Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz laskr99 #6395 üzenetére
"Mivel FF-re van megadva minden objektív"
Remélem csak félig off (hiszen nem asztro, de fotózás ) , elég read only vagyok a topicban de ez báncsa a szemem Az objektívek gyújtótávolsága nem valamilyen rendszerhez van megadva, az kizárólag az objektív tulajdonsága, ami nem változik, akármilyen gépre tekered fel. Tökéletesen ugyanazt a (saját gyutávjának megfelelő) képet vetíti a full frame szenzorra, mint az APSC szenzorra, vagy m4/3 szenzorra. Az hogy milyen szenzor van mögötte (tehát ugyanabból a vetített képből mennyit hasznosítunk i.e. crop factor) annak semmi köze az objektívre írt számhoz.
Nem kötözködésnek szánom. És igaz amit írsz ("De szorozni kell"). Csak ez az egy kiemelt mondatnyi indoklás nem teljesen úgy van
f.lorand ábrája tökéletes illusztráció.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest