelyett, hogy a saját dolgaival foglalkozna? Vagy ma ennyien ennyire ráérnek? És, hogy sokak szerint facebook nélkül nincs se net, se élet?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46103 üzenetére
Engem ez a sok ville végződésű g.né irritál.
Illetve a sok meghívó, amit szór a nép szanaszét.Ł-IceRocK-Ł
Bebaszna. Jönne a sok levél.
Kibontod.
XY ismerősöd küldött egy ....ville meghívót.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
én valahogy teljesen rühellem az iwiwet. azt se tudom mikor volta már bejelentkezve ott.
mondjuk fb-n se lógok éjjel nappal, megnézem miújság van oszt annyi. mondjuk ez a fészes badoo alkalmazás az nagyon dühítő."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #46101 üzenetére
Nekem nem volt bajom egyikkel sem. Bár tény, hogy a FB jobb.
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest