- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
DarthRevan #38999 üzenetére
Hy!
Nekem Scythe Musashi van rajta és igen jó! Semmi hang és 20fokkal hűvösebb minden! De ha okosan csinálod közel 30at is ellehet érni! ;)A tv kimenettel még mindig nem mentem semmire! MIkor rádugom a tv-re a progi odarak ien kis szürke tv-t de nem tudom aktiválni! Nem tom mi lehet a gond pedig több fajta kábellel is próbáltam de semmi! Lehet alapban szar? VAgy valakinek összejött már?
Köszi! -
-
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #34162 üzenetére
Hát, lehet, hogy a 3870-em kissé már lassúcska volt, de legalább minden ment vele rendesen. Erre szoktam mondani, hogy majd a 9.2-es Catalyst...
Csak aztán ki ne derüljön, hogy mostanában az ATI cheat-el a driverekben... -
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #34150 üzenetére
Én spec azt tapasztalom, hogy CS-ban DX9-ben nincsenek pl. álcahálók (ez annyira durva, hogy mást már nem is néztem), míg DX10-ben igen. Viszont DX10-ben shaderek betöltésénél megfagy a játék, tehát vagy ezért nem játszok vele, vagy azért.
Csak megjegyzésül: ugyan nV karikon is kifagy, tehát ez programhiba, nem driver, viszont ott DX9-ben is teljes a grafika. Szóval ez viszont igen, Catalyst BUG. Ja igen, árnyékokat illetően: nV karikon megint csak jobb a kép nV-n e tekintetben, láttam képmentéseket. Nagyon összekaphatnák már magukat a srácok ott Kanadában. Warhead-ről annyit, hogy én ált. az árnyékok összetettségéből szoktam levenni, ha nem kellően gyors egy progi, azt hittem, azért olyan furák.
-
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #29952 üzenetére
Megnéztem. Ua, mint a többi bios, csak 50°C-tól megy 101°C-ig a hűtése, 0 minimumtól, azaz 2D-ben halk és forró, aztán felpörög és jól hűt. De ezt a hűtést bárki beállíthatja a saját bios-ában is.
-
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #29952 üzenetére
Akkor vak vagyok.
Mindjárt megnézem +1x.
-
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #29925 üzenetére
Hát, én már eleve egy újabbal kaptam, (011.010) a tapasztalataimat ismerheted. Amúgy ez az általad említett honnan letölthet? Csak mert a driver oldalt linkelted be.
Bios frissítéssel nekem még sosem volt problémám. -
DarthRevan
tag
válasz
DarthRevan #29925 üzenetére
Közben rá néztem, ott van, hogy ez egy bizonyos szériához van (P/N, és SKU# szám). Nekem nem ez van, akkor gondolom, én hanyagoljam...?
-
samfishR
senior tag
válasz
DarthRevan #16685 üzenetére
A grafikai bugokat észrevettem, JBA HQ-ban van olyan h lenézek középre a terembe és 8fps
amúgy meg 40-50 =/
-
tibz03
őstag
válasz
DarthRevan #15046 üzenetére
Nem nagyon vágom a Gigabyte lapokat, az AMD rendszereket meg még annyira se, de nem lehet, hogy a BIOS-ban van ilyen kapcsoló?
-
katt777
félisten
válasz
DarthRevan #14658 üzenetére
Én is tudom, hogyan fejlesztenek. Azt is, hogy több van a 4850-ben, de bizony én is 14300 pont fölött voltam 8800GT-vel (6600 és 6300 körüli 3D pontokkal).
Az a baj ezzel, hogy én bizony régi játékokkal is játszom, ami még nem lenne baj, ha nem lenne mondjuk annyi graf. mod pl. Oblivionhoz, hogy 3.6GHz-en járatott Quaddal és HD4850-nel is 20FPS-re esik a megjelenítés (procimagok nem számítanak, tudom, csak miheztartás végett írtam). Szóval az az értelmetlen okfejtés, hogy 1950Pro elég oda.
3DMark annak értelmetlen, aki nem tudja, hogyan és mire használja.
Szerintem rohadjon meg az összes fejlesztő, akik miatt a régi játékaimat kidobhatom, mert annyira nem törődnek ezzel, hogy már egy XP alatt sem fut egy csomó. Az árukat persze nem fizeti vissza senki nekem. És persze a mai játékokkal is így lesz.schwartz: Nem erre alapozok. Nekem egyszerűen nem éri meg 4850-re cserélnem, ezért is a nagytesóban gondolkodok, ha már normális ára lesz. Addig a mostani nekem ideális.
-
tibz03
őstag
válasz
DarthRevan #14644 üzenetére
Az oké, de GRID alatt is (játék közben)?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
DarthRevan #14508 üzenetére
Nekem is ezt írja ki. Nem gáz!
-
válasz
DarthRevan #14508 üzenetére
Nem, az úgy jó. Nem írja azt se hogy 1.0 vagy 1.1 szóval nem ír semmit, csak hogy hány sáv. Everest, vagy valami hasonló talán elárulja.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest