Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Volt szó arról, hogy nem lehet töltési korlátot beállítani az Allynak.
Vettem egy ASUS lapost, és kerestem egy AC alternatívát, (kb. az őrületbe kergetett a háttér-folyamataival, hülyeségeivel, és a bonyolultságával), de ez most mellékes.Belefutottam egy G-Helper nevű kis progiba, ami tökéletes alternatívája a AC.nek, nem mellesleg mindenben jobb nála. Extra funkciókat tartalmaz stb. stb.
És ez a kis progi lehet - az Ally esetében is - a jobb testre szabhatóság a kulcsa : [link]Nyilván nincs Ally-om, - így kipróbálni nem tudom- de egy próbát esetleg megér

-
consono
nagyúr
Úgy néz ki kell is az új verzió , elkezdték kipofozni az MSI Claw-t is: [link]
-
VincentVG
senior tag
ami nagyon jo hir: elvileg a tesztek szerint ( legalabbis o megbizhatonak tunik ), tudja a dupla uzemidot
-
imre687
tag
379990
Azta qurva eget. 80Wh akkumulátor, 24GB 7500Mhz, 23% kisebb de 50% vastagabb ventilátorok és ergonomián sokat csiszoltak. Tudtam hogy drágább lesz de hogy ennyivel
-
Mrdevil
addikt
Végre két usbc lesz rajta legalább.
-
VincentVG
senior tag
en is varom, bar sztem 99% hoz ez lesz:
-
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Igen
vagyis inkább teljes specifikáció, meg talán elmondják mikorra várható.
[link] -
ZsoltGoku26
tag
Sziasztok! Ha jól hallottam h holnap bemutató lesz az Asus rog ally X-t ugye?
-
VincentVG
senior tag
válasz
kissbill
üzenetére
Vonat a terv. bevallom vegul mar nem teszteltem, plusz repuloutra vittem volna nagyon, de oda meg a power bank(ok) miatt nem akartam cipelni.
Vegulis vonaton parszor elokap mas is macbookot/ laptopot annyira ettol nem tartok.
nyilvan egy este 11 es miskolci jaraton azert jobban korulnez az ember elotte
-
kissbill
tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Nem feltetted vinni tomegkozlkedesen ? Mennyire praktikus elokapni ekkora dogot buszon, vonaton ?
Nem mindenki teged nez, kijelzot ?
Max fenyeron kell jatszani ? En azt neztem, hogy ha a szobaba mar besut a nap, nem is tul direktben, mar akkor is 70-90%-ra kell rakni a fenyerot . -
VincentVG
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
persze, megvarjuk az a tuti ami kijott es mar le is tesztelte valaki. 2x

en addig azert lelkes maradok
, talan volt ido optimalizalni software-esen is megjelenes ota, ha a szamok valosak akkor van remeny.en az uzemido miatt adtam el - egyebkent amit vartam tole, arra tokeletes windows handheld volt. ( bar azota megint ugy alakult h az ingazasos idom 40-50 perc, arra pedig eleg lenne az alap verzio is....) nade mostmar biztos h kivarok. nem tetlenkedett az asus, eleg hamar kijott ez az 1.5 verzio.. latnak benne fantaziat ezek szerint, kivancsi vagyok mennyire hozott jo szamokat.. az biztos h eleg nagy bukoval (is) sokan eladtak, valoszinuleg csalodassal.
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Maradjunk a dupla kapacitású telepnél, az üzemidő sok mindennek függvénye. Az biztos, hogy jelentősen javulni fog.
Az Ally az AllyX tükrében inkább "Ally Lite" vagy inkább béta modell, az X pedig a végleges.
Persze, ezek a "szivárgások" sem kőbe vésett dolgok. Várjuk meg a hivatalos bejelentést.
(Szivárgásról annyit, hogy egy nagy japán cég fotós bemutatójára voltam hivatalos, ahol végleges típusszám nélküli kamerákkal hagytak magunkra mindenféle felügyelet nélkül. Mielőtt lelépett az úriember aki vezetett, azt mondta: "A nagy cégektől csak olyan információ szivárog ki, amit KI AKARNAK szivárogtatni. Jó szórakozást." Megjegyzem, a bemutató előtt csak a fényképezőket vonták be, a telefonokat nem. Akkoriban HTC Desire-öm volt. Bőven jó fotókat készített...
Akkoriban járt nálam egy Galaxy S2 prototípus is. Na, azért a fejemet vették volna ha lefotózom, vagy szivárogtatok...
) -
Milyen külső kontrollert érdemes venni? Xbox kontrollerrel még mindig kompatibilisek a windowssal?
-
kissbill
tag
Nektek is jott egy uj Armory update ? Jatek kozben feldobta ma reggel es azonnali telepitest javasolt, felraktam de nem latok nagy kulonbseget.

-
Az jutott eszembe, hogy mi lenne ha forrasztásnál használt hőálló kaptok szalaggal a foglalt, vezérlőt, valamit? Bár lehet ahhoz annyira szét kéne szedni, hogy ugrik a gari.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ugyanez, januárban vettem újonann, sose próbáltam az sd-t, pár hete mondom megnézem már annyit olvasni róla, és már most nem működik az enyémben sem, mondhatni sose működött így ez alapján
4 különböző amúgy jól működő kártyával próbáltam, mind kakukk az allyban. Ráadásul relative baromi keveset használtam a gépet masszív játékra mióta megvan, több olyan játékkal játszogatok ami silent módban is simán megy, tehát nem szokott melegedni a gép. -
Bonx
csendes tag
Hello! Azt kérdezném, hogy hol tart az sd megsütés dolog? Adtak ki hozzá már szoftverfrissítést, vagy valami javítást? Esetleg tapasztalatok alapján ha nem turbo modban használnám, akkor nem lenne gond? Hogyan használjam ha vennék.....vagy inkább sehogy? Neten nem találtam rá konkrét választ.
-
Peaceliker
addikt
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Főleg Deck után (tudom, tudom...) érezni mennyire rossza fogása az Ally-nak. Már le vettem én is a markolatokat. Van gyári tokom, de abba nem fér bele vele.
-
kissbill
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
azt irjak, az is varhato , jobb grip fogas.
-
sirarcheer
senior tag
Én most próbaképp előfizettem a Geforce Now Ultimatere egy hónapot. Wifin játszottam Hellblade-t és ~11 W fogyasztott, Silent módban. Induláskor, panaszkodott a sávszélességre, de a játék közben nem volt akadás, mint a Xbox cloud esetén.
A grafika maximális részletességen volt. -
-
kissbill
tag
parancssor -> begepel : powercfg /batteryreport es a user mappadba general egy html doksit .
At the command prompt, type powercfg /batteryreport, then press Enter. The battery report will be an HTML file that's stored in a folder on your PC. The file location will be shown in the Command Prompt window. -
kissbill
tag
En a helyedben nem vennek ujat. Nagyon massziv keszulek. Hasznaltan semmi nem jon ki abbol, hogy nem uj. Maximum akkumulator, de az eladotol kerhetsz erre windows reportot es akkor az alapjan dontesz. Nekem pl 3! kezbol van a keszulek, de ha nem mondjak en azt hittem volna vadiuj, akksija kb 3.5% -kot ment le, de miota hasznalom azota ennyi ez az ertek es ez kb 3 honap, napi hasznalat mellett.
Biztos fog esni az uj kiadas utan az arra, a nem hasznaltnak es a hasznaltnak is.
Kerdes mennyire kell egy jatekgep, van mas konzolod , geped azzal el vagy addig amig kijon az ujitot szeria ? Ha igen, vard ki. -
Bonx
csendes tag
Hello! Szerintetek megéri most venni újonnan 225e egy mostani extreme procis változazot az emagról? Vagy várjam ki a frissített típust? Mennyivel csökkenhet a mostani ára bejelentés után ha csökken. Elméleti kérdések, nem ismerem a piacot hogy reagál sajnos. Dillemmázom hogy mikor jelenik meg forgalomban.... mennyi lesz a kezdő ár.... mikor normalizálódik.... . Engem nem érint az SD kártya olvasó probléma, mivel nem fogom használni. Akku idő csak részben, viszont az ssd bővítés már félig-meddig zavarható lehet.
-
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Nem boltba voltam, a hivatalos márka szervizükben vagy mi tököm, itt van nem messze nálam a harmadik kerben. Hamar megküldi nekik állítólag a másik alaplapot az Asus, azt mondta a srác, de jó pár nap azért szerintem, de nem két hét legalábbis remélem. Nekem is másodkézből van, nem kérnek semmi papírt, látják a gyári számból szerintem meddig garis. Asus app is kiirja szépen.
-
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Én ki fogom cseréltetni benne az alaplapot ( mer miért ne) mondom már beszéltem velük, kihivtam a szerelő srácot is. Lehet valami módosítottat küld már nekik az Asus azt mondja. De mindegy is legyen új azt kész. Akkor már az usbc is lehet új lesz ha az alaplapon van az is, az is kontaktos néha nekem.
-
kissbill
tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Gyonyoru.... Nekem is halott az SD card reader-em , gondoltam egyszer majd beviszem az ASUS szervizbe es elotte en is terveztem kivenni az SSD-t ...
Gondolom Magyarorszagon semmivel sem jobb a szerviz hozzaallasa ha hozzanyulsz a keszulelhez es esetleg felnyitaskor megserted a boritasat a ROG ally-nak

Erdemes most mar csereltetni egyaltalan az SD slotot ? Vagy ugyanugy ido kerdese mikor purcan ki ujra?
-
ZsoltGoku26
tag
Hol lehet eltávolítani termék regisztrálást? Nem találtam sehol.
-
-
ULPIUS
őstag
Ez most komoly? Ez ilyen win 11es dolog? Asztali gepem win 10 mai napig(nincs is jelszavam, sose volt), allyn meg nem melyultem el egyaltan a win11 “ujdonsagaiban”, arra a par jatekra amire januar ota hasznaljuk arra jo, a tobbi resze nem igazan izgat. A gyerek nyomogatta sajnos amig nem figyeltem, (tobbszor ki be kapcsolta, nem a pint rontotta el mert azt tudja) es ez az uzenet fogadott. Azota le se lehet zarni a kepernyot
raraktam toltore, ok, de most komolyan itt fog vilagitani 2 oran keresztul? Es azutan enged majd be?
-
VincentVG
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
En is a nyugtaval dicserd a napot tipus vagyok
de azert remenykedek. 2 ora max power uzemidovel nagyon-nagyon elegedett lennek.imre687: igen igen van meg par feature, en onzo modon csak azt emlitettem ami nekem igazan hianyzott. es az az erosebb power.
ja es van az a pletyka is h fekete lesz a haz, bar sztem ez lehet h csak a teaser "sotetben" tartott product foto miatt "terjed" . btw en imadom az eredeti (feher) design-t es nekem kenyelmes is volt.
-
kissbill
tag
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Bocsi, mi a kerdes ?

-
Mrdevil
addikt
És mindez fillérekért gondolom.
-
VincentVG
senior tag
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
igen, akkor jonnek a pontos adatok, + release info. Ally X a nev, a beszelgetes szerint nem csak 30-40% akksi ido novekedessel szamolhatunk, hanem akar dupla uzemido. sztem ennek egy resze akksi kapacitas novekedes lesz a masik FSR, de ezt csak en tippelem...
“We’re not looking at 30 to 40 percent more capacity,” he tells me. “We’re looking at way more than that.”
Asus won’t talk specific specs today. Instead, Yen asks me how much battery life I’d realistically like from a revised handheld. I say I’d want to double the worst-case battery life to three hours since I’m currently seeing maybe 1.5 hours in intensive games. “It won’t disappoint your worst-case scenario,” he tells me."mondjuk az a 1.5 ora amit emlit azt tudjuk h inkabb 50perc-1 ora, de en a duplazodassal mar nagyon boldog lennek.
jo latni h ennyire porog a handheld piac.
-
kissbill
tag
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Ha abba tartod hanem, mindenkepp erdemes az alvo modot atrakni hibernacioban, a random bekapcsolasokat elkeruld

[ akksit , gepet ne fogyaszd azzal, hogy mondjuk ejszaka bekapcsol es addig meg amig le nem merul, vagy eszre nem veszed porog a kis gepecske] -
kissbill
tag
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Nem szabad alvomodba rakni ! Foleg ha taskaban is hordod, tartod. Alvo modbol random felebredhet a windows es akkor a taskaban megsuti magat.
Hibernaciot hasznalj, kapcsold at arra az uzemmodra, ha megnyomod a be/kikapcs gombjat.

-
imre687
tag
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Akár, csak a laptopom többet ér.
De szerintem értitek a dolgot mire akartam ki lyukadni -
imre687
tag
Sziasztok.
Gondolkodom egy dolgon, hogy oda adnám a Gamer laptopom egy ROG Ally-ért. Lenne köztetek olyan aki némi pótlással érdekelné a dolog? -
The next ROG Ally is coming... (youtube.com)
Na ez érdekes lesz -
ZsoltGoku26
tag
Asus rog ally-om amikor alvó módot nyomtam és kb. Másfél óra múlva LED-es villogó magától elalszik szóval kikapcsolt ezt nem tudom miért. Hogyan lehet beállítani megfelelően h nehogy magától kikapcsol
-
Láttam pár régebbi darabnál, hogy a joy szépen megkopik, ahogy ütödik a világitós keretnek, plusz elég hangos tud lenni, ha az ember hirtelen megrántja valamelyiket. Vettem ilyen kis szilikon gyürüt, ami pont ezt hivatott megakadályozni. Tetszik, hogy nincs az ütődés hang.
-
Shame21
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani ally-hoz valami jo dokkolót vagy sima typec hub is jó. Lényeg hogy gyors usb legyen rajta külső ssd-hez meg hdmi a tv-hez. Előre is köszi
-
Na erre kíváncsi leszek. Bár engem az SD kártya dolog nem nagyon érint, illetve az aksi üzemidővel is el el vagyok, szóval ha nem pirítanak valami óriásit, akkor én nem cserélek.

-
ZsoltGoku26
tag
Nem tudom h megszűnt-e XG mobile csatlakozót, még nincs info 🤔
-
kissbill
tag
Jon a kipofozott rog ally bejelentes, JUN.6.
https://rogallylife.com/2024/05/05/the-new-rog-ally-revealed-computex-2024/
nagyobb akksi , SD fix .
Adjuk el most meg felaron es tartalekoljunk az ujra ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mindenki teged nez, kijelzot ?

)