- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
SeatZola #64057 üzenetére
Metabo gérvégókról van itt tapasztalat, jellemzően az szokott lenni a végkifejlet, hogy használható, de a jó nem feltétlen olyan,
Megnézném a helyedben a legolcsóbb DW gérvágót, ami tud mélységhatárolást,
@ViktorSz,
Februárban vettem egy DW sarokcsiszolót, kellett hozzá pár sallang, hivatalos szervizpartnernek irtam ezügyben (az külön vicc, hogy a DW weboldalán nincs cikkszámos robbantott ábra a gépekhez - vagy lehet én voltam béna, de igy is több időt pazaroltam a keresésére, mint amennyit szerettem volna), össze szedtem a cikkszámokat, leadtam a rendelést, és 2 hónapnál többe nem is telt, mire megjöttek az alkatrészek. Olyan bonyolult darabok, mint pl. szoritó anya, védőburkolat stb.Ilyenkor azért elszoktam gondolkodni, hogy most akkor melyik a drágább márka, pl. a Dewalt, ami 40%-kal olcsóbb egy Festool-nál, de ha szerencséd van, akkor 2 hónapig porfogó lesz a gépedből (amivel dolgoznál), mert éppen nem annyira van hozzá alkatrész, vagy pl. a Festool, ami 40%-kal drágább, de tulajdonképpen 5 nap alatt bármilyen alkatrészt idepostáznak neked Németországból. Egyébként, hogy ne csak ez egy márka legyen pellengérre állitva, a Milwaukee-ról sem hallottam jobbakat, és ebből a szempontból a Makitának van egy utcahossznyi előnye, mert nekik van egy egészen tisztességes alkatrészraktáruk Fehérváron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Kugoo Kirin G1
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest