- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha a gyártó nem írja le sehol, akkor nem lehet tudni. A techpuweup adatbázisában a 2TB-re írnak értékeket [link] max 8.3W. A nagyobb valsz még több.
Mondjuk a samsungnál a gyártó segédprogijában lehet állítani, hogy takarékosabb legyen vagy ahogy a csövön kifér, nem tudom nekik van -e hasonló beállítási lehetőség.#38179 Smithy87
arra érdemes figyelni, hogy nem minden ssd olyan laptopokhoz készül, ahol nem lehet hűteni, van ami asztali gépbe, ahol lehet rátenni bordát.
És bár valsz nem hal meg gyorsan a melegtől, viszont ha 80 fokra (gyári limitre) felmegy, akkor egyrészt megjegyzi a meghajtó (lehet a gari ugrik?) plusz lelassul, hogy megvédje magát. Hwinfo64-ben úgy láttam ki szokta tudni olvasni a warning és a throttling hőfokot a meghajtóból (nekem 82 - 83 fok köül írta nekik a warningot, 85-re a throttlingot).Az nem mókás, ha játék közben random beszaggat a gép vagy ha valami más feladat közben akad az egér, mert a win a bedugult háttértár írás miatt kezd fejreállni.
Nekem a vivobookban ha nem használom nagyon az ssd-t, de a procin mondjuk cinebench fut sokáig, akkor a gép átmelegedésétől felmegy 40 fokról 60-ra. Ha még közben az ssd-t is pörgetné valami, akkor lehet elérné a lassítás limitet.
Persze az is egy megoldás, hogy ne a leggyorsabb csúcs ssd-ket használjuk, amelyekt többet fogyasztanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest