- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát nem tudom mit tegyek!
Nézzegetem az NV frontot, mert a GTX jó lenne, de mindenhol, ehhez az a drájver, ahhoz az a drájver stb.
A PC-t konfigurálni kell ezért szeretjük, na de ennyire!
Gef 2 GTS-em volt, utána Gef4Mx400, utána Fx5600, de közbe 8500 Le, utána 9800, most meg X1650Pro.
Hát a geforce-knál még azt is meg kellet nézni, ha minden játék okésan ment (nem voltak texturahibák), hogy a videók nem-e torzítanak pl: Fx5600-nál volt olyan, hogy a fehér hó sárga lett új driverrel (mozifilm, nem gamma).
Ati-nál csak annyi bibi-t vettem észre, hogy anno a Maffiában a régebbi driverrel a Golden-gate-nek nem volt korlátja. De nem villódzott, nem ment irreálisan alacsony FPS-el a játék és nem torzult a divx-es film sem. Asszem Ati lesz ebből, nem NV.
Aki ráér tökölni, az vesz NV-t és ha ezzel játszik visszateszi a régebbi drivert, ha azzal, akkor meg feldobja a legújabbat.
Én nem flamelni akarok a 3Dmarkos topikban, hanem élvezni a játékot, ami a feltelepítéstől kezdődik, és ha az első normális indulás elött 200 drivert ki kell próbálni, hát azt nem nekem találták ki.
AMD-ATI Powa.
Nemsokára a clubban, ja és előbb utóbb lesz normális hűtés, a fogyaszást meg leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest