- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorSz
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Egyelőre a bosch tűnik a legjobb választásnak, szerintem megvárom a novemberi black friday akciókat,hátha valami csoda folytán leárazzák rendesen.
@thomgrande által írt hullámzó teljesítmény(scheppach) eléggé aggasztónak tűnik,plusz a net egyik sötét bugyrában találtam egy ilyen véleményt is:
"Tökéletes hobbi célra, ehhez képest a scheppach (ennek a koppintása) egy kalap szar"
Nagyon tetszik a @tfe ajánlotta blum ecodrill,de abból már mégiscsak az újabb verzió tűnik nagyon jónak,pláne a porelszívás miatt,viszont az ára enyhén szólva sok(kb 180k).Meg aztán hiába a 99% pántfúrás,nagyon hiányozna néha az állványos fúró.Egyébként a mostani gépem csak 350W-os(tudom,szánalmas
)és pl. tölgyfába már csak a hullámmintás forstnerfúróval tudok 35-ös pánthelyet fúrni.A 35-ös dugófúrómmal viszont használhatatlan, azért is kérdeztem,hogy egy 700W-os gép elbír-e vele,mert az lenne benne szerintem a legnagyobb fúró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest