- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
nonsen5e #26911 üzenetére
nem csak az RPM számít.
Ezek a HDD-k elég lassúak, szerintem nem igazán való egyik sem rendszer HDD-nek, de adattárolásra annál jobbak. Az enyém gyárilag egy TOSHIBA MQ01ABD100-cal jött ami ezt tudja: [link].
A tpikban a HDD caddy + SSD kombó a legelterjedtebb, szerintem te is azzal próbálkozz, feltéve, ha nem szükséges az optikai meghajtó.
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24605 üzenetére
Amik konkrétan édekelnének COH 2, TW Samurai-tól Attilláig, Civilization sorozat, Halo wars, Stronghold Crusader II, Warhammer 40,000: Regicide, Sid Meier's Starships, Galactic Civilizations III, egyéb játékok: Elite: Dangerous, Borderlands 2, TellTale sorozatok. Igazi játékra meg majd veszek konzolt... De az említett játékokkal azon nem tudok ugye... szóval kell-e a 950 vagy elég lenne a 940 is?
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24493 üzenetére
Köszi!
Ez a RAM érdekesen hangzik. Valahol olvastam véleményben, hogy 4 giga rammal bővitett az illető és utána megszűntek az akadások. Ezzel érdemes akkor kalkulálni pluszba.
A Witcher 3-at nem viszi natívba, érdekes. Ebből kiindulva, akkor K501LX-en fullHD-n valószínüleg gyengébben szerepelnének a játékok, korrekt?
-
tothi_87
tag
válasz
nonsen5e #24486 üzenetére
Az X751 is full müanyag mint az X555 és ugyan úgy szálcsiszolt imitáció van rajta. Nekem X555 van egy pár napja és hosszabb játék után sem melegszik egyáltalán. Az X555 sem nyomódik be milimétereket. Nézz meg pár videót ahol szétszedik, touchpad, billentyűzet ugyan az, a DVD író is ugyan úgy kinai feeling mind a kettőben. X sorozat, egyik sem minőségibb a másiknál.
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24486 üzenetére
ez megnyugtató! Egyre inkább hajlok ez a gép felé az 501 helyett, amit sajnálok egyedül az a M.2 sata és a 15,6-os méret... szóval még nincs eldőlve, viszont a gtx 950M az x751 felé húz mert ezzel a kártyával szerintem már elfogadható minősgében lehet játszogatni, talán elbírja az 1080p-t is minimális kompromisszummal, ami nagyon jó lenne.- de azért a mérésekre még várnék
viszont ráér! hétfőig
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24456 üzenetére
Sajnos még nincs meg, tervben van és ezért is érdeklődnék
Az újabb játékok érdekelnének elsősorban, dying light, mortal x, stb, mert gondolom ha ezeket szépen viszi mondjuk mediumon és szét sem akar esni, akkor a régebbiekkel már nagy gondja nem lehet? Mennyire lesz hangos, elviselhető, vagy süvit mint állat? Lehet úgy is használni, hogy TV-re, monitorra kötöm és le van hajtva a fedele? Számít ez a hűtés szempontjából, visszavesz belőle? Több helyen olvastam, hogy az i3 elég a gtx 950m-hez, youtubon is van egy jó kis videó i7 vs i3, ami mondjuk elég LOL, de nem vészes az FPS számbeli különbség.
Ölbe véve előny gondolom ez a hűtési megoldás? Az előző notinál pl oldalra szellőzőtt és ágyban használva sokszor arra lettem figyelmes hogy teljesen eltakarom a combommal
-
NTonee
veterán
válasz
nonsen5e #24364 üzenetére
Vagy besétálsz a géppel, vagy élsz az ingyenes oda-vissza futáros lehetőséggel.
Hiába állapítod meg te a hibát, sajnos akkor is kompletten kell leadni a gépet.
Sőt, ha beregisztráltad a géped a bizalom programba, akkor még lehet, hogy jól is jársz. Nézz utána ennek is. -
alfa20
senior tag
válasz
nonsen5e #23681 üzenetére
valószínűleg azért csak 5 percig működik, mert ennyi ideig tart míg a W10 lefrissíti a sajátjára ami újabb, ezt az eszközkezelőben le tudod ellenőrizni.
Én a hang kártyával szívtam, míg ki nem kapcsoltam a hardver driver frissítést az megoldotta a problémám.két lehetőséget tudok ajánlani próbára W10 pro esetében:
1.) Eszközkezelőben, nézd meg lehet e váltani a driver közt, így ha még fent van a gyári (ASUS), akkor azt kell kiválasztani.
2.) le kell tiltani a driverek frissítését, majd el kell távolítani a drivereket és újra telepíteni, ehhez sajnos nem elég csak a Windows-ban beállítani, kell még egy MS által erre a célra kiadott eszköz. -
szabonagyur
félisten
-
Gergosz2
veterán
válasz
nonsen5e #23454 üzenetére
Csak a belső hangszórók nem szóltak vagy fülhallgató / erősítő sem szólt sztereóban?
A belső hangszórók nem szóltak sztereóban. Meg is néztem a HD Audio Managerben is és , ott is csak a Monó-t engedte beállítani. Ehhez a géphez jár egy külső mélynyomó is de úgy rémlik az sem szólt. Igazából nem is próbálgattam tovább, mert a monó után nem is nagyon láttam értelmét.
Fejhallgatóval nem próbáltam szintén ezen okból.
Elvileg az alkatrész gyártók is felhívják a figyelmet, hogy a notebook gyártója letilthatja az alkatrészgyártó által kiadott driverek felrakását, és csak a notebook gyártó saját, módosított driverét engedi fel. Pl lsd Intel IGP driver, de mint mondtam fel lehet rakni a legújabbat is.
-
Gergosz2
veterán
válasz
nonsen5e #23452 üzenetére
Esetleg valami operációs rendszer szintű megkötés, csak gyártói driverek (videokártya) engedélyezése, stb...?
Manapság az Optimus technológia mennyire működik stabilan?Szinte biztos, hogy csak win 8.1 64 bit lesz támogatva. Gyártó driverek nem tudom, hogy ennél mennyire vannak, ami tuti az lesz az az Intel IGP drivere. De ez sem akadály, mert kis trükközéssel fel lehet rakni a legfrissebb Intel drivert is. A dGPU-val nem lesz gond már ha a frissítéseket nézzük.
Lehet még a hang is ilyen lesz. Múltkor is volt szó driverekről és akkor is megemlítettem, hogy kb két hónapja jött ki az Realtek R2.78 amit fel is tettem, de a AudioWizard nem működött, sőt a hang is csak monóban jött. Tegnap előtt is megnéztem mert azóta kijött az R2.79, de a helyzet változatlan. De hozzá kell tennem, hogy N550 laptopon csináltam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged