Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• twine

veterán

válasz MaSzKa #28844 üzenetére

Gyakorlati tapasztalatot nem tudok mondani, viszont mikor vettem az S1-et, akkor elém rakta a srác ezt is! piszkosul tetszett, rendkivül igényes a kivitelezése! E mellet a a hűtő mellet az egyébként számomra tetszetős S1 olyan "kinai gagyinak" tünt! Szerintem "ránézésre" ugyanazt a hűtű teljestítményt kapod mint az S1-nél! Kb ugyanakkora hűtő felület,ugyanúgy 4 heatpipe,stb.stb....Ami tetszett még benne a ventilátor helyének kialakitása,,nem kábelkötegelős szar,,hanem normálkis csavarhely, mind a 8 mind pedig a 12 centis ventiknek! Szép,,,hogy miért mégis az S1 mellet döntöttem? Mert ennek keresztben bordázott a felülete, az S1-é pedig hosszában! valamiért van egy olyan kényszerképzetem, hogy ez utóbbi jobban tudja kivezetni a hőt a házból, mint az Auras ami mindenképp bent keresztben pld az alaplapra vezeti a levegőt ha megfujatod!
    Lehet hogy nincs igazam....próbáld ki,,,kiváncsian várjuk az eredményt, és lehet a következő hűtőm nekem is ilyen lesz :DDD :B

Aktív témák