- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
MmDorian #38835 üzenetére
Volt P35-ös lapom,de abban nem próbáltam a CF-et akkor egy 3850-et hajtottam
Aztán jött egy Giga P45 és a 4850CF,aztán azt gondoltam a lap miatt vacakol,vettem is egy 60ezres DFI X48 UT-s lapot...a CF nem lett jobb viszont a lapot megszerettem.. a CF-nek mennie kellet és jött a GTX nem cserélnék vissza a 4850CF-re,söt GTX295,vagy 4870X2-re se cserélnék soha... átlag gémer user maradjon az egy GPU-s megoldásnál ha több hajat szeretne mint fogat...
Ja látom a 8.12-es driver csodákról zengetek,de azért még mindig nem megy a powerplay a a 4870X2-ön,csak trükkel... bosszantó ez...ja és a régebbi játékokban sosem fog menni a CF az újabbak persze támogatják...(#38837) Gaboman
Részvét? Na azt azért nemEgyébként 64bites pista alatt volt a legkomolyabb teljesítménye a 4850CF-nek,föleg amelyik játéknak volt is nativ 64 bites támogatása,csak elég sok grafikai bug fűszerezte a dolgot... hirtelen lagok,meglassulások,és villogó textúrák...jahm meg pl érdekes fehér pöttyök..volt itt minden.Én nem ajánlok multiGPU-t jó szívvel senkinek,mindegy ki gyártotta...
-
lamasz
tag
válasz
MmDorian #38786 üzenetére
Egy dolog miatt lehet hogy mégis a 4850 mellett döntök, ez pedig a fogyasztás!
Tápot nem akarok cserélni és a gigabyte superB 460W szerintem elvinné az x2-t is de 4850 el mégis nyugodtabb lennék! Ha a Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB DDR3 Silent Pipe hűtős marad, akkor mit tudtok mondani az 1 gb ramjáról van előnye az 512 társaival szemben? Teszteket olvasgattam x2 legyorsulja a 4850 kb 10-20 fps el, de lehet nem ér annyit a villanyszámla!
köszi -
JanR
addikt
válasz
MmDorian #17336 üzenetére
Hat nemtudom.
Nekem ugyan 4870-em van, de a ventije 40%-os es meg crysis-nal is csak a 48 fok maxot eri el. CoD 2/4-rol ne is beszeljuk, ott 36 fok fole mod: NEM megy. De ez csak 40%.
Nemtudom, ugyan a 4850 es a 4870 ventije mennyire kulonbozik, de ha 50%-os a venti-d akkor az a 75-80 fok az nagyon sok.(#17348) grigo
Asztalon jobbeger gomb - Catalyst(TM) Control Center. Ha meg nem valosztottal akkor Advenced. Majd kivalasztod (bal alul) az Ati Overdrive-ot, vagyis rakattintasz es ekkor meglatod jobb oldalt a vga hofokat. -
hoolla
aktív tag
válasz
MmDorian #17217 üzenetére
nekem ez az elérési utam:Local settings---Application data----ATI----Ace---Profiles--és ezen belöl kell lennie a létrehozott xml fájlnak.
Ha ez sem segit nem took többet, de nekem is itt segitettek és ment is egy idö után.
KitartásPedig a rendszergazdán belül kell lennie. Asszem.
-
hoolla
aktív tag
válasz
MmDorian #17209 üzenetére
Itt van egy érthetöbb szöveg a venti szabájzásról.
Én is ez alapján csináltam meg!
A ventiprofil átírása!
1. Első lépésként kapcsold be (unlock-old) az "ATI Overdrive"-ot a CCC-ben
2. Utána a "profiles manager"-ben készíts egy profilt bármilyen néven
3. Ha ez megvan, akkor menj a C:\Documenl Settings\application data\ATI\ace\profiles\ mappába és ott látni fogod az előzőleg elmentett profilt
Legegyszerűbben megnyitod jegyzettömbbel és megkeresed a köv. sort:
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
4.Átírod az "automatic" szöveget "manual"-ra.
5.Lejjebb keresd meg a köv. sort:
<Property name="Want" value="0" />
A "0" helyére beírod,hogy hány százalékon menjen a venti.Nálam 50%-on megy, vagyis 50-et írsz be.
6. Elmented,ha kell újraindítod a gépet. És GPU-Z -vel a "sensors" fülön ellenőrízheted,hogy mit alkottál!
Egy kedves PH-s írta le nekem, gondolom megosztom veletek, könnyen érthető, nekem sikerült!Ha nem az imént leirt mappában van a létrehozott profil, akkor keress rá!
Egyébként a forrás innen van pár ezer hsz-el ezelöttröl.
Ja és a percent-es sort ird át, ne az rpm-est!!! Szerintem elég 40-re. Az még halk is és eléggé hüt is!
-
schwartz
addikt
válasz
MmDorian #16786 üzenetére
En most is azt javaslom, egyelore hagyd a hutes cseret. Rakd ossze a gepet, hasznald majd ha keves lesz a kartya es tuningra lesz szukseg...eladod es veszel valami mast. Halal komolyan mondtam.
Ha pontvadaszni akarsz, akkor mas kerdes...ott kotelezo a hutocsere, volt-mod, vizhutes, majd szarazjeg. aztan johet a kompresszor, majd parszaz liter LN2. Stb.
-
TTomax
félisten
válasz
MmDorian #16783 üzenetére
Ezt rakd rá ha jo 12-es ventit akarsz ami csendes is,ha CF-et akkor meg amit linkeltél...
Ez mehetett volna MOD-ba is...elnézést...
(#16786) MmDorian
Nem,még processzorhütöre is ezt szoktuk rakni,az egyik legjobb,legycsendesebb 12-es venti... mondjuk ha a hang nem számit annyira akkor fele árban van másik 12-es is... -
TTomax
félisten
válasz
MmDorian #16778 üzenetére
Nekem ilyen venti van rajta,a 14 C fok ne tévesszen meg mert azt a passzivhoz képest értik.
Ilyet CSAK akkor vegyél ha CF-et tervezel mert ez befér és még jo is.Ha nem akkor vegyél egy Revoltec, Noctua,Ac, 12-es ventit... az profibban hüt...
Sima S1-et ne vegyél az gyenge... S1 rev2 az négy heatpipe-os a sima meg csak kettö....az S2-t nem ismerem.... -
Skizz
addikt
válasz
MmDorian #16772 üzenetére
Accelero S1 - 4k
Thermaltake réz sünicsomag a fetekre - 1,2k
Meg valamilyen 12-es venti, akár leszabályozva. -
_Toka_
senior tag
válasz
MmDorian #16083 üzenetére
Én Sapphire-t vettem, nem bántam meg. Nem hangos, meleg - na nem olyan felvonulósan
-, és nem utolsó sorban tökéletesen teszi a dolgát. Kiakadást még soha nem produkált. Egyetlen gondom vele, hogy frissen telepített CoJ nálam nem indul. De lehet, hogy nem ezért... Ezt itt jobban nem részletezném!
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest