Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Proci mennyin ketyeg? Fenyero mennyin van?
Procit felesleges fullon jaratni, fenyero meg a hasznalatok 85%aban boven eleg 50% koruli erteken... Nekem is igy jonnek ki kb olyan ertekek, mint ami kedves Kovacs kolleganak is...
Bar nekem volt mar 4 oran feluli is, de en procit is vissza veszem mikor nem szukseges, meg a fenyerot is... Sokszor kb 3-5 egysegnel all a jelzes, mert az is eleg a hasznalatnal, mikor nem a tull grafika a lenyeg...
Szerintem kicsit jatszal te is ezen beallitasokkal, es megy az feljebb is... -
VoTo
csendes tag
-
Kovács84
aktív tag
Hehe ilyenen volt. Ez egy piszkosul jó kis gép, nagyon jól össze van szerelve. Hülyeség, hogy AMD többet fogyaszt, nézd meg a notebook check oldalán, hogy az egyes processzorok mennyit fogyasztanak. Az akku 3:45-öt fog menni. Hangtalan, kivéve ha nagyon megterheled, az AMD-t nem kell jobban hűteni, a videokártya fűti a rendszert, egyébként abszolút nem vészes. A Dellbe lehez, hogy nincs webcamera, viszont 3 év garanciával rendelkezik, míg az Asus csak kettővel. Én ha megint döntenem kellene, szerintem Asust vennék, hiszen az a Dell amit nézél, szerintem valamelyik Inspirion volt, azok meg nekem egy csöppet kövérkék.
Én ajánlom az Asus F3TC-Ap095-öt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- HP Probook 450 G10 i5-1335U 16GB Ram 256GB SSD Magyar Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet, gyári gari
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 450 G10! I5-1335U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo T450 LAPTOP! 5. gen. Core i5 / VIL. HU BILL. / 8 GB / 240 SSD / 2 x AKKU / számla + garancia!
- Lenovo T460 LAPTOP! FULL HD IPS/i5-6300/VIL. MAGYAR BILL./8 GB RAM/240 SSD/2 x AKKU/számla+garancia!
- Lenovo T470 LAPTOP! FULL HD IPS/i5-6300U/világító MAGYAR BILL./8 GB DDR4/256 SSD/számla+garancia!
- Eladó HP Elitebook 850 G6
- Eladó Acer Aspire Nitro ANV15-41-R4EW gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest