Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #47997 üzenetére
Az alap thome csomagban amit vennék tőled, abban van adsl splitter? Amit fentebb linkeltem.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #47997 üzenetére
Az SMC-ken sajnos nem tudok meglepődni, az olyan, mint tápoknál a Codegen, vargáné, stb...
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #47990 üzenetére
A WAN a bejövő netet jelenti, ami érkezhet modem, vagy másik, közbeiktatott router felől is. Ha a router több órája megy, de a WAN rövidebb ideje, akkor a router előtt van a probléma, vagy a kábelekkel, vagy magával a modemmel van a baj. Utóbbira tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #47993 üzenetére
mondjuk úgy, a hátbaszúrás tipikus esete
irónikus, hogy egy olyan embert a barátomnak hívhatok akit még nem is láttam személyesen, egy olyat akit meg 8 éve ismerek, innentől nem -
koshmar
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #47991 üzenetére
Nem is vagyok értelmes.
Én is most jöttem rá, hogy mily' hülyeség már az alapötlet is.
Mindegy.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
subaruwrc
félisten
ezt küldöm annak a jó embernek, aki nem tudja mit jelent az hogy hátbaszúrni a másikat
-
westcoastog
veterán
router webui azt írja wan-ra ami a modem gondolom, hogy online time 11 perc, azaz annyi ideje csatlakozott, a router több mint egy órája megy, de a wan csak azóta a 11 perce amióta megszakadt. Ezek szerint a modem lehet az.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #47987 üzenetére
tévében elég ritkán van jó műsor, sajátházam lenne nem is lenne bekötve, max ha naygon akciós
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
koshmar
addikt
Estét.
Valakit érdekel ez a VV néven álcázott szenny?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #47986 üzenetére
Még mindig megvan a modem
más: Húsvét van, és a tévébe semmi normális. tök kivan -.-
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz No-kia #47984 üzenetére
Most megint megszakadt a rohadék, mégis csak a modem volna?
Ezaz hogy nem tudom kiszűrni sehogy, nincs kéznél másik modem se, se splitter, esetleg a vezetékes telefon lenne a hibás? Rákba.
(#47987) Ł-IceRocK-Ł
tudom tudom, van is már pénzem, csak félek megrendelni addig amíg biztosra nem tudom hogy mi a baj, bár lehet meg kéne venni azt a modemet...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #47982 üzenetére
én is délután téptem ki a falból mikro belekadt lábam a kábelbe, de csak bedobtam aa konyhaszekréynmögé , stabil
-
westcoastog
veterán
Úgy néz ki rájöttem miért szakad a net, a splitter az ajtómra van ragasztva, néha elenged a ragasztás és esik, ekkor megszakad a net, igaz lóg de megszakad, mert a kábelek kicsit kimozdulnak benne, hm. Legvalószínűbb magyarázat.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
aztakurva anyám felbasz, folyamatosan áramszünet és velem ordibál, hoyg csináljam meg, hívjak szerelőt, mintha miattam kapcsolt volna le az automata..váhh meg a tanulás most írásbelire csak infóra meg matekra tudok jóformánnem tudom mit kell balhézni folyton
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #47976 üzenetére
Én iszom a Heinekent és hallgatom Julia Carpentert és kegyetlen bulizhatnékom van. Valaki?
HÁHÁHÁH, mi van az 1 órás mixben? AUTOSAVE
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
I'm Jocc
tag
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #47973 üzenetére
Neked is, és mindenkinek Boldog Nyulat!Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
Tengerparton van egy kő.
A kövön ül egy csodás nő.
Míg ő halkan mormolja imáját,
a tenger hulláma nyaldossa a térdét...- De Pistike, ez nem is rímel.
- Nyugi-nyugi, semmi aggály,
lesz majd rím, ha jő a dagály!Sírok bazzXDDDDD
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
-
pckownz
őstag
Beindul a marketing gépezet, muszáj lesz mert a nyakamon marad a pc, és már nem szeretném összedrótozni újra
[link]
Ha kérhetném ajánlást, uppot a hírdetéshez, offot hagyjuk meg ide -
koshmar
addikt
Az AMD-tulajoknak miért nincs OFF topikja?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
pckownz
őstag
Lego SW III adott egy 10órás gémpléjt, és egész tűrhető volt.
Igaz anno az első sokkal jobb volt, főleg Coop-ba -
törölt tag
Emlékszem arra a kocsira, az mekkora állat volt!
Zk: Esetleg Sződ, ahol én is vagyok? 35-40km Pesttől. Itt is van ork, de ált. el van foglalva a maga dolgával, csak mi (Hertel család, mert népes, sok rokon van) vagyunk úgy ahogy pletykatéma...
Más: Gyááá, most tudtam meg, hogy a falunkban van egy ember, aki struccokat tart.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
jaaaj, téényleg. emlékszem már....
az de mekkora autó volt... tyűűűűű..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #47960 üzenetére
Nem Nys, hanem Nysa (ejtsd níza), tudod, apám rohamkocsija.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #47959 üzenetére
megfontolandó...
varoz:
mivel?...Nys?... az mi?....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #47953 üzenetére
mi csak 130km-re vgayunk
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #47956 üzenetére
Leakart nixx itatni, de 2 dolgot mondtam.
1. Nekem valahogy haza is kell jutnom és nem ksi távolság
2. Hülye vagyok én anélkül is, szóval nem lógok ki.Amúgy ezt átélni kell, bazd meg. ÁÁáá. Még mindig pörgök, pedig tegnap reggel 8 óta fenn vagyok.
Üvölt is itt mellettem az FLG. AU-TO-SAVE AU-TO-SAVE AU-TO-SAVE
Mesélj már, miket mesélt. Hátha tud valamiről amiről én nem.Zk
200kiló (Nysaval 1:41 perc )[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #47955 üzenetére
ok, megbeszéltük
meg leszel keresve, garantálom" Nem halhatok meg úgy, hogy nem találkozok veletek!! "
ezzel én is igy vagyok[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #47951 üzenetére
gyerenyugodtan, mint látod a facebook profilképemen felkészülten várlak, kocsiban, bukóval járó motorral
-
- = Zk = -
félisten
megyek oda ....
milyen messze a Fővárostől?... kocsival/vonattal..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #47950 üzenetére
Nono. Kondor Cityben nincsenek.
Zk
Valahogy sejtettem.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
úgy ám ...
Nokia
reszkess, mert szavadon foglak.. meglepődnél, és jaj lenne neked, ha én odaköltöznék" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #47945 üzenetére
szinte.. a mi falunk ilyen ide jöhetsz
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #47945 üzenetére
Magyarul ork mentes övezet?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #47946 üzenetére
majd jövőhéttől
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
valaki battlefield play4free?
(#47947) - = Zk = -
az jó.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #47944 üzenetére
én vidéken nőttem fel, szal vmi mocskoktól nem szennyezett faluban élnék szivesen...de hát ilyen szinte nincs. ...
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #47942 üzenetére
az úgy érdekes lenne. De szerintem Zalaegerszegen se akarj élni... Pocc szokta mondogatni, hogy nem szereti... Régebben annyira nem értettem vele egyet, de már én is kezdem nagyon unni ezt a várost.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #47941 üzenetére
Én nem akarok ott élni, DE ez a buli valami fergeteges volt. Emlékezetes marad az biztos.
subaru
Valóban.Én az estét 5-ös osztályzattal jutalmaznám.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #47941 üzenetére
csereköltözés? én nem akarok itt élni, szal...
-
Varoz
addikt
Ja és meg kell jegyeznem, hogy nixx és subaru hatalmas arcok.
Na meg azok is akik még ott voltak, csak eme topiknak ismeretlenek.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
hajrá Michelisz Norbi ....
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #47936 üzenetére
Hogy kínozzalak még. Kegyetlen jó volt. Kérdezd meg subarut.
Egy kis idézet az estéből:
AU-TO-SAVE AU-TO-SAVE AU-TO-SAVENa meg a FŐNÖKSÉG.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Na ki akar kinyírni, ilyen fasza buli után? Jocc? Pocc?
Bár a Pimpes buli nem alakult ki, kevesen voltak. Pedig a zene 5*-os volt.
De sebaj, átmentünk a Rió-ba.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
Az hardcore hogy faterral benyaltunk fél kiló sonkát, kb ennyi kenyérrel?
-
pckownz
őstag
Van két unused Vista original key-em.
Ezekből nem lehet Win7et heggeszteni? -
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #47922 üzenetére
nekem csak az MS Supportot kell felhivnom...
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #47921 üzenetére
2012 végére, 2013 elejére rebesgetik a Windows 8-at, meglátjuk mikor mi lesz belőle. Amúgy meg Windows 7-től kezdve a Service Pack-oknak különösebb haszna nincs, mert csak egybegyűjti a meglévő updateket, a Service Pack csak azért kell, mert van egy olyan ma már nem igazán helytálló megrögződés az "okos" rendszergazdáknál, cégeknél, hogy addig nem váltunk új Windowsra, amíg nincs SP1 hozzá...
Nekem meg ingyen van a Professional és eredeti is, lapcserénél ugyan bukom a kulcsomat, de szólok a suliban az MS csoportnak és adnak újat.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #47920 üzenetére
legyen igazad
westC:
jóhátna, hát na. nem a legyek hordják össze a pénzt nekem se, szal 2x kell meggondolnom, mit veszek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #47918 üzenetére
Azt a hibát még egyszer nem fogják elkövetni, mint XP esetében, hogy ekkora késéssel jön az új Windows, és ennyi ideig van támogatva... A jelenlegi a normális ciklus. Régebben is hasonló ütemben jöttek a Windowsok. Amúgy 4 év az nagyon hosszú idő. Addigra szerintem még a Windows 8 is megkapja az első Service Packot.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #47917 üzenetére
még 4 év?... fasza
-
törölt tag
válasz pckownz #47914 üzenetére
Mivel már M3-nál tartanak, utána valószínűleg jónéhány Beta, majd RC.
(#47916) Zk: Az általános terméktámogatás Windows 7 esetében 2015.01.13-ig fog tartani, egyes verziók (Professional, Enterprise) bővített támogatást élvez, 2020.01.14-ig az oldaluk szerint.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #47914 üzenetére
én maradok W7-en. remélem élni fog annyit, mint az XP.... jólenne, mivel megvettem eredetibe...
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #47911 üzenetére
Akkor már legyen hozzám is.
Más: Windows 8 build 7850 felkerült virtuális gépre. Hát, eddig nem sok új dolgot látni, persze, mivel ez még csak M1 verzió, nagyon korai, de részletek már vannak.
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #47910 üzenetére
hozzám is, hozzám is...
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #47907 üzenetére
ez a cam még tán nekem is jó vóóóna...! hm.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #47901 üzenetére
mi a hiba?
postal/portal?...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Na további jó estét/éjszakát.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest