Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49898 üzenetére
miért?
-
- = Zk = -
félisten
leesett a nagy Magyarországos nyakláncom. elszakadt... ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49897 üzenetére
" ps2-n kell játszani nem emulátoron "
ezt azért nem igazolom 100%-ra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49896 üzenetére
ps2-n kell játszani nem emulátoron.
103hsz és vége.
Topikot kérni kell vagy ezt zárják automatikusan és nyitják az újat?
Ha belendülnénk este nyithatnánk is.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49895 üzenetére
akk itt vmi gebasz van. ez igy nem pálya valahogy
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49894 üzenetére
ps2 játék emuláláshoz nem elég még ez sem. Nekem majdnem 100-on erhelte a 3 magot..
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49893 üzenetére
naa, elindult. csak eléggé érdekesen szaggatok egy 4 magos gépen
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49892 üzenetére
én a pcsx2-vel próbálkoztam, amúgy rohadtul ette a gépet, tuti kevés volt a gépem neki.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49891 üzenetére
nem élek vele évek óta
letöltöttem 2-t is.
ePSXe és a PCSX2-t. egyik sem múkodik
az első képt se mad, a második vmi hibával nem idul. most akkor melyiket kéne hazsnálni? miket kell pontosan aláheggeszteni stb. a topikja döglött sajnos:S" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49890 üzenetére
pcsx2
kell egy ps2-es bios, meg a plug in menükből cuccok, bár lehet szedni kell még külön pluginokat hanghoz meg videóhoz is.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49889 üzenetére
alles zusammen?....
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49888 üzenetére
Nem írtad le miben kell segíteni pontosan.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #49887 üzenetére
köszi, de... de nem lettem előrébb a célomhoz
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #49886 üzenetére
Egyszer sikerült elindítanom a vice city storiest, de grafikai bugos volt meg kevés volt az fps, hang sem volt tökéletes.
-
- = Zk = -
félisten
PS2 emulátorban ki a szakavatott zseni?...
-
westcoastog
veterán
reggelt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #49881 üzenetére
és téényleg!
pedig sokszor onnan "tárcsáztam"...hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49882 üzenetére
Neked sincs ott verjelek nyakon
Ott szokott lenni 4box, és mobilarena, gamepod, logout, ph, itcafe cikkek vannak rajta. Egy nagycikk, a rövid ismertetővel, meg 2 link.
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49880 üzenetére
-
pckownz
őstag
Csak nekem tünt el a 4box fölülről, ahol a társoldalak cikkjei voltak reklámozva?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na jó éjt mindenkinek!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #49876 üzenetére
Hülye digók
-
- = Zk = -
félisten
ha tudom, memorizálom holnap...
attól kapok erősen agyfaszt, mikor bejön FedEX-el a minilaptop. közvetlen felhasználótól. olaszoktól. erre baz kinyomtatja 50es betőmérettel, hogy mit postázott. gép+akksi+táp stb.
de a gyopárja OLASZUL! ...
Magyarországra postázza, és.... kész vagyok. komolyan
az angol, mint világnyelv qrva luxus ezekszerint(#49877) Ł-IceRocK-Ł
és téényleg[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #49873 üzenetére
Jaja engem is érdekel
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #49872 üzenetére
jah, bocs ...
más:
1,5 hete már, hoyg folyamatosan jönnek ezek a fos SB(Sandy Bridge) gépek (asztali, lapos stb) ugyebár "alaplapcserések"nek hivjuk őket....! kicsit késő, de ez van.
vicces cimke virit rajta, ha tehetném, lefotóznám" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #49871 üzenetére
ez egy poén akart lenni
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #49870 üzenetére
mert sztem itt a B terv lenne a helyes forditás. plan B.... csak igy irták. sztem
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #49866 üzenetére
üdv
mé' nem format c?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #49867 üzenetére
kezdelek egyre jobban meglájkolni
(#49869) No-kia
.. .de azért egy ZAKÓT még kapsz. mert sosem felejtek. ennyi[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #49866 üzenetére
format B-thallgatok én is
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
szegasztok
ismim mutatta-.. ezt hallgatom órák óta
zenye
a képek is jók alatta" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #49863 üzenetére
ahogy mondod, de ha akarom akkor csak simán világít
-
No-kia
addikt
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49858 üzenetére
Akkora geek vagyok, hogy görbítem a teret.
Negatív iránybanAm óravisszaállítás végigkockulva
Achievement earned. -
törölt tag
válasz westcoastog #49852 üzenetére
Én CRT előtt is bírtam akár napi 16 órát ülni.
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #49852 üzenetére
Jah.
De nekem van rajta dioptria, rejtett kancsalság, minden kutyafüle.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én bírom. Persze nem ülök előtte egész nap. Régen a crt mellett, na ott fárasztó volt.
-
koshmar
addikt
Tiszteletem!!
Áááá, csak az én szemem nem bírja a gépezést?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #49845 üzenetére
Ez k. nagy
Közelítunk az 50 k. hoz
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
huh felvett az egyik sierrás srác msnre, már vgy 8 órája az autókról beszélünk, érdekli a fizika meg a belsőégsűmotorok, autótörténelemmel is tisztában van, meg az anyagismeretekkel is... kurva érdekes dolgokat mondott, ez a nap is hasznos. kurva sok dolgot mondott ami megvalósulhatna..de hát a piac nem engedi
-
No-kia
addikt
-
koshmar
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #49841 üzenetére
Neked is, meg mindenkinek!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pckownz #49834 üzenetére
Van benne valami.
Am nemtudom a bfbc2 egy akkora hányinger hogy nem igaz. Az egész kép furcsa, rángatózik, nem lehet rednesen célozni, a grafika szerintem nulla, az ai szintén, a történet meg a béka segge alatt van. De pár órát megért hogy végigtoljam, többet nem.Ja am, napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Earl, tényleg realtek ethernet van fent a laptopon de ezt a dell oldaláról töltötem, kiv vagyokmilyen régi lehet
-
westcoastog
veterán
napot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #49836 üzenetére
nekem bejön...
csak szar, hogy Cod+MOH+Cry1+2 is van a gépen. a történetszál 7végénként kicsit katartikus, de majd fejben lefocizom ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49827 üzenetére
Mondjuk én vágnám le a tökeit annak, aki unreal engine-re akar élethű hadviselésű játékot csinálni...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na jócak mindenkinek!
-
törölt tag
válasz westcoastog #49822 üzenetére
+1, mindegy, hogy márkás, vagy sem, nézzen ki valahogy, meg kényelmes legyen. Kínaiba' occóért is vannak jó ruhák.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
tyűűűű, gratulálok a hatalmas szerencsédhez ....használd egészséggel, és vigyázz magadra ...
a romettesen felnevettem. jó beszólás ...
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49823 üzenetére
DX10 peccs van?
Mert amikor még én toltam az elején, ha cfg-t átírtam nightvision mode-ban ment minden.Meg azért szánalmas hogy nem lehet akárhonnan leugrani, fényeket kilőni és a többi. 2010...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #49824 üzenetére
Csak egy szintet újra kellett vinnem, mert a lézeres bemérés nem volt jó.
Annyi baj legyen."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #49823 üzenetére
Nemvolt az rossz, játszható.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #49822 üzenetére
Cipőből csakis azt.
Ez a MOH 2010 nekem bejön.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #49819 üzenetére
nekem minden pólóm cipőm pulcsim, sapkám, övem az de amikor elkezdtem akkor még nem volt minden 2. embernek ilyen cucca... van olyan márka amit még szivesen hordanék, de azt meg nem tudom beszerezni MO-n nehéz egyedi cuccokban járni ami tetszene is . Meg én Block miatt szeretem a márkát
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #49819 üzenetére
Ez a matricázás
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #49816 üzenetére
hát ez hol japános? sztem szép lesz
jó ez még szolid, én olyanokat láttam ami vakított.
azért énsem vagyok hülye ésszel csinálom
viszont cmelyiknap bedurvultam xD unatkoztam, volt itthon egy törött belsőtér elemem és lefújtam : dmásra úgysem volt jó :
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #49814 üzenetére
mit ne csináljak belőle?
-
No-kia
addikt
nah brakartuk szerelni a neont a kocsiba(lábtérvilágítsá) erre az autómesterem , krisz, rálépett az egyikre és eltört szval irány kocsma kocsival, bevittük a szomszédot is(30-35 éves, nemrég hagyta el a felesége, soat iszik, pedig nagyon jófej :S) aztán ot dirt2-ztünk meg söröztünk de csaj +webcam kombó miatt hazasiettem
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz I'm Jocc #49805 üzenetére
Így is mondhatjuk, thx
Igen, magyar márka. Bár kijöhetnének valami komolyabb össztelós vázzal is, tudnám értékelni.
Az átbaszós témához: az ilyet jól meg kéne verni. de úgy Istenigazából.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
-
pckownz
őstag
pontparqurvanyádahirdetéseddel
Itt bassza át a jónépet... -
pckownz
őstag
oszt. kir-es képeket megkéne osztani fácsén, de lusta vagyok..
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #49801 üzenetére
Akkor üdv. bringás testvér. Bár én nem dh-zok, mostmeg már eléggé lelazultam, nem nagyon gurulgatok. Ja, amúgy láttam fácsén a bringádat, hát nem szarral gurigázol.
szerk: A Mali az magyar márka, nem? Vagy csak volt? Én úgy hallottam, hogy az, de passzolom.
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #49803 üzenetére
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #49802 üzenetére
Ja, a tűzoltók meg:
-oka?
-nemtudom
-tippelj
-pc?
-az.
-codegen?
-nem
-hkc?
-igen.Problem?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest