- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
azbest #38180 üzenetére
Köszi! Közben rákerestem a "power draw" kifejezésre is (sose hallottam korábban ezt a szóösszetételt..) és ugyancsak a techpowerup-on találtam részletes review-t is, hőmérsékletméréssel, pont az 1TB-os esetében:
https://www.techpowerup.com/review/adata-legend-960-1-tb-m-2-nvme-ssd/7.html
Nekem az a konklúzió belőle, hogy ennek a sorozatnak a jelek szerint aktív hűtés kell, ami laptopban nehezen kivitelezhető, másrészt más típusoknál eleve jobban melegszik: hűtés nélkül simán megvan a 70 fok, ahol visszaveszi felére az átviteli sebességet. (Az a kis lemezke amit heatsink címén adnak hozzá kb. semmit se ér - mintha rajta se lenne.)
Ez összhangban van a saját tapasztalatommal, kb. az utolsó ábrának megfelelő viselkedést látom az Asus TUF laptopomban, ahol a második SSD ez az ADATA, a jobboldali slotban.Vagyis: ezek az ADATA Legend-ek laptopba kevéssé javasolhatók, ha van választási lehetőség, főként nagy igénybevételnél.
Amikor vettem, nem is gondoltam, hogy ekkora különbségek lehetségesek SSD és SSD között. Mellette az Intel jóval hűvösebb, pedig azon van a rendszer. Remélem, nem lesz negatív kihatása az élettartamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gumi és felni topik
- Gran Turismo
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest