Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Két lehetőséged van: van valami hack, hogy települjön az Adrenalin, volt itt is szó róla korábban, talán a framegen kapcsán. Vagy vársz az Asus frissítésére.
-
consono
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Azért a PC gaming sem ilyen már 2024-ben, vagy marha nagy mázlista vagyok. Kicsit több mint 2 éve van játékra is képes notim (de alapjában véve konzolon játszom), a driver meg Windows frissítéseken kívül, amiket az OS intéz semmi macera nem volt. Ilyen horror sztorik meg pláne nem...
-
consono
nagyúr
Jön a hivatalos SteamOS az Ally-ra?
[link] -
consono
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
A 6GB VRAM azt jelenti, hogy csak 10 marad minden másra. Kell a swap, de a hibaüzenet szerint nincs elég helyed az SSD-n, hogy tudja növelni a méretét. Szabadíts fel tényleg helyet, vagy nézd meg a page file beállításokban nincs e kikapcsolva/alacsonyra állítva!
-
consono
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Én nem is értettem mit mond...

-
consono
nagyúr
válasz
Yonimenn
üzenetére
Közelebbről is nézed... Ha meg már hordozható képernyőt akarsz, mert kicsinek érzed a beépítettet, akkor egyszerűbb egy gamer noti. Kompaktabb, nem kell plusz egy képernyőt cipelni, jobban futnak a játékok. De ha csak az Ally/Legion/SteamDeck magában van használva, az jóval kisebb és könnyebb.
-
consono
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én ezektől mindig félek, hogy nem Telekomtól részletre kihozott darab e... Mondjuk nem tudom, hogy tudnak e vele bármit is tenni, ha az.
-
consono
nagyúr
Úgy néz ki kell is az új verzió , elkezdték kipofozni az MSI Claw-t is: [link]
-
consono
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
A Claw az MSI-n kívül az Intelnek nagy égés, hogy az egy évvel ezelőtti AMD APU szintjét sem tudja hozni, de még a két évvel ezelőtti Deck is ráver.. .
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem pont ez a lényeg: ugyan annyi fogyasztás mellett több kraft jut a GPU-nak, mert a CPU magok kevesebben vannak, kevesebbet fogyasztanak.
-
consono
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mintha legegyszerűbben az msconfig-ban lehetne állítani a magok számát...
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem
A Deck kezdetektől tartalmazta a Windows emulációs réteget, ez a Proton, ez nem a 3.0-val jött. Mióta megjelent futtatja a Windowsos progikat (meg a Windowst is, az LCD verzióhoz hivatalos driverek is vannak). -
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nagyobb akksi ->nagyobb tömeg, meg drágább is, akkor meg azért lenne problémás a dolog

-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem jó a linked, az a GTX-780-ra mutat a Radeon 780m helyett, ez a jó link: [link]
Így azért jóval kisebb a lemaradás, de a 1060 így is gyorsabb
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Szerintem meg ez kézikonzol teszt volt, nem hardver teszt, az a környezet futott, amin a felhasználó játszik... A PS5-XSX összehasonlításokban sem érdekel senkit, hogy nem ugyan az a rendszer fut a két gépen, pedig az is nagyjából linux vs windows

-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ekkora fért a dobozba... Inkább a proci lett "nagy", ha lehet ilyent mondani. Elég lett volna, ha 6/12 core van és mondjuk nafta jut a iGPU-nak...
-
consono
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Hát azért fura, ha abból a ~400 játékból nem találsz neked valót...
-
consono
nagyúr
válasz
Henrik7408
üzenetére
Ez valami Jedi trükk lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
consono
nagyúr
válasz
VincentVG
üzenetére
Sajnos a fizikát nehéz átverni... Lejjebb kellene még menni fogyasztásban, más módszer nem nagyon van a közeljövőben. Én TALÁN majd az ARM procik elterjedésében látok egy pici reményt a fogyasztás megfékezésében, de itt is igaz, hogy a fizikát nem lehet átverni. Ha jól emlékszem az Apple M1 is 15-60W között eszik...
-
-
consono
nagyúr
Elég durván alááraztak most a nem extreme Z1-es modellt a nagytestvérnek, 232 eFt az Alzánál. Kár, hogy annyival lassabb is a GPU oldal...
-
consono
nagyúr
Én pont a lokális streaming miatt térek vissza meg vissza ahhoz, hogy a notimat lecserélem egy Ally-ra vagy SteamDeckre, csak én Xboxon akarom ezt csinálni
Jó lenne nem az asztalnál ülni egész nap, még meló után is 
Ja, meg mivel a noti is monitorra van kötve és 90+%-ban külső billentyűzettel és egérrel használom, dokkolva az Ally is mindenre elég lenne... -
consono
nagyúr
válasz
sirarcheer
üzenetére
Annyi, mint a Decknél volt biztosan nem lesz, mert:
- a Steam Deck már lefölözte a piacot
- ez készen van már a preorderkor is
- nem ez az első, széles körben, értelmes áron elérhető ilyen kütyü
Meg hát az ASUS tus gyártani, nem az első gép, amit kiadnak a kezükből... Persze meglepődhetünk attól még

Én arra leszek kíváncsi, megjelenik e majd a Z1 Extreme GPU-ja a Steam toplistákban (mint a Deck AMD AMD Custom GPU 0405-je), akkor lehet majd látni, hogy mennyire megy a piacon a gép. -
consono
nagyúr
308eFt és már lehet preorderelni és 4-5 hét a szállítás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem ez csak egy devkit... Nem bánnám, mert szerintem nagyon csúnya...

A Deck kezdetektől tartalmazta a Windows emulációs réteget, ez a Proton, ez nem a 3.0-val jött. Mióta megjelent futtatja a Windowsos progikat (meg a Windowst is, az LCD verzióhoz hivatalos driverek is vannak).