Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz Energy52 #3221 üzenetére
Sajnálom, hogy kényszerűségből kell váltanod és megértelek, mert már én is voltam hasonló helyzetben.
Ha viszont bejön, akkor nagyon jól jársz, mert szerintem szép szakma lehet (nem tudom, mert én csak kontárkodom néha és az azért más, mint nap min nap ezt csinálni).A képek alapján nagyon szépen dolgozol. Sok sikert kívánok hozzá!
Szerintem egyébként van egy betöltetlen piaci rés az asztalosok világában. Pont azoknál a munkáknál, amit Te is írtál. Én annak idején pl. kisebb munkákhoz nem találtam asztalost (pl. csak egy polc, vagy egy egyszerű kis pad szerűség, ... stb.) Általában horrorisztikus árakat mondtak rá, ha egyáltalán mondtak rá. Egy komplett szekrénysort hamarabb meg tudtam volna csináltatni, mint egy lócát. Szóval ebben lehet fantázia./* Egy lelkes kontár */
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest