Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzlu
tag
válasz
Szalmakutya #42266 üzenetére
Akkor kézi gyalu, vagy szélesebb egyengető. Vagy egy egyengetősablon készítése a vastagolóba, ami azért macerás.
Nekem egy 25-ös szélességű, három késés, kazánlemezből és zártszelvényből helyileg készült egyengetőm van itthon. A stellere szögvas, amire gyalult tölgy van felfogatva. 3kW, három fázis. Kicsit tán tákolmánynak tűnik a gép, de mindent meg tudok rajta oldani, kiválóan végzi a dolgát - immáron 35 éves, idősebb, mint én. Általában max 20-as szélességű fűrészárut dolgozok fel, gond nélkül tudja. Nem is tudnám nélküle elképzelni a műhelymunkát. Eleve egyengető és vastagoló nélkül nem tudom elképzelni a fafeldolgozást mint olyat.
Én a saját példámból kiindulva megkockáztatom azt kijelenteni, és hordjatok le, ha hülyeséget beszélek, de ki lehet fogni olcsón olyan, az enyémhez hasonló kisipari egyengetőt, amivel barkácsszinten komolyan, pontosan lehet dolgozni. Nem kell hozzá sok százezerbe kerülő gép.
Igaz, én csak egy hobbista vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest