- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Igen gyártottak belöle többet is meg 4 késest is. Remélem nem minösül reklámnak, nem tom hogy készitenek e még vagy hogy dolgoznak e egyáltalán, Tamás Árpád a Högyes u. belvárosban volt egy kis mühelye. A nagyobb darabokat vasöntödéböl hozatta, az utolsó simitásokat meg szinte mi néztük végig, annyira vártam hogy kész legyen. Azzal szórakoztak mikor bemutatták, hogy egy 10 fillérest az élére állitottak az asztalán és beinditották. Mintha oda lett volna ragasztva, a pénz nem akart eldölni. !
-Többször nekifutottam a védölemez gyártásának de mindig a felerösitésnél akadtam el hogy hova.: Tengelyvég, keményebb tusko, öntöttvas, menetvágás,... nekem macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest