Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
NightLord
üzenetére
Pár nap volt nekem asszem, gyorsak voltak egyébként. Hát elvileg lehet, hogy ezek már picit módosított alaplapok, de alapjaiban szar a hűtés ezen a téren. Egyszerűen rossz helyre rakták az olvasót. Ezt úgy lehet ki küszöbölni, hogy turbó módban feljebb kell rakni a ventik sebességét, had süvitsen azt kész. Mikor már erre rájöttem nekem már rossz volt rég.
-
Mrdevil
addikt
Azt úgy szerintem nem biztos. Meg, hogy?

Amúgy filoztam ezen, ez se feltétlen így van szerintem, hogy nincs számla, nincs gyári gari se. Úgy, hogy még bőven garisak ezek a gépek eleve. Nem régiek, a két évben bőven benne vannak. -
Mrdevil
addikt
válasz
imre687
üzenetére
Fixdirectben voltam pedig, az van itt nálam. Én is használtan vettem, elvileg van valami számlám, de azt nem vittem asszem, ki se volt nyomtatva. Simán ránézett a gépre, és azon látszik, hogy garis. De Windowsban az Asus app is írja meddig garis nekem. Lehet változtattak valamit. Vagy valami pultos kiscsajjal beszéltél, annak meg fogalma sincs. Én előre hívattam a szerelő srácot aki csinálta, beszéltem vele másról is. Mondta futószalagon csinálják ezeket.
-
Mrdevil
addikt
Volt már itt kérdés, de nem találom, hogy a legjobb egy gyári beállítást vissza rakni alapra pl eladáshoz?
Van valami biosbol is, meg valahol winben?
-
Mrdevil
addikt
Hogy lehetne a legegyszerűbben megmondani neki, hogy pl turbóban küldje fel jobban a ventiket?
Nézegetem ezt a manual op módot..... -
Mrdevil
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát jah, de ez mondjuk nem megoldás szerintem, hogy így szét süttetik a kis gépet. Felőlem inkább ordítson tényleg.
-
Mrdevil
addikt
Most utána olvastam gyorsan és igen, redditen is írjak durva hőfokok repkednek nekik is néha az új biostól, van aki vissza rakta a régit inkább. Pár óra cyber punk turbóban és ilyen 98fokokat lát a srác. Bravó.....
-
Mrdevil
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Jéé majd figyelgesd azért, egy idő után turbóban lekapcsolgat ahogy kB mozgatom a gépet, tényleg olyan mintha kontaktos lenne az usbc csati. Még arra is gondoltam, hogy olyan forró maga az usbc fém vége, hogy az nem tetszik neki. ( kilágyul, vagy bármi) Volt, hogy kihuztam gyorsan megfogtam és nagyon forró volt.
Consono: nem is tudom az, hogy van, meg akkor levesz jócskán a teljesítményből gondolom.
-
Mrdevil
addikt
Nem is tudom mit kellene csinálni, valahogy vissza aprikálni a régi biost, így szétsül az egész, főleg nekem aki csak turbóban nyomatja.

Jövőhéten jön a kánikula, az plusz nem tesz jót a dolgoknak. -
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Nekem is ez van dettó, ezért írtam mikor kiderült a bios dolog, hogy most meg fel fog így forrni. Viszont tényleg halkabb turbóban, de minek.

Ostoba barmok ezek.... Bár nekem mintha előtte is csinálta volna ezt, én is kontaktra gyanokadtam. De ha megnézi az ember, és oda rakja a kezét brutal forró levegőt nyomat most ki csóri. -
Mrdevil
addikt
Végre két usbc lesz rajta legalább.
-
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Nem boltba voltam, a hivatalos márka szervizükben vagy mi tököm, itt van nem messze nálam a harmadik kerben. Hamar megküldi nekik állítólag a másik alaplapot az Asus, azt mondta a srác, de jó pár nap azért szerintem, de nem két hét legalábbis remélem. Nekem is másodkézből van, nem kérnek semmi papírt, látják a gyári számból szerintem meddig garis. Asus app is kiirja szépen.
-
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Én ki fogom cseréltetni benne az alaplapot ( mer miért ne) mondom már beszéltem velük, kihivtam a szerelő srácot is. Lehet valami módosítottat küld már nekik az Asus azt mondja. De mindegy is legyen új azt kész. Akkor már az usbc is lehet új lesz ha az alaplapon van az is, az is kontaktos néha nekem.
-
Mrdevil
addikt
És mindez fillérekért gondolom.
-
Mrdevil
addikt
Kicsit butáskodni kezdett a gép, nem jött be mindig inditasnál az armoury create pl, hiába volt benyomva neki, hogy menjen startnál. Néztem videót rá, azt javallták kapcsoljam ki a win11-Ben a fast startupot, egyenlőre úgy tűnik jó ötlet volt, így tán még jobb is, és egyáltalán nem indul lassabban a gép. Még tesztelem....
-
Mrdevil
addikt
Az Asus meghosszabította az sd kártya olvasó hibás allyk gariját, egyenlőre csak us-Ben, de azt írják érdeklődni kell az adott ország asus kepviseleténél, sőt a sérült sd kártyákat is meg téríti, ha nincs számla róla, akkor az általuk meghatározott piaci érték szerint.
-
Mrdevil
addikt
válasz
ZsoltGoku26
üzenetére
Lehet neked is meghalt az olvasó mint nekem. Ha tudod próbáld ki a kártyát más eszközben az látja e.
-
Mrdevil
addikt
Inditópultból simán tiltok mindent ami nem kell, hogy induljon aztán annyi.
-
Mrdevil
addikt
Ha ez jó lenne, nekem megérné azt a pár eurót. Csak ezt előbb ki kellene próbálni valahogy, hogy megéri e.
-
Mrdevil
addikt
Ezt a lossless scaling nevű progit használja valaki amúgy, erről mit tudunk? Ez is valami frame genes cucc, csak ahogy nézem Steamen fizetős. A mostani updateje allyra jó lett állítólag, láttam vidit róla.
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
De fogok majd beszélni velük amúgy az sd kártya olvasó ügyben úgyis, szerintem lesz gariztatás, csak akkor is kell majd valami, a kvázi új is hulladék lesz majd már látom.
Még annyira nem vészes a kontakt azért, csak ha nagyon meg húzódik a töltő kábel akkor veszti el a töltést, de pl egy giroszkopos játékot már lehet nem igazán lehetne nyomatni töltőn vele rendesen. -
Mrdevil
addikt
Mondjuk azt hozzá teszem a dologhoz, hogy ez megint banális hiba asustól, egy ilyen usb takarónák kellene lennie a dobozban alapból, aki sokat használja töltőn mint én, annak ez főleg nagyon kellemetlen, vagy akár meg is sérülhet az usbc kimenet.
-
Mrdevil
addikt
Láttam ilyet is.
[link] -
Mrdevil
addikt
válasz
kissbill
üzenetére
Jaja tudom, eleve borzasztó rosszul optimalizált cucc lett, nem csak allyn. Mire fel tudnám rakni a peccseket hozzá végig viszem.
Most más gondom is közbe jött, az usbc töltő csati amit bedugok ugyebár nem megy eleve be fullra, gondolom gondoltak arra, ha tokba teszi az ember a gépet. Namármost így viszont mozog már a csati, és hol érintkezik a töltés, hol nem, fasza. Vettem direkt ilyen fordítót hozzá, azzal is, látom neten van hozzá ilyen 3d printelt cucc ami ezt megakadályozza elvileg. Vagy nem is tudom mit évő legyek. -
Mrdevil
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
De még lehet az is megsül benne, tudtommal ugyanott van minden mint az allyn. Bár nem tudom a claw mekkora hőt nyomat kifelé.
-
Mrdevil
addikt
Arról kéne inkább info, hogy a Microsoft vagy az Asus lépett e valamit a legutóbbi win driver kontra rog ally belassulás ügyben, én leszedtem a legutóbbi win drivert azért a biztonság kedvéért.
-
Mrdevil
addikt
Asus app kiirta, hogy van valami gari bővítés náluk most.
-
Mrdevil
addikt
Mit össze tudtok vitatkozni egy ilyen xaron, döbbenet.
-
Mrdevil
addikt
A tegnap megjelent outcast2 nagyon rosszul fut, sima ue4 pedig, marha jól optimalizáltak a srácok. Viszont a welcome to paradize az jól nézett ki, és jól is futott.
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
Amúgy én azon filoztam szerintem az Asus nem is akarja kiadni ide az afmf drivert, szerintem ha akarta volna már kiadta volna. Az oka érdekes lehet, de fura az biztos....
-
Mrdevil
addikt
Így, hogy nem jött afmf, így adtak a kakinak egy jó nagy pofont. Semmi...
-
Mrdevil
addikt
De most ez mi, azt látom egy videóban, leszedte a srác, de azt írja alatta, hogy ez nem az afmf driver. Miiii? Ez még mindig nem az lenne?

Hát fasza, korán örültünk. Áh nem hiszem el, majmok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest