- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Ráhúztam volna én a webcam driverét, de az usb 2.0-ra hivatkozva nem telepítette az Ittenért sem!
(Mivel az sincs telepítve! De ehhez fűződik még az is, hogy bármilyen usb-s cuccot dugok rá a gépre, az teljes usb2.0 sebességgel üzemel! )
Igazából jó lenne tudni pontosan, hogy melyik driver mire való, hogy fölöslegesen ne keljen az egész gépet úrjarakni! Ezt főleg azért mondom, hogy ne legyen kevésbé kompatibilis a win7-tel!
Ez az elnevezés hogy ATK semmit nem mond nekem! Gondolom ez az Asus notik lelke, de ebben foglaltatna az usb2.0 is? :S Vagy pl. mi a bios Utilities fül alatt az Aflash2? Mert ugye a utilities-eket elméletben figyelmen kívül lehet hagyni(legalábbis asztalinál így volt).
Sok nem hozzáértő kérdés merült fel bennem amit nem írtam most le, de talán azokra magam is rájövök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Cyberpunk 2077
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest