Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
amúgy te nem vagy magyar??? mert ha igen akkor magadról is mondassz véleményt.. az ilyen általánosítással tényleg le kéne állni
amúgy pl. a személyi jövedelemadóról és pl. az áfáról szóló törvényt én se szeretem mégis adózok.. csak a HW boltra nem vonatkoznak a törvények????
És igen pont azért veszek 3-év garis HW-t mert ha 3-év alatt meghibásodik akkor kicserélik javítják.. és igen általában ezért szokott a bolt egy picit jobbat újjabbat erősebbet ajánlani cserébe ha nincs az eredeti hw hogy ne bukjon rajta .. de az már rajtad áll hogy elfogadod e..
(persze az ember elfogadja.. én is ) csak legyünk tisztába a háttérrel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest