Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
Energy52 #3221 üzenetére
Sajnálom, hogy kényszerűségből kell váltanod és megértelek, mert már én is voltam hasonló helyzetben.
Ha viszont bejön, akkor nagyon jól jársz, mert szerintem szép szakma lehet (nem tudom, mert én csak kontárkodom néha és az azért más, mint nap min nap ezt csinálni).A képek alapján nagyon szépen dolgozol. Sok sikert kívánok hozzá!
Szerintem egyébként van egy betöltetlen piaci rés az asztalosok világában. Pont azoknál a munkáknál, amit Te is írtál. Én annak idején pl. kisebb munkákhoz nem találtam asztalost (pl. csak egy polc, vagy egy egyszerű kis pad szerűség, ... stb.) Általában horrorisztikus árakat mondtak rá, ha egyáltalán mondtak rá. Egy komplett szekrénysort hamarabb meg tudtam volna csináltatni, mint egy lócát. Szóval ebben lehet fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest