- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Hunter2 #14905 üzenetére
Minek olvasol vissza ennyi hsz-t. Nem csoda hogy belefáradt a szemed és beszoptad.
Pedig ezen a barna háttéren nem is jött ki olyan jól mint világos alapon.A 8.7-essel nehezen várják meg az X2-t, mert 7. hónapban kell kiadniuk, az x2 meg csak 8. hónapban jön. Bár nemtudom volt-e már arra precedens hogy kimaradt egy hónap, vagy dátum szerint átcsúszott a következő hónap első hetébe? Szerintem pár napon belül itt lesz már az.
(#14909) - NEm tudom megnézni mert az RBE-ben nincsenek időzítés értékek mint az nibitor-ban. Hivatalos tesztek leírásaiban se bökték el sehol. Mindjárt ránézek egy képre amit csináltam mikor újrapasztáztam a kártyát:
Én a feliratokból arra következtetek, hogy 2008 16. hetében készült, A1 revíziós lapka ami 4Gzh-re van hitelesítve. De passz hogy ott van-e a számok közt a CAS latency, vagy a feszültség.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest