- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MmDorian
őstag
válasz
LordDarkness #45088 üzenetére
Venni kell, nem nagy tétel.
Ha azt nézed, hogy a GPU-ra és a CPU-re is kell a borda, ami elvezeti a hőt, akkor kell a memókra és a fetekre is, mert maximum kicsit lenyomja róluk a megtermelt hőt a ventik.Ráadásul azt a levegőt fújná rá, amit már fölmelegített a borda.
-
MmDorian
őstag
válasz
LordDarkness #45086 üzenetére
akkor kb. a fetek és a memók melegednek...de miért ne raknál rájuk bordát ?
-
MmDorian
őstag
válasz
Motion_Blur #39493 üzenetére
mehetett volna 1be...
-
MmDorian
őstag
válasz
19870820 #39018 üzenetére
Azt miből gondolod ?
Szerintem az "oldalsó" venti, csak ráfújja az alaplapra a vga hőjét....ergo nincs sok értelme.
Viszont ha tudsz csinálni valahogy olyan megoldást. hogy a VGA mögül egy 12 centis venti a házból kifele fújj a hőt, akkor az a szellőzéshez is hozzásegít, meg a VGA ról is lefújja a hőt.Tehát pl. Elől egy 12cm beszív, középen a VGA mögűl egy a ház hátulja fele fúj, és egy 12cm-es hátul kitolja a levegőt.
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
válasz
dangerzone #38843 üzenetére
mercury erősen konvergál egy kalap szarhoz.
Akárcsak a 400as COLORSit tápom, amin nagy mákkal túladtam 2kért....
Elég a OFFból
-
MmDorian
őstag
válasz
dangerzone #38840 üzenetére
400as csiftekből asszem csak GPS széria van, ami nem a legjobb kategória,inkább 400as FSP.
-
MmDorian
őstag
Ezzel most senkit nem akarok fárasztani, de előbb olvastam, hogy a boltosok lebeszélnek valakit a jóról, és rábeszélik a szarra, ami ráadásul drágább 20-25 ezerrel.
Ilyeneknek nem szabad bedőlni, kérdezd az okosokat, nem véletlenül dolgozik a boltba, és nem véletlenül nem lett Programozó, Grafikus, istenátka.
De nem baj, ezért vagyunk itt. -
MmDorian
őstag
Üdv !
Rég csináltam meg a hűtést már a kártyámon, és most mivel újra lett húzva az oprendszer elfelejtettem, hova menti a profilt
Pontosan hova is ?
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Mennyiért mennek mostanság a 4850ek használtan ?
Vegyek egy másik 4850et a mostani mellé, vagy inkább egy 4870 ? Most még nem aktuális, de jönnek az újabb játékok, és 22 colos a monitorom -
MmDorian
őstag
Üdv !
Van nékem egy Zafír 4850, az a probléma, hogy mindegyik CCC vel, 8.7 , 8.8, 8.9 ahogy bekapcsolom, indulna rendesen, de mielőtt a vista jel bejönne, elmegy "kékhalálni"
Kék képernyő fehér szöveggel, alul számol 100 ig valamit, és újraindul, ez lehet a rossz CCC től ?
Azt írta a vista megoldásként, hogy próbáljam meg manuálisan frissíteni a VGA Drivert
, 8.9 van fönn...
Kösz -
MmDorian
őstag
Háj !
Be van lőve a venti fordulatszáma ezzel a profilos megoldással, na eddig jó is lenne, de van amikor betölti a profilt, van amikor nem, tehát amikor nem tölti be induláskol a CCC-be nincs ott ahol írja a kihasználtságot, és a hőmérsékletet, így most alapon 82 fok a gpu, ötlet ?
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Belőttem a venti fodulatát 50%-ra cod 4 alatt midnen full 1280*1024 en 75-80 fok megfelelő ? alapjárat 50-55 -
MmDorian
őstag
Szóval :
Profiles--> fanspeedet kell gyátani-->save, és elileg meg kéne lennie ? nekem az appdata mappa sincs meg
-
MmDorian
őstag
DarthRevan fölvennélek msnre, mert nekemmég elég szájbarágósan kéne elmagyarázni, segítenél ? félek, hogy baja lesz a kártyának
-
MmDorian
őstag
Háj !
Alapjáraton a 73 fok az gáz ?
-
MmDorian
őstag
Mileyn hűtőt érdemes venni 4850re ?
Árban ne mennyünk a csillagos ég felé, de megbízható és nagy teljesítményű legyen -
MmDorian
őstag
válasz
TazLeacher #16099 üzenetére
Ez igazából engem is érdekelne, úgyhogy aki tudja a választ jer1cho kérdésére, az megmondhatná nekem, hogy egy ijen házbaa : COLORSIT - ATX-800C beleférne-e. szerintem egész nagy ház, csak nehogy bakot lőjek
-
MmDorian
őstag
Egy gyors kérdés, a SAPPHIRE-t hogy kell ejteni ?, mer állnék bután az ipon-nál és mondanám, hogy sapphire, kicsit komolytalan lenne..légyszi mongyátok meg hogy mongyam
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Kérdés lenne, hogy érdemesebb-e venni egy SAPPHIRE-T ASUS helyett, azért gondoltam erre, mert a SAPPHIRE (iPON) 3 év gari, az ASUS csak egy év, és mégegy : kell e a karira hűtő , amíg nem húzom ? és ha kell, milyen ? egy linket is légyszi, nincs rá sok pénz, ha 5 ezerből nem jön ki, akkor marad a gyári
nyilván 4850ről van szó
-
MmDorian
őstag
Ha most vennék vgat, elbírná a gyári hűtő a 4850, vagy inkább ruházzak, be egy 88gtre valami rendes hűtővel ?
mod:54k (asszem) iPON
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
X2, AMD X2, vagy c2d ?, szerintem AMD egyik se , de Intel fronton egy E8400 már valószínüleg
Ha hülyeséget írtam elnézést
Jah... és akinek van tapasztalata, hogy az iPON-ról rendelt 4850 hez jár-e valami játék, mondjuk SAPPHIRE és ASUS téren
-
MmDorian
őstag
Jó napot, jó szurkolást !
Kérdésem az lenne, hogy egy 4850hez ez a konfig megfelel-e :
ASUS M2N-VM
AMD Phenom 9850 BE
4*1 GB 1066Mhz Kingston RAM
500GB samsung, vagy akármijen vinyó ?
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8