Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Piliscsabához közel eső(25-30km max), de BP északi fele is belefér abba a területbe ahol keresek asztalost. Van több kisebb/közepes bútor amire szükségem lenne, de mondjuk úgy nincs konfekció méretben és kialakításban az amit szeretnék. Ezért némileg fontos lenne, hogy tudjunk kicsit ötletelni illetve őszintén elmondja ha hülyeséget kérek és partner legyen a megoldás kitalálásában. Munkájára igényes és precízen dolgozik.
A belépő meló egy asztallap lenne egy motoros asztalláb számára aminek a kezdeti tulajdonságai ezek:
Felhasználás: Otthoni körülmények, számítógép asztal.
Méret: 1600 × 700 × 35 mm ( a 35mm vastagság nem kőbe vésett.) Anyag: Tölgy (Táblásított, hossztoldás nélküli előnyben) Ez nincs kőbe vésve...
Élek: 2 mm R éllekerekítés vagy 45° 1 mm letörés - még nem eldöntött.
Felületkezelés: Sötétebb áranyalatot szeretnék, olaj, vagy lakk? Ebben segítséget kérnék az eldöntésben.
Alsó oldal: Teljesen sík. Nincs keresztmerevítő
Menetes betétek: M6 vagy M8
Minimum: 8 db rögzítési pont ( 13 tűnik most valószínűnek. - lábaknak, kábeltartónak, emelő panelnek) Szélektől min. 40 mm-re de alapvetően a láb furataihoz igazítva.
Ezen kívül gondolkodtam még az alsó oldalon a szél mentén körbefutó bemarásban, ami egy kisebb fogyasztású led világítást fogadna, ilyen éjjeli fény színtű szalagnak. Érdemi melegedéssel nem kell számolni.
Ha valaki magára ismer, vagy tudtok ajánlani ilyen szakembert azt köszönettel veszem.
FYI: Kifejezetten szakembert keresek, nem vagyok hobbi asztalos, nem értek hozzá, megpróbálni sem akarom és utána évekig nézegetni mit b.sztam el mert úgy csináltam valamit, hogy a legkomolyabb dolog amit fűrészeltem az a karácsonyfa törzse volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest