- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeZer25
csendes tag
válasz
Titok Levi #3881 üzenetére
Tapasztalat:Hát nemtom nálad mi lehet a gebasz, de nálam (p4 3.2 @ 3.5ghz, 1gb ram, 2600xt) megy a cod4 és a prostreet is 1024x768-ban maxon szaggatás nélkül, igaz AA és vertical sinc nélkül. Én meg vagyok elégedve vele.
Probléma:Azért nem minden fenékig tejfel, tehát nekem a prostreet és a cod4 is csinál olyanokat, hogy kb háromnegyed óra játék után kifagy, milyenkor a monitoron megjelenik egy olyan szöveg, mint amikor nincs bekacsova a gép, tehát valamiért nem kap jelet a kártyától. Ezután vagy ujraindul magától, vagy reset... Ez catalyst probléma lehet, vagy valami más? Esetleg túlmelegedhet? Érdemes megpróbálnom a 7.10-es catalystet, a 7.11 helyett? Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest