Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hát a G80-nak annakidelyén többet hozott A2-ről A3 revízióra váltás. Volt nálam A3-as ultráról selejtezett GTS is és úgy repkedtek a GPU, de főleg a shaderclockok az A2-eshez képest hogy csak lestem. Aztán hasonló mértékben hozott javulást a G92, szerintem 20% is kihozható a G92b-vel sima G92-höz képest ha ki akarják. (bár szerintem nem lenne értelme, így ez marad a tuningosoknak)
882 -> 883-ban is azt olvashatod hogy a GT-200 még marad G80-as felépítésű. Máshol azt állítják DX10.1-es lesz. Szóval hogy DX9-ben lehagyja-e a 9800GX2 jó kérdés. De mindegy is mert ha egy duplájára hízlalt G80 lesz akkor döngetni fog az eddigi játékokban amivel tesztelgetni fogják. Ha meg titokban mégis valami radikálisan új dolog lesz belerejtve akkor szépen jönnek majd a DX10.1 patchek AC-hez (ha tényleg kiveszik addig), Crysishez, stb. és megintcsak nyerő helyzetbe kerülhetnek.
Aktív témák
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest