- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy ismét notebook-ot tervezek venni. Ebben kérnék tanácsot.
Régen egy A3hF tulajdonosa voltam, amit most októberben cseréltem le egy F9E-re, mert beleszerettem a 12"-os gépekbe, meg már kellett korszerűsíteni.
A gépet sajnos ellopták, pedig ideális kis masina volt. Most pedig szeretném pótolni, ezt sajnos már egy az egyben nem lehet, mivel jelenleg F9-es notebook-ot nem nagyon lehet kapni.
Sebaj, gondoltam, viszont úgy egyébként sem túl bő a választék. (Vagy én vagyok túl válogatós).
Mivel az előző két gép Asus volt, így maradnék ennél a márkánál, illetve Intel processzorhoz is hű kívánok maradni. Elsősorban az F8 szériát szemeltem ki, a kisebb méret és súly miatt, de esetleg 15.4"-os modell is szóba jöhet, ha a mellett egyébként erős érvek szólnak.
Amit megfigyeltem és meglepett, a kínálatot böngészve, hogy sok gép Dual Core-os, és mondjuk kb. a fele Core 2 Duo-s. Én úgy tudom, hogy a Dual Core a régebbi kétmagos technológia megnevezése. Már korábban, fél-hátomnegyed éve is ez a két technológia volt jelen a piacon, és azt hittem, hogy most már nagyobb arányban lesznek Core 2 Duo-s gépek, ehhez képest új modellnél is láttam Dual core-os megjelölést.Szóval ilyen elvárásokkal keresek gépet:
Ami kötelező:
Intel kétmagos processzor, kb. min. 2GHz
min. 2GB RAM
min. 160GB HDDAmi nagyon jó lenne, de esetleg elmaradhat:
Core 2 Duo
14"-os, esetleg 12"-os szubnotebook
Bluetooth
HDMI
webkamera
250GB HDDAz árban a lélektani határ 180eFt bruttó, mivel szegény régi gépet is ennyiért vettem, és nem akarok többet költeni gyengébb képességű gépre. Meg, ha akarnék, se tudnék.
Persze kicsivel e fölötti árú gép még szóba jöhet.
Ja, külön videókártya egyáltalán nem fontos, elég, ha egy HD filmekkel megbirkózó integrált videóvezérlő van benne.
Előre is köszönöm a hasznos tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest