- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Hat ize...
Szoval...
Te rajuk gondolsz:
ASUS Notebook és PDA szervizközpont - NSE Hungária Kft.
Telefon+36-22) 513-420
En meg rajuk:
ASUS Notebook, PDA és LCD ügyfélszolgálat - Telefon+36-1) 505-4561
Tapasztalatbol mondom, a masodik szamot hivd!
A menet kb ilyesmi: felhivod a szamot, neten beadod az adatokat, majd elviszi a futar, szepen megcsinaljak, vissza hozza a futar, Te pedig orulsz.Gyorsabb, biztosabb, es jobb...
Hajra!
ML320 -al teszteltuk, pozitivan csalodtunk, nagyon!
-
Piton
tag
Folyamatosan kellene vilagitania a toltes jelzo lednek, csak akkor villog, mikor merul le az aksi mar...
Szerintem kuld be szervizbe, de ne NSE meg hasonlok, hanem ASUS kozponti szerviz, sokkal tobbet ersz vele... Gyorsabb, biztosabb es nincs kotozkodes mint NSE dolgoknal... -
ML320
senior tag
Nem rosszak, csak a cég hozzáállása nem tetszik. A Dicota-val egyetemlegesen az ígéretek földjének számítanak. Állandóan keresgéltek, hogy bizóba itt hagynak, vegyünk, működjünk együtt, stb. A végén igent mondtunk nekik. Na ezek után kábé két hónapba tellett az árjegyzék kikönyörgése. A CS terítőjét tavaly év elején láttam utoljára.
-
kp78
addikt
Nekem is ilyen van, valóban melegszik, főleg az előző A6RP-hez képest, de már kezdem megszokni. Egész napos használat után sem vészes egyébként.
Te mekkora akksit kaptál hozzá?
Én 7200 mAh-t (pedig a honlapon 4800mAh-t írtak, állítólag egyikhez ilyet adnak, másikhoz meg amolyat), ami kicsit kilóg hátul, de már ezt is elég jó megszoktam, ráadásul legtöbbször hálózatról használom, olyankor meg az akksi úgyis a polcon pihen.
Nem mértem még a pontos üzemidőt, de bőven 3 óra felett van, normál használat mellett.A gombsor, aminek a végén a bekapcsoló gomb van, neked sincs egy szintben az ezüst díszcsíkkal? Kicsit olyan, mintha be lenne esve az egész ombsor, persze működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest