- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titok Levi
tag
válasz
HUNNIA1920 #3862 üzenetére
Hello.
Nekem X2 4200+, HD2600 XT (256Mb), 2Gb 800Mhz mem, DX9, Win Xp 32bit, - el a Pro Street gyengén megy, meg nem mondom hány FPS, de játszhatatlan (kb 15 - 20 frame, mediumon, de low-on se zsír). Úgyhogy első körben az a tapasztalatom, hogy a NFS-PS-hez ez a kártya kevés. (tuning nélkül legalább is).A másik, hogy a Crysis-t mikor feltettem, elindítottam azonnal szét akadt a fenébe. Tudjátok az a halál mikor 4 másodpercenként valami pici mozdulás, képben, hangban. Aztán ledúrtam a régi drivert (ami jelzem júniusi volt), feltettem innen [link] az Option 1-essel jelzett driver csomagot, vagy mittomén hogy mondjam. És azonnal szépen elinult, minden frankó. Más kérdés, hogy ez is mediumon megy csak, de ott azért szépen játszható. Szerintem ez nem csoda mert ez egyik legdurvább kiadott grafikájú játék. Ismét szerintem ehhez is kevés a 2600XT.
Na, csak gondoltam megosztom tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest