- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
válasz
pigsty #18348 üzenetére
Nekem katonazöld Peltor van, már tizenéves, nem tudom most mennyibe kerül. Amiket probáltam, ez volt a legjobb, az ilyenre nem sajnálom a pénzt. A sárga Peltor elég gyenge. Ha jol láttam, a F 1-ben is ezt használják.
A füldugo irritálhatja a fület, egy idö után nekem kényelmetlen, a fültokba meg beleizzad az ember és egy idö után ez is kényelmetlen.
De anno sokáig füldugoval aludtam otthon, amikor a gyermekem kicsi volt, és nekem korán kellett kelnem.Apropo fültok és elektronika. Tud valaki olyan fültok megoldást, amiben bele van épitve bluetoothos hangszoro? Jo lenne nekem egy olyan. Barkácsolni viszont nem szeretnék ilyet magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Medence topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest